Но докато има жени, които да й обясняват, че това е нормално, даже и благодарна трябвало да бъде, ще има и мъже, които живеят като на хотел и отритват децата си като кученца.
Не обичам крайностите и обикновено се съобразявам с това, което пише авторът в дадена тема, какво иска и в каква житейска ситуация се намира, в момента.
Твоите убеждения ги знам и не са ми чужди, но в случая с Кари, те са напълно неприложими.Тя не иска да даде детето си в ясли, а родителите й са в друго населено място.
Имаш млада жена с две малки деца и считам, че е неправилно да нагнетяваш напрежение между двамата, вместо да я успокоиш и да й помогнеш да види и добрите страни, които от вторачване и еднообразие, тя пропуска.Рисковано е да й се обяснява и как ще срещне съвършеният мъж в лицето на друг, защото такъв просто не съществува.
На една усмихната и спокойна Кари мъжът й по всяка вероятност ще бърза да се прибере в къщи и да бъде с нея и около децата.На една изнервена и викаща Кари, мъжът й ще се затваря или ще си бъбри по телефона с дуги хора.Ако мен ме посрещат по вторият описан начин, е възможно да започна да закъснявам.
Мислете какви съвети давате, защото последствията ще бъдат за другия, ако ги последва, не за вас.