Писна ми!!!

• 17 020
  • 91
  •   1
Отговори
# 90
Авторката си гледа всичко, грозно е да я обвинявате при положение, че всичко сама прави.

Но докато има жени, които да й обясняват, че това е нормално, даже и благодарна трябвало да бъде, ще има и мъже, които живеят като  на хотел и отритват децата си като кученца.

Не обичам крайностите и обикновено се съобразявам с това, което пише авторът в дадена тема, какво иска и в каква житейска ситуация се намира, в момента.
Твоите убеждения ги знам и не са ми чужди, но в случая с Кари, те са напълно неприложими.Тя не иска да даде детето си в ясли, а родителите й са в друго населено място.
Имаш млада жена с две малки деца и считам, че е неправилно да нагнетяваш напрежение между двамата, вместо да я успокоиш и да й помогнеш да види и добрите страни, които от вторачване и еднообразие, тя пропуска.Рисковано е да й се обяснява и как ще срещне съвършеният мъж в лицето на друг, защото такъв просто не съществува.
На една усмихната и спокойна Кари мъжът й по всяка вероятност ще бърза да се прибере в къщи и да бъде с нея и около децата.На една изнервена и викаща Кари, мъжът й ще се затваря или ще си бъбри по телефона с дуги хора.Ако мен ме посрещат по вторият описан начин, е възможно да започна да закъснявам.

Мислете какви съвети давате, защото последствията ще бъдат за другия, ако ги последва, не за вас.

Последна редакция: чт, 21 юли 2016, 07:14 от catarina

# 91
Kari_24, ако напуснеш момчето услуга ще му направиш на тоя "изрод" дето говори по телефона, докато малката плаче за майка си и не може да се откъсне от нея- толкова ми е познато второто. Престъпление срещу човечеството е направил, ужас. Нормално, е на крехка възраст с две деца да ти изпушат бушоните, ама помисли си ако искаш, ако ги нямаше тези деца, които ти си създала без някой да ги пита естествено и "изрода", който бъхта на тежка работа, та ако те не ти "пречеха", докъде би стигнала, ама честно пред себе. Помисли за децата- родила си ги направо малка, ама имат нужда от здрава семейна среда и любов.Успех!

Общи условия

Активация на акаунт