Искам да кажа ... (82)

• 70 516
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Пряко включване от офисите около The mall, на Цариградско шосе: Имаше превалявания за около 20 минути, след което дъждът спря, но времето остава мрачно. Температурите поне слязоха до добър оптимум, предполагащ улеснение за работния петък на офисните труженици ( и тружчнички), в т.ч и моя милост!  Crazy
Joy

# 61
  • Euskal Herria
И при нас така - град като орех, търчахме да покриваме колите. После стана по-дребен, последва порой, пак град. Сега улиците на квартала ни са като венециански. Досега такова чудо не сме преживявали.
А, и слънце се показа.

# 62
  • sofia
 Joy Захир, потвърждавам същата ситуация две спирки по-надолу. Лееко почна да просветлява.

Добре че не си измих колата снощи. Вчера миха улицата покрай моята работа. Цялата кал събирана от зимъска беше равномерно разпръскана върху паркиралите коли.
Уикенда ще хвана децата да излъскат возилото.

# 63
Дневните температури ще се понижат, което предполага, че предвид петъчния ден е възможно ( да не кажа и необходимо) да има превалявания над всички части от страната на алкохолни субстанции. За района на София, около моя дом в частност, от добре изстудено бяло вино. Атмосферното налягане е нормално за месеца и не влияе на уморения трудов мозък на приключилите работния ден и седмица.  Има условия за прегърмявания, в някои части на страната, особено ако съпружеските тела са повлияни от Растящата луна днес и се заемат с ненужно нервообразуване в по-късните часове. В заключение бих искала да обърна внимание на най-новите проучвания на учени от Бан, в колаборация с много други световни и несветовни умове, според които да се пие по една чаша вино вечер е не само полезно, но и малко!

Май пих твърде много кафета!!  Mr. Green и изтрЕщех!

# 64
  • Пловдив
Темата за времето е универсална и не предизвиква спорове Simple Smile Към всеки непознат може да се доближиш с лафа "Голяма жега днес, а?".  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

А е факт, че на мен ми е скучно.

# 65
Захир, сама ли измисли всичко това  Shocked
Емо Чолаков е сериозно застрашен ми се струва  Mr. Green

# 66
  • Euskal Herria
Янтра, да беше казала, че ти е скучно. Можехме да измислим нещо. Не че скучая, де, ама с удоволствие бих се скатала от работа.  Mr. Green

# 67
Да се извалява днес, че утре сме на опера в парка. Хич и да не си мисли да ми я развали. А в неделя правим градинско парти за рождения ден на детето.

# 68
E... aз и другите в мен! Понякога завързваме лафче..  Crazy И аз като Мечо Пух, понякога стоя.. и мисля! А понякога само си стоя!!  Mr. Green

# 69
  • някъде ... тук ...
Захир, екстра си си Joy Joy Joy

Притъмня, вална малко и толкова...

Колата ще остане при майстора поне до неделя вечер. Голям проблем се оказа тоз климатроник...

В пристъп на лудост резервирах на три места в Букурещ за една и съща нощ. С безплатно анулиране са. Довечера ще избираме с ММ и ще откажа две от тях. Няма да се учудя и ако излезе нещо по-добро и взема него, а откажа и трите Crazy

# 70
  • До морето
Захир, за нивото на река Дунав в сантиметри, дали знаеш нещо, че ми е важно  Mr. Green

# 71
Темата за времето е универсална и не предизвиква спорове Simple Smile Към всеки непознат може да се доближиш с лафа "Голяма жега днес, а?".  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Е, то в Англия си е признак на лошо възпитание, ако не се заговориш (дори с непознати) за времето  Laughing
А мен нещо конструкцията на операта в парка хич не ми харесва, подпрени са едни трупчета... понеже всеки ден минавам оттам, та си зяпам, дано утре не вали, ако да какво - отменят представлението ли?

# 72
Ще разбера утре Simple Smile Преди сигурно 2 месеца съм взела билети. Но аз си знам, винаги след рождения ден на синът ми, когато организираме партито с роднините, времето се разваля и се чудя вън ли ще сме или вътре. Сега хич и не се чудя, както дойде, така ще е.

# 73
Ох, бе, Захир  Joy

Сгърчих се от работа вчера и днес, но изтиках крайния срок. Гриза сандвич на бюрото и реших да ви изчета.

С голяма убеденост тръгнах да казвам, че много обичам на палатки, а се замислих, че никога не съм била  newsm78. Навън съм спала само в спален чувал, единия път на 0 градуса, затова съм толкова сигурна, че и на палатка няма как да не ми хареса. Но и аз за ден-два поради липсата на баня, иначе бих могла да изкарам много повече. Природа, свобода, звезди, спокойствие, огън, романтика…  друго не ми трябва (освен баня  Wink).

Моят син и той много напъва да ходим на палатки (явно на момчетата на тая възраст им е тръпка), но сама просто няма как да го заведа.

Слънчеви очила купувам само боклучави. Нося целогодишно, губя/чупя по няколко чифта на година, ако дам 150-200 евро и после ги загубя, ще ме заболи сърцето. 

# 74
Много обичам да ходя на палатка. Разтоварва ме страхотно, а децата обикновено много се радват.
Полароид ползвах преди години и бях доволна, сега имам рей бан и няколко други по-особени, специфични за работа на открито при нашите условия - не, че аз работя на открито  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт