Тъкмо щях да ви питам - има ли сега ваксина която ни предстои?

. По тази логика дъщеря ми проходи на година и 2 месеца, малкия около годинката. При нея беше точно както е описала Юна - тя уж на годинката правеше по 1-2 крачки между предметите, но все гледаше да се хване за нещо и не искаше да се пусне самчка и изведнъж на точно определена дата се пусна и можеше всичко това да го прави и беше супер стабилна, нямала съм никакв проблем с падания. При него става по-плавно. Пускаше се но за няколко крачки залиташе като пияница и на дупе
От около седмица успява повче да се задържи, да променя посоката и да спира, да тръгва след като си е взел играчка, без да пада на дупе. Може и да се изправи от земята сам без да се хваща за предмет. Вече го водя проходил, въпреки че още залита от време на време.

Много се надявам да премине вече това нещо! 
Аз като се върти така постоянно и църка, много се изнервям. Знам, че детето не е виновно, но явно нервите не винаги ми издържат. За справка само да кажа, че по принцип съм доооста търпелива и трудно можеШЕ някой да ме ядоса, но явно неспането цяла година и отговорността си оказват влияние.
Навремето как ли сме го пили това кисело мляко? Не съм се сещала да питам. Та мисълта ми е докога се използват бебешките шишета? 
после пет минути продължи да се дере от рев и не можеше да се успокои, та решихме най-добре да я хванем здраво и да й бият ваксината, тогава вече не можеше да си поеме дъх от рев, ревнах и аз
ох, ужасно беше! И преди плачеше на консултации, дори тук ви бях питала, но този път беше нещо страшно! И не разбирам защо, като си е в количката все я пипат разни непознати съседи и тя не реагира, дори не се дърпа...крие се в полата ми обаче ако ходи и непознат я заговори... Но на консултации е нещо страшно!!! Вашите бебчета така ли правят на консултации? А има ли други, които като ходят и се крият в краката на мама, като ги заговорят непознати?
Но явно ще трябва да избирам - сън или свободни два часа. Пробвала съм да спя с тях следобед, но се събуждам направо като парцал след такъв сън. По точно той ме събужда. Незнам той ли все уцелва такава дълбока фаза на съня или аз постоянно съм в такава като спя