Искам да кажа ... (82)

• 70 527
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Euskal Herria
Руми, като сте в мебелния бранш, би ли могла да ме насочиш към фирми/магазини за обзавеждане - ще търся мебели за хол и спалня.

Ние пък сме канени на юбилей - 80-годишнина и се чудя какво да вземем за подарък.

# 91
Разбира се  Hug
Ще ти пиша утре на лични, да мога да систематизирам по-добре и направо линкове да сложа  Wink

# 92
  • Euskal Herria
Много ти благодаря!

# 93
  • Once there was a Hushpuppy...
Веси, да миха и там, голяма акция по някои улици само Crossing Arms Добре е, няма да се оплаквам Wink

# 94
  • София
На мен ми трябва обзавеждане за детска стая.
Руми ако не ми предложи нещо, ще си я тормозя отделно.
Някой доволен от конкретна мебелна фирма специално откъм детско обзавеждане?
Задължително искам голямо легло - персон и половина.

# 95
  • Once there was a Hushpuppy...
И на мен ми предстои обзавеждане на детската. Аз ще търся гардероб, бюро, библиотека и шкаф за тв. Легло си имаме, дървено. Няма да го сменям, че е на 2 години Peace

# 96
Ние тази година за 13 рожден ден на сина взехме дрехи, едно малко Лего, за да има елемент на изненада и ходихме до морето. Излиза навън и се пременя яко сега  😜 Оня ден ходихме за гел или вакса да си оправя бретона, ми голям е вече 😆
Вземи й парфюм някакъв, на племеницата взех и голям кеф, мама ходила за я гледа, че е била болна, излезли навън и от вратата се върнала да се пръсне, тя е като на Жаки сладурката, голяма бърборана 😀
Хубав часовник също можеш да вземеш, миналата година взехме на сина по случай новата учебна година, да е ориентиран, не да си ръчка телефона, а и това е аксесоар.
Знам, че момичетата харесват чантички също, ако се сетя ще допълвам Simple Smile

# 97
Тонка, харесваш ли Икеа?
Има много красиви и нежни неща за стая за девойка.

# 98
Сватя, снахата не е за детско обзавеждане вече. Направи и стаята по-скоро тийн с разни детски елементи, които лесно ще се махнат иначе след година-две ще преобзавеждаш.

Значи, мразя деца над 10 години  Mr. Green. Точно такива са, нищо не искат, но ако не им подариш нещо се цупят. Направете и хубав рожден ден и и вземете повече по-дребни подаръци. Явно, че от големите си има. Под по-дребни разбирам някаква дрънкулка, чантичка, дрешка.

Помня 10 годишнината си и много се радвах на големия рожден ден  Embarassed. Остарявам, не си спомням какво правих вчера, а спомените от преди 30 години са живи Simple Smile.

# 99
  • Sofia
mariat, "тенекиени" бижута може да мажеш с безцветен лак и тогава да се носят,щом девойката има алергии  Peace.
Моят от празнични поводи е надиплил 1000 и куср лева  Whistling.Днес е именик, водихме един негов другар да играят в Ринг мол, а ние майките се почерпихме  Hug,сега го чакам татко му да го доведе,че си доиграваха на домашно гости  Crazy.
Очила-и слънчеви,и диоптрични поимвам  Blush.Обичам да ги сменям, в зависимост от аутфита и слънцегреенето. Веднъж са ми разбивали колата и що рев изревах за очилата си  Crossing Arms,няколко чифта за бая пари  Twisted Evil.
Ни дъжд,ни град съм видяла, и колата ми си остана неизмита  Crossing Arms.

# 100
Гена, да ти е жив и здрав именика  Hug
Никак не мога да избирам подаръци... Мъжът ми има скоро рожден ден и му поръчах книгата на някакъв фитнес гуро. Ама май си вкарах авто гол, защото е твърде вероятно да минем на диета като я причете  Mr. Green
Почивката се изниза...Имам нужда от поне 2 седмици нищоправене... Като се познавам и повече мога да изкарам  Laughing
Слънчеви очила нося много, но ги чупя и губя, за това не мога да се прежаля за скъпи. Пък диоптричните са ми най-смотаните възможни, ама си ги нося само у дома за малко.

# 101
Охоо, ГеНа, честит именник, да е много здрав и името му да се споменава само с добро 😘

Докато сме на вълна тийн, да питам какво им препоръчвате за махане на космите, чудя се какво да посъветвам моя, вече има по 10-тина косъма под мишниците и мисля даже, че са проблем, но за бръснене сякаш не ми се иска, дали да не ги оскубя, така ще разрешим проблема за по дълго време...

# 102
Уф, аз накарах моя да се обръсне и стана цирк в училището  ooooh!. Тук си ходят натурално, ама англоснксонците не са космати като югоизточно европейците.

Сега не повдигам въпросът и чакам той сам да си реши.

# 103
Даун, на каква възраст е твоя, мисля си, че е една идея по-голям от моя. Аз се притеснявам да не ме разбере погрешно, още не е космат, ама ако ги махне ще е по-добре, според мен де 😜

# 104
  • Sofia
Момичета, благодаря ви за пожеланията  Hug. Комай само аз си го знам, че е именик, ама поводи да има  Laughing
Черно коте, остави момчето да се "ф"али с космите си  Sunglasses...може да ги подстрижете с машинка, ако имате  newsm78.
Сигурна съм,че и аз ще боря моя-космИ,пъпки  Naughty, ама колко ще ме отразява е друга работа...даже е сигурно, че няма  Crossing Arms.

Общи условия

Активация на акаунт