Искам да кажа ... (82)

• 70 513
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
На палатка не съм била, но имам голям мерак. Смятам, че ще ми допадне, макар че чарът се състои повече в това да отидеш с голяма компания, отколкото с двама-трима.
За мое щастие пак съм на плаж. Мъжът ми ще дойде чак събота вечерта за да се видим с приятели от Америка. Доста интересна програма ни чака тогава, а и ще сме доста хора. Засега съм по женски и не се оплаквам хич.

# 31
За една нощувка, огън, барбекю и весела компания, бих отишла на палатка. Ама това ми е максимумът  Mr. Green
Днес мисля да отида да си купя нови слънчеви очила, уж имало намаления и ме подкокоросаха, защото сегашните ми са Полароид - откъм защита са супер, непретенциозни от към дизайн, съвсем обикновен е. И не са скъпи, около 150 лв. май бяха. Но преди няколко месеца, стъклата им станаха все едно се разтече някакво лепило отвътре, не са оставяни в жега в кола, винаги са с мен, уважиха ми рекламацията. НО. Нямали същите стъкла (лилаво-черни) и ми сложиха черно-сивкави. Очилата съвсем загубиха чар и изглеждат... ми доста обикновени, буквално като от сергия. Дразнят ме и май ще ги сменя, ако наистина са пуснали прилични намаления, защото 300+ лв. не ми се дават.

# 32
  • дядовата ръкавичка
На палатка съм била няколко пъти. За 1-2 нощи бива, но повече не е за мен вече.
Децата ходят всяка година на палаткови лагери. Това лято синът ще е на някакъв скаутски - сами щели да си строят лагера, включително тоалетни, маси, пейки, да си готвят .....  На мен това "приключение" ми изглежда по-скоро мъчение, но сам си го е избрал,  пък и току виж се научил поне една леща да сготви.

# 33
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте Hug
и аз съм от хората, които не обичат палатка.
Не за друго, ама много ме страх от разните пълзящи гадини Rolling Eyes
Като дете бях веднъж на Щъркелово гнездо с бащата на моята приятелка, той за риба, ние в друга палатка двечките да спим. Хареса ми, но тогава не бях развила все още разните фобии, че нещо ще му ухапе, полази, ужили..
Гледам сина ми много харесва палатка, май повечето деца го намират за изживяване Peace
Купих му една за стаята и много й се радваше, спа в нея, даже няколко пъти Laughing
Сега, като малко по-голям иска да ходи на истинска в планината. Но, малко се съмнявам, че ще успее с нас с мъжа ми. И двамата си падаме по хотелите.

# 34
На палатка като дете съм ходила, помня че ни изядоха комари, спането трудно и неудобно. Иначе кеф, времето е спряло.
Сега обаче не бих могла да издържа. Обичам да ми е удобно, чисто, уайфай, климатик, меко легло, от тези екстри не бих се лишила. Айде да речем с интернета може и на палатката да се уредя, но останалите неща ще ми липсват. Ще изкарам, няма да не изкарам, но в никакъв случай няма да го отчета като почивка. Ще се върна по-уморена и натоварена преди самото бивакуване.
Ако имам възможността на Янтра, бих си опънала палатката на двора, до среднощ и после айде в креватите  Laughing

За имот на морето - много се бяхме навили и ние преди около два месеца, на огледи ходихме...
Разгледахме, дори харесахме апартамент в един комплекс, но плажа не ни допадна. Голямото мислене беше, че ние харесахме жилището, а не курорта... Прибрахме се и се отказахме, а можеше буквално на момента да го решим. Замислихме се, че това би означавало ходене на едно и също място, синът ми също се изказа за плажа, призна си че не му допада, ние миналата година бяхме ходили на същото място на море за 7 дена и реално още тогава не го харесахме, никога не сме си представяли, че пак ще отидем там на плаж, какво ли остава за собственост, просто това беше едно от предложенията на брокерката. Да, може да ви се стори неуместно да питаме детето, но той е на 13, предполага се, че след 3-4 години ще ходи сам, ако не му допада мястото, то няма смисъл именно там от инвестиция.

Ekatеrina - благодаря  Hug

# 35
Не ме привлича нещо почивката на палатка Simple Smile Не мога да си представя да съм на място без баня Stop Евентуално бих могла да се пробвам за една вечер, не повече.На Янтра варианта ми е най-приемлив, на палатка в двора Mr. Green

# 36
Не ме привлича нещо почивката на палатка Simple Smile Не мога да си представя да съм на място без баня Stop Евентуално бих могла да се пробвам за една вечер, не повече.На Янтра варианта ми е най-приемлив, на палатка в двора Mr. Green
Аз поради тази причина не обичам и преходите в гората/планината. Обичам да съм до вода, най-добре ми е около морето, но не на палатка, най-много на 30 метра от плажа Laughing

# 37
  • Пловдив
Да не си помислите, че го правя - ненене, аз си спя в леглото, но пускам (до тук веднъж, че са малки) децата.

# 38
Аз поради тази причина не обичам и преходите в гората/планината. Обичам да съм до вода, най-добре ми е около морето, но не на палатка, най-много на 30 метра от плажа Laughing
И други като мен има значи Simple Smile Иначе съм била на бунгала, с условия близки до палатковите, но поне имаше баня, макар и обща, а морето ми беше на 100 метра. Laughing

# 39
За една нощувка, огън, барбекю и весела компания, бих отишла на палатка. Ама това ми е максимумът  Mr. Green
Днес мисля да отида да си купя нови слънчеви очила, уж имало намаления и ме подкокоросаха, защото сегашните ми са Полароид - откъм защита са супер, непретенциозни от към дизайн, съвсем обикновен е. И не са скъпи, около 150 лв. май бяха. Но преди няколко месеца, стъклата им станаха все едно се разтече някакво лепило отвътре, не са оставяни в жега в кола, винаги са с мен, уважиха ми рекламацията. НО. Нямали същите стъкла (лилаво-черни) и ми сложиха черно-сивкави. Очилата съвсем загубиха чар и изглеждат... ми доста обикновени, буквално като от сергия. Дразнят ме и май ще ги сменя, ако наистина са пуснали прилични намаления, защото 300+ лв. не ми се дават.

Mър-че, имам очила Полароид и точно същата случка им се случи. Разтече се нещо като лепило от рамките към стъклата.. Аз ги бях носила една година на Лефкада и си мислех, че там от страшните горещини нещо им е станало, ама явно не са читави като цяло. Аз също имам нужда от очила, нещо все не уцелвам. Къде са намаленията?

# 40
Оптикласа имат постоянно някакви оферти и намаления Peace Миналото лято по това време си купих очила с много добра отстъпка, а сега имат някаква промоция за 2 чифта, мои приятелки се възползваха.

# 41
  • Бургас
Аз проблеми с насекоми нямам. Но, имам с котки. На последната палатка имах близка среща в тъмното с домашна котка ( доведена и тя на палатка) Толкова силно съм пищяла, че мъжа ми и още двама от компанията дотърчаха с по два ножа във всяка ръка Simple Smile

# 42
Mър-че, имам очила Полароид и точно същата случка им се случи. Разтече се нещо като лепило от рамките към стъклата.. Аз ги бях носила една година на Лефкада и си мислех, че там от страшните горещини нещо им е станало, ама явно не са читави като цяло. Аз също имам нужда от очила, нещо все не уцелвам. Къде са намаленията?
Ах, а те как разпалено ме убеждаваха, че няма такъв случай видиш ли, даже не можели да установят какво е. Лъжци  Crossing Arms (оптиката беше Джой, но ги пращаха на лаборатория на Полароид, преди да вземат решение да ми ги направят като спечелени от Лъки бой). В Гранд Оптикс пратих мъжа ми, имали 50% + 5% за корпоративни, каза че имало разнообразие и сносни цени. Сега той ми цитира Прада (сигурно само това е погледнал  Laughing) за около 200 лв., та вероятно ще има какво да се вземе на добра цена.

# 43
  • Пловдив
Хм, аз си купувам полароид за колата и за по-евтино, ама 150лв за тях не давам. Не по принцип толкова за очила, а за полароид. Имам един по-скъп чифт, който си пазя. Щото на другите все нещо им се случва, я някой седне на тях, я някое дете ги ползва, правят ги на мармалад.

# 44
Много повече ме е гнус от следите на хората в хотела преди мен. Гнус ме е от косъм между чаршафите или от разните кувертюри, които мятат върху леглата след всеки посетител и никога не ги перат, от петна по чаршафите и т.н.

O, колко е вярно това и за мен.
Наскоро ми се случи в ресторант на познати да имам косъм в салатата. Еми не я ядох, но от неудобство и не я върнах. Очаквам скоро, обаче собственикът да ме попита какъв е бил проблема.

Общи условия

Активация на акаунт