Опит за военен преврат в Турция!!!

• 170 293
  • 1 525
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Жалко Cry Наистина е обезкървил армията, както твърдяха мои познати от Турция.
Пътят на Ердоган за Конституция каквато му изнася е открит. Предположението за нагласения преврат по-горе започва да ми звучи съвсем смислено.

Последна редакция: сб, 16 юли 2016, 02:30 от lilfi

# 211
Това го направи още преди години. Нищо чудно всичко това да е една "сценка" само...

# 212
Жалко Cry Наистина е обезкървил армията, както твърдяха мои познати от Турция.

Не е само до армията. Не мисля, че може да стане без преврат без подкрепа в САЩ.

Нищо чудно всичко това да е една "сценка" само...

И виж колко сърцераздирателно героична. https://twitter.com/hashtag/WeSupportErdogan?src=hash

# 213
  • София
А може би САЩ не случайно не подкрепиха преврата?

# 214
А може би САЩ не случайно не подкрепиха преврата?

Те ако не са го подкрепили предварително - мисля, че просто няма как да стане.

# 215
Защо навсякъде слагат снимката, която стана ясно, че изобщо не е от Турция, а е от Мароко?! Уж хиляди се били събрали в подкрепа на Ердоан. ooooh!

# 216
Защо навсякъде слагат снимката, която стана ясно, че изобщо не е от Турция, а е от Мароко?! Уж хиляди се били събрали в подкрепа на Ердоан. ooooh!

Да не издребняваме!  Laughing

# 217
Американците в началото увъртаха с общи приказки, че следят и се надяват на всичко най-хубаво.
Според мен подкрепиха Ердо с доста изчакване като се видя, че преврата няма да го бъде.

# 218
  • Тра-ла-ла
Ужас. Превратът не успя  Close

# 219
Хехех май това е Ердоан Mr. Green https://www.flightradar24.com/THY8456/a5a3952

# 220
Американците в началото увъртаха с общи приказки, че следят и се надяват на всичко най-хубаво.
Според мен подкрепиха Ердо с доста изчакване като се видя, че преврата няма да го бъде.

Факт, обаче имам чувството, че не беше координиран с тях - т.е. не е по тяхна не  знам как да го нарека - не инициатива, но с безмълвна подкрепа. Ако не е пълна случайност, съм склонна да мисля, че Ердоган е допуснал осъществяването на някакъв замисъл, който предварително е бил обречен.

# 221
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ердоган сплоти редиците. Това е. Голяма част от мислещите турци го казаха още в началото.  Tired

# 222
Може би Ердоган им трябва заради Сирия? Политиката е трудно и мръсно нещо - винаги се правят компромиси, а причините... кой ти казва какви са. Без да знам, какво би станало при един осъществен преврат, изпитвам някакво съжаление, че явно няма да се осъществи. Ердоган и демокрация, хаха

# 223
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Лоша работа.
Язък за патакламата.

# 224
Жалко! Не успя демокрацията! Забрадките победиха  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт