Искам да кажа ... (82)

• 70 520
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Ето, темата беше замряла, пълна скука, влязох аз, написах за времето и живнахте!

# 76
  • София
Ето, темата беше замряла, пълна скука, влязох аз, написах за времето и живнахте!
така е, Янтра, събуди ни. Захир ни наля по едно и нещата си дойдоха на мястото Laughing

трябва да купувам сватбен подарък, а толкова нямам идея в случая, че това трябваше да го отнеса в темата за оплакванията Sad

Последна редакция: пт, 15 юли 2016, 16:59 от виж ти

# 77
EEE, един дъжд/градушка й трябваше на темата и тя живна.
Акаша, как е малката днес?

# 78
Чакам пряко включване от Орлов мост - вали ли още?

# 79
Аз съм на Плиска и не вали.

# 80
Благодаря, тръгвам смело с план да прекараме вечерта в Борисовата, пък, ако не стане, ще го мислим.

# 81
  • Once there was a Hushpuppy...
Веси, да не са ти окаляли колата някъде по Хр. Чернопеев Thinking
Да, не вали, даже изсъхна, толкова се е била напекла земята..

# 82
Добре, че заваля и разхлади малко. След цял ден насам-натам вече съм си вкъщи с вдигнати крака и книжка, приготвена за четене. И студен чай до мен. Снощи заспах някъде към 2 и усещам, че ми падат клепачите.. ще си легна рано довечера.

# 83
трябва да купувам сватбен подарък, а толкова нямам идея в случая, че това трябваше да го отнеса в темата за оплакванията Sad

Аз пък трябва да купувам подарък на собствената ми дъщеря и нямам никаква идея  Mr. Green
А ми остават само седем дни да го измисля  Rolling Eyes

Приемам идеи всякакви.

# 84
На колко е, Руми? Цвети, ще си легна рано, колко познато звучи  Mr. Green

# 85
Ще прави 10 другата седмица

# 86
Колкото моята  Heart Eyes Имате ли ролери, тротинетка, колело? Товя ни е хита в момента. Сак, куфар...Това ни подариха на нас

# 87
  • sofia
Веси, да не са ти окаляли колата някъде по Хр. Чернопеев Thinking
Да, не вали, даже изсъхна, толкова се е била напекла земята..
Не. В една пресечка на локалното на Цариградско между кръговото и Плиска. Спомням си, че миналата година пак миха веднъж  Laughing

Егати, всички ленти на Цариградско за изход от София бяха задръстени. Сега сигурно се е увеличила навалицата.

# 88
Моята дъщеря скоро направи 11. Презадоволена е със всичко. Не знае какво иска.
Избра си едни тебешири за коса. Оцветява косата на кичури. После се мият.
Сега обзавеждаме детска стая и гледам пуфове. Има различни модели и десени. Ако не ви се дават пари за боклуци един пуф е добра идея според мен.
Иначе моята дъщеря получи обеци, колие с висулки и гривна от приятелки. Някакво тенеке са и не давам да ги слага, защото има доста алергии, но много ги харесва. Обаче когато баба й попита какво да й купи и аз й предложих вариант на бижута, но сребърни, щерката ме отряза, че не е добър избор. Избра си ел.четка за зъби.
За мен сребърен вариант на обички и колие- нещо хем детско, но и вече по като за голямо момиченце е добър подарък. Детето ще има първи юбилей- нека да й остане спомен.
И друго се сещам- да направиш колаж от много ваши снимки. Те са миниатюрни и ще ги гледа с лупа, но всички те подредени правят една нейна голяма снимка.

# 89
Колкото моята  Heart Eyes Имате ли ролери, тротинетка, колело? Товя ни е хита в момента. Сак, куфар...Това ни подариха на нас

Колело има, ролери и тротинетка също. Колко ги използва - друг въпрос  Laughing

mariat - хубави идеи, обаче... Майка ѝ е купила обеци, златни. Между временно се оказа, че има проблем с дупките и сега трябва да чакаме да зараснат. Стая ѝ направихме по-миналата година, пак за рождения ден  Mr. Green  Отделно сме в мебелния бранш и това за нея не се числи точно подарък  Laughing

С две думи, трудна работа. Онзи ден я накарах тя да си избере. Не знаела какво иска  Crossing Arms

Това със снимките звучи добре, но май не е точно за нас. За срамотите имаме много малко снимки, а четиримата заедно сигурна са 2-3  Blush

Общи условия

Активация на акаунт