Писна ми!!!

• 17 023
  • 91
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Прочетох и предишната тема за еднообразието. Бре, в профила пише че е мъж, но авторът говори за себе си в женски род. Авторе, мъж ли си или жена?  Joy

# 16
  • София
А.... Тъй ли, сега така ли стана... Още и помня драмите с името на дъщеря и, където таткото искаше едно име, бабата /майка и, понеже при нея живееха/ - друго, нейното..
АМа то всяко последно нещо е предпоследно тук.....
Имало и предистория с друг ник и Фейсбук, ама не ми е интересно............

# 17
  • София
Абе да ти кажа, интересно си е  Laughing

# 18
  • Sofia, Bulgaria
това с пързалките винаги ми е било чудно... за какво ще седна да пиша някакви сценарии?!? че то аз имам проблеми  за всеки подфорум да пиша тема, ако търся контакт с хора  Laughing

# 19
  • София
Темата не е пързалка.

# 20
  • София
Добре, едвам ме нави! Mr. Green
 Дай линка, моля, че сега не мога заспа....... Joy

# 21
  • Sofia, Bulgaria
Като не е да влезе Кари и да разкаже какво е станало щом иска помощ, съвет или съчувствие.

# 22
Прочетох и предишната тема за еднообразието. Бре, в профила пише че е мъж, но авторът говори за себе си в женски род. Авторе, мъж ли си или жена?  Joy
За хиляден път няма да обяснявам защо?  ooooh!

# 23
Ами не отидох при мама,трябваше да замина,но той ме спря.Поговорихме и сега уж всичко е нормално да видим до кога.Не знам дали имаме проблем или сме изнервени от ежедневието,но има моменти в които наистина не издържам!Цупи се за супер дребните неща,ако ви дам примери сигурно ще ме попитате този настина ли е на 24 или на 4.Аз също не съм идеална и за това си и трая понякога,но не в повечето случаи. Бяхме се скарали,всъщност не сме се карали,просто той гледа само себе си не ми помага в  нищо.Предната вечер,малката плачеше много докато заспи,той се нахрани,а аз останах да я люшкам в,звънна му приятел и отиде да си говори с него един час,после дойде легна най-нахално и ми вика "Какво ти има" Е как какво му казвам аз не можеше ли да отложиш разговора с приятеля си и да дойдеш да приспиш малката аз докато се навечерям и изчистя,а той знаете ли какво направи?  #Cussing out Врътна се и заспа.На следващия ден върна се от работа имахме работа на дворчето свършихме я и взе да ми държи сметка  #2gunfire,после му казах да се  погледне,че той мисли само за себе си и не ми помага с нищо и се чувства много зле,работата му била тежка,не знам си какво ,обаче не е изморен да говори с приятели.А,и при завършването на всеки разговор прави такива физиономии все едно умира и аз го питам "Какво ти е" а,той "Нищо ми няма" КАзва го едно такова изтормозено и после "Главата много ме боли" Е,по голям актьор не съм виждала честно. bowuu.Та така,за децата да не говорим никаква отговорност към тях,нито ги гледа нито нищо,вижда ги,че мърдат стига му.

# 24
Ох къде ги намирате тези.
Той на 24 г.ли е.На тази възраст  малко трудно поемат отговорности .

# 25
  • Sofia, Bulgaria
"Пътят към разочарованието е изпълнен с високи очаквания"
Явно на човека му е било рано за деца или просто не е такъв тип. Ясно ми е, че като четеш във форума 80% перат, готвят, чистят и бавят децата, ама това е далече от реалността. Явно сте обсъждали помагането - няма ефект. Ако искаш децата да имат баща - оставаш и търпиш, ако ли не багажите и тва е. Така с караници и цупни няма да го промениш особено с "ти не направи еди какво си" за свършен вече факт. Ако му кажеш ще гледаш ли децата от 14-16ч и той нищо не свърши да му намилаш, ама не чакай от мъж да се сети - единици са, а и с повечко житейски опит.

# 26
Време е за мъж номер 3  Laughing

# 27
От една страна го обичам и не искам да се стига до раздели,но от друга направо ми идва да си бия камшика.Като започне да се цупи,а и ще ми е много трудно да отглеждам сама две деца,като съм по майчинство без работа,малката няма кой да я гледа,за да започна работа аз моите родители също работят.Иначе за излизането ми е предлагал много пъти да изляза вечерта с приятелки малко да се разсея,защото ние ако излизаме излизаме заедно всички,а той иска всеки да си има малко лично време за себе си да излиза сам да се разсее малко без деца,което мисля е добре.

# 28
Аз пък мисля че е време да ти изтупа малко праха и да ти намести малко чакрите, че нещо много си се разпуснала.2-ри мъж, 2-ро дете и пак недоволна. Замисли се проблема дали не е в тебе нещо. И къде го намери тва лапе на 23 години да го правиш баща? Аз на 24 знаиш ли колко ми беше акъла. Представам си да бях се обзавел с жена с дете, че да ми роди и на мене едно. Сигурно щях да съм на хапчета.

# 29
Аз пък мисля че е време да ти изтупа малко праха и да ти намести малко чакрите, че нещо много си се разпуснала.2-ри мъж, 2-ро дете и пак недоволна. Замисли се проблема дали не е в тебе нещо. И къде го намери тва лапе на 23 години да го правиш баща? Аз на 24 знаиш ли колко ми беше акъла. Представам си да бях се обзавел с жена с дете, че да ми роди и на мене едно. Сигурно щях да съм на хапчета.
Много мислиш тогава,но и малко просташко ми се струва да ми "Изтупа праха" И в интерес на истината той ме намери,не съм го вързала.А и какво общо има детето тука.Моля тъпите коментари си ги запазете за себе си без да намесвате децата!!!

Общи условия

Активация на акаунт