Искам да кажа ... (82)

• 70 534
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • В Космоса
mariat, благодаря, че питаш! Hug По-зле е, вече си кашля сериозно и носа ѝ почна да тече... Бе, не ми се говори вече. От ясно по-ясно е - няма хомеопатии, няма шамани, няма факири, хлапето трябва да израсте и дано не се срина съвсем дотогава.
От къде мога да купя и аз от тези тебешири за коса? Или нещо друго, което се отмива при къпане, както едно време аз имах спирала за коса.

На палатки максимума ми е бил 3 вечери, леко изнервена на последната. Като двойка без дете редовно ходехме с големи компании и беше страхотно. Миналата година и малката заведохме, хареса ѝ разбира се. Но аз, като че ли вече предпочитам удобствата.

# 106
  • София
Тотално ви изпуснах,но ангажименти да искаш.
Аз пък утре имам рожден ден . а се очертава да е лоше и да вали.
С какво съм заслужила това в средата на лятото ? Twisted Evil

# 107
Купих си очила, много съм доволна, хапнах от едно прясно сирене (много хапнах), което мъжът ми донесе снощи и е новата ми любов + чаша вино, естетсвено изпуснах тренировката, къпя се и се паркирам в спалнята да гледам "Добрата съпруга"  Mr. Green

# 108
  • София
Даун, под детско обзавеждане визирах стаята на детето. Кати се изявява като тийн едва ли не и не може и да става въпрос за типично детско обзавеждане. Трябва ни голямо легло, гардероб, бюро и някаква малка секция.
Контеске, харесвам стил ИКЕА, но там това, което бих избрала ще ме натовари доста финансово, а точно сега не мога да давам много пари. Само едно легло без матрак, което харесах там, при това единично, беше в порядъка на 1000 лв. Всъщност сегашното й легло е от ИКЕА и е добре, но не е достатъчно голямо.

# 109
Акаша, мирише ли й гърлото на лошо?

# 110
Даун, под детско обзавеждане визирах стаята на детето. Кати се изявява като тийн едва ли не и не може и да става въпрос за типично детско обзавеждане. Трябва ни голямо легло, гардероб, бюро и някаква малка секция.
Контеске, харесвам стил ИКЕА, но там това, което бих избрала ще ме натовари доста финансово, а точно сега не мога да давам много пари. Само едно легло без матрак, което харесах там, при това единично, беше в порядъка на 1000 лв. Всъщност сегашното й легло е от ИКЕА и е добре, но не е достатъчно голямо.

Тонка, нещо от този род ли
https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1 … Q9pbtzs_cBVSRM%3A

Всяка фирма би го направила, като на всяка сводобна стена може да се поставят лавички, огледало и т.н. В къщи е нещо подобно, но с 2 легла. Сега обаче бюрото ще стане скрин  Grinning Никой не учи на него, а дрехи  и чанти бол   Mr. Green Излезе ни под 1000 лв всичко, без матраците разбира се

Тази лилавата е уникална  Crazy
http://interiordesignbg.com/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8 … B8-(18,1,shop=117)

Поне лавичките могат да се краднат  Wink

Последна редакция: пт, 15 юли 2016, 22:19 от raja_nikol

# 111
Честит имен ден на Гена на синчето! Всъщност какъв е празника? newsm78
Тонка, ако искаш бюджетна детска виж Виденов. Легло персон и половина е 100 кинта барабар с матрака. Има отделно модули за гардероб, бюро.
Акаша, моя син много боледуваше от задна хрема. За часове слизаше към белите дробове и правеше и ларингити.В България не се продава вече(поне до миналото лято)и купих от Гърция едно малко кремче Бактробан. Еми мога да кажа, че положението е много, много по- леко.
Слънчеви очила имам евтини и не ги нося, защото съм перманентно с диоптри.
Косми на момче ще боря, когато той ми каже че е готов. Аз не бих насилвала, ако няма нещо по- смръдливо от нормалното.

# 112
  • В Космоса
Гена, да ти е жив и здрав именикът!

blackcat6, не ѝ мирише.  Peace

mariat, това Бактробан имам спомен, че са ни го предписвали, но отдавна, беше много малка. Иначе тя прави бронхити.

# 113
  • София
Много обичам палатки,имаме всевъзможно оборудване да изкараме поне година на палатка в некоя гора далече от тълпата. Joy
Относно очилата си  купуваме само висок клас със защита.Мъжът ми винаги по два чифта ,че едните му заминават като кара с тях мотора.Иначе аз нося само тип маска на  SBK или Оукли.

# 114
Акаша, хомеоПатката не струва!При такава ситуация с наченки на разболяване трябваше веднага да пожелае да види малката и да и предпише адекватно лекарство спрямо състоянието й.А не да й изписва ШС, те се дават към хом лекарство за да въздейства на имунитета.
Гена, честит ти именик!
Момчето ми е на 15, когато забелязах окосмяване под мищниците му купих самобръсначка.По лицето космите или сам си ги бръсне или мъж ми му ги "удря" с машинката.

# 115
  • Sofia
Благодаря за честитките, дами  bouquet!

15 Юли / Имен ден: княз Владимир, Владимира, Господин.
 Crazy

# 116
Блак, почти на 16 е моя, но случката е по-стара. Аз много се бях впрегнала, защото не може да си позволява подобни коментари учителката.

# 117
Естествено, недопустимо е.
Добро утро, днес ще вадим мед, много са ми любими тези моменти Heart!

# 118
Лято, завиждам  Hug. И аз много обичам разни такива дейности. Аз трябва да сложа семена за домати, но май няма да смогна този уикенд. Дано не закъснея мнофо, защото жегата ще ги умори.

# 119
Акаша, тъй като моето дете има сходни проблеми с бронхитите, даже и наченки на астма, мога да ти препоръчам курс с Бетаглюкан, ако не си пробвала. От всички знайни и незнайни добавки, витамини и чудеса, които съм пробвала, това имаше наистина добър ефект. Аз го давах в периода на започване на уч. година в градината, но ако си навита, можеш да го почнеш още сега. Спомням си, че три месеца го давах, след това малко почивка  и пак при нужда. Ето такъв купувах две години поред:
Дано вече започне да израства проблемите и все по-рядко да се налага лечение  bouquet

Благодаря за честитките, дами  bouquet!
15 Юли / Имен ден: княз Владимир, Владимира, Господин.
 Crazy
Да е жив и здрав  bouquet И моят съпруг е Владимир, ама съм пропуснала вчерашната дата  Blush И тъй като всяка година пропускам, той си казва, сега вече явно му е омръзнало, че никой не се сеща, че има имен ден и въобще не спомена нищо  Confused Трябва да си навия напомняне на телефона за другата година  Tired

Общи условия

Активация на акаунт