Писна ми!!!

• 17 024
  • 91
  •   1
Отговори
# 75
Кво става, съветвате я да търси трети ли?

Чудно.

# 76
  • София

Нормално спрямо сегашното положение.
Със сигурност няколко часа в градината или яслата, и след това майка, баба, дядо, които показват внимание и грижа са по-добре от това да виждаш как баща ти предпочита лаптопа пред теб.
.................
Именно. Той не уважава нито нея, нито децата им. Да не можеш да размениш вечер една дума с човека до теб е незачитане и неуважение. Явно целта му е точно тази, да си остане сам.
Да уточним- бяга момата при мама, хвърля бебето на ясла, не за няколко часа, а на пълен работен ден, щото като е на 24 тя, майка ѝ и баща ѝ са твърде далеч от пенсионната възраст.
Те се заемат с двете внучета, а мама се посвещава на работата и търсенето на трети мъж.
Щото, видиш ли, вторият само блъска- редовно и извънредно, за да им осигури комфорта на живот, воден от безскруполно неуважение и желание да остане сам.
Разбирам защо понякога мъжете казват, че женската логика им идва абсурдна. Mr. Green
ПП. Баба ми имаше крилата фраза
" На мъж ако видиш червата да се влачат, викай че пояса му се е разпасал" Mr. Green

# 77
Не. Ще си подреди живота по възможно най-добрия начин за децата. Не е нужно работата и яслата да са по цял ден. Особено като има баба.
Няма нищо лошо да помогнеш на близък в нужда, независимо дали родителите на децата или децата на родителите.
А тя да мисли повече следващия път като избира мъж и да не ражда веднага като се запознаят. Да предполагаме, че й е дошъл акълът.

Друг вариант - бащата се променя като по чудо и е вкъщи не само физически.

Трети вариант живеят си като  непознати и децата попиват модела.

Щото, видиш ли, вторият само блъска- редовно и извънредно, за да им осигури комфорта на живот, воден от безскруполно неуважение и желание да остане сам.
Хахах, абе ти това вярваш ли го?
Естествено, че ще работи. Всеки работи. М/у другото на Контесата мъжа й работи същото, ако не бъркам. Нищо общо няма работата, този човек се държи по същия начин и когато не е бил на работа Peace

# 78
  • София
Не. Ще си подреди живота по възможно най-добрия начин за децата. Не е нужно работата и яслата да са по цял ден. Особено като има баба.
Няма нищо лошо да помогнеш на близък в нужда, независимо дали родителите на децата или децата на родителите.
А тя да мисли повече следващия път като избира мъж и да не ражда веднага като се запознаят. Да предполагаме, че й е дошъл акълът.

Друг вариант - бащата се променя като по чудо и е вкъщи не само физически.

Трети вариант живеят си като  непознати и децата попиват модела.

Хахах, абе ти това вярваш ли го?
Естествено, че ще работи. Всеки работи. М/у другото на Контесата мъжа й работи същото, ако не бъркам. Нищо общо няма работата, този човек се държи по същия начин и когато не е бил на работа Peace
Пак си пишеш " по принцип", като заобикаляш фактите.
А, те са, че бабата и дядото работят и никой няма да ги пуска да излизат от работа, че да взимат на обяд бебето.
Което означава, че ще си седи на пълен работен ден в зверилника.
Мамчето ще работи и както казваш ти, ще си търси трети мъж, докато баба и дядо обгрижват след работа двете деца.
И на това му казваш " няма лошо да помогнат при нужда"?!
Е, пожелавам ти го да ти се случи в пълната мяра- да помогнеш ти от сърце, при идентична ситуация.
Що се отнася до работата на бащата- авторката написа, че момчето бачка тежка работа и че бачка извънредно.
Защо да не ѝ вярвам?
Защото си привърженичка на веруюто на баба ми за червата и пояса?

# 79
Авторката, приемай нещата по-спокойно. Младите сте, обичате се, имате изключителното предимство да пораснете заедно и да сте щастливи. В една къща жената е тази, която прави атмосферата.

НСЧ, ти сериозно ли даваш съвет на едно 24-годишно момиче, с две деца от двама мъже, да тръгне да търси трети мъж и баща на децата си newsm78 И така докога, колко мъже трябва да смени и колко деца да роди?
И защо като с момчето се обичат и нямат кой знае какви проблеми. Момичето е твърде емоционално и реагира доста бурно на мнения във форума. Предполагам, че и вкъщи е същата.....
Вместо да й дадеш съвет как да се напаснат и да са щастливи, ти я пращаш да търси трети  ooooh!
А тези сценарии дето той тотално игнорирал децата ми се струва са само в твоята глава.

# 80
Чакайте, чакайте. Отегчената авторка също доволно седи ва компа, сърфира си за Хитлер, но бащата като си дойде от второто бачкане, няма да разпусне и миг, а трябва да се впусне в обгрижване и забавления на фемилито?
Мисля, че е доста нереалистично.
Да, трябва да имат общо време - когато авторката е свършила нейната част от работата през деня, мъжът си е дошъл и си е починал, или има свободен ден, авторката и мъжът и заедно трябва да се грижат за децата, но не и от вратата да му скачаш с претенции.
И така отчаяна от ежедневието прекарала доволно в нета мацка да и се зловиди че мъжът и е на компа - няма да стане със сръдни и прочие да се получат хубави отношения. В семейството хората се грижат един за друг, не става да изискваш непрекъснато от мъжа си. И той е човек, дето се вика.

# 81
НСЧ, ти сериозно ли даваш съвет на...
Какви съвети съм дала можеш да прочетеш назад, стоят си в темата.
Не, нито един не е да го напуска.

Тълкувам решението й, което дойде след като приложи дадените в темата съвети.

Iris04, какви претенции. Тя просто иска вечер да разменят някоя дума...

# 82
Не мога да разбера,на вас какво ви пречи темата за тройките.Какво общо има едната тема с другата,че се опитвате няколко пъти да я натрапите в тази.Ако няма какво да кажете,просто подминете,толкова ли е трудно,аз поне така правя,вместо да си хабя времето да драскам просто ей така без да има смисъл в написаното (Говоря за публикациите на други хора!) И прочитайте поне по 2 пъти какво сте написали и дали сте сигурни в написаното.Моля модератор да заключи темата няма какво повече да кажа!

Млада си още Кари, за това все още се изненадваш, че хората не правят като теб.Очакваш да мерят с твоя аршин, а то не е така.Те са такива каквито са и правят това на каквото са способни и желаят.Не е задължително да е нарочно.Никой не може да види себе си отстрани, включително аз и ти.

Желая ти успех за фризьорството и никога не забравяй как да оцениш нещо, което имаш в момента.Веднъж ти го написах в друга твоя тема, сега отново го приложих.Представи се, че си принудена да дадеш бебка на ясли и ще можеш да оцениш каква наслада ти дава в момента майчинството и да бъдеш благодарна на мъжът ти, че работи и ти дава тази възможност.Приеми този момент за кратковременен, какъвто в действителност е и му се наслади. Hug

# 83
Катарина,  Peace

# 84
Авторката, приемай нещата по-спокойно. Младите сте, обичате се, имате изключителното предимство да пораснете заедно и да сте щастливи. В една къща жената е тази, която прави атмосферата.

НСЧ, ти сериозно ли даваш съвет на едно 24-годишно момиче, с две деца от двама мъже, да тръгне да търси трети мъж и баща на децата си newsm78 И така докога, колко мъже трябва да смени и колко деца да роди?
И защо като с момчето се обичат и нямат кой знае какви проблеми. Момичето е твърде емоционално и реагира доста бурно на мнения във форума. Предполагам, че и вкъщи е същата.....
Вместо да й дадеш съвет как да се напаснат и да са щастливи, ти я пращаш да търси трети  ooooh!
А тези сценарии дето той тотално игнорирал децата ми се струва са само в твоята глава.
Ами не ги игнорира на пълно,но много често се осамотява с претенциите,че искал малко тишина,а аз когато кажа,че искам същото се цупи...Онзи ден си стои на телефона,а детето беше пред къщата,но имаше една крава и то взе да пиши и не можа да си влезе,и какво направи знаете ли нищо,само каза, "Кво стана тате" Трябваше мой приятел да изтича да го прибере и като му казах след това защо не стана той отговорът му беше "Е,кво нали той отиде"  ooooh! По важното беше да кажем на приятеля какво сме си купили.

# 85

Баща, който обича и държи на децата си, участва активно в отглеждането и възпитанието им.

Като за целта минава на намален работен ден или си остава вкъщи..................
Писала съм нееднократно, че е напълно възможно един мъж да работи, да издържа семейство и да отгледа активно децата си.Няма да се повтарям и затретвам.     Laughing
Въпрос на желание и организация.
Сега, че някой не е успял, не значи, че е невъзможно, нали?    Laughing

И аз най-вероятно никога няма да летя из Космоса, но не отричам космическите полети.    Grinning

# 86
...да бъдеш благодарна на мъжът ти, че работи и ти дава тази възможност...
Да си благодарен на някого, че ти позволява да работиш 24/7? Майчинството е с натовареността на професия като всяка друга. И би трябвало да включва задълженията на детегледачката в работно време. В другото и деца, и дом би следвало да са отговорност на двамата. Ако тя беше детегледачка наистина на 2 деца, едното от които бебе, и си иде вкъщи, може да каж
Няма човек, който да е на повикване нон стоп през цялата година и то не една, и да е адекватен, камо ли благодарен.

Работата не е извинение, повечето родители, включително майки след майчинство работят.
Не може детето ти да пищи и ти без да знаеш какво се случва да си бъбриш по телефона, без значение дали си бил днес на работа или не, ти си родител и носиш отговорност за това дете. Да се стегне малко и да се сети, че е баща, не чичко, който плаща стая в хотел.

П.П. От тишина всеки има нужда, включително тя. Не е въпросът в това той да бъде лишен от почивка и тишина, а и тя да има такива, за да се възстановява психически и физически. А той се цупел, моля ви се ooooh!

# 87
  • София
Писала съм нееднократно, че е напълно възможно един мъж да работи, да издържа семейство и да отгледа активно децата си.Няма да се повтарям и затретвам.     Laughing
Сега, че някой не е успял, не значи, че е невъзможно, нали?    Laughing

И аз най-вероятно никога няма да летя из Космоса, но не отричам космическите полети.    Grinning
Да, писала си, а пък аз, че  не бих кръстила ръце по цял ден или седяла пред компа и сериалите, за да чакам мъжът ми да се върне от работа и да почне активно да участва в домакинстването и отглеждането на децата.
Бих се чувствала по- излишна и от ненужна мебел, на която е забравил да избърше праха. Simple Smile

# 88
Авторката си гледа всичко, грозно е да я обвинявате при положение, че всичко сама прави.

Но докато има жени, които да й обясняват, че това е нормално, даже и благодарна трябвало да бъде, ще има и мъже, които живеят като  на хотел и отритват децата си като кученца.

# 89
Скрит текст:
Писала съм нееднократно, че е напълно възможно един мъж да работи, да издържа семейство и да отгледа активно децата си.Няма да се повтарям и затретвам.     Laughing
Сега, че някой не е успял, не значи, че е невъзможно, нали?    Laughing

И аз най-вероятно никога няма да летя из Космоса, но не отричам космическите полети.    Grinning
Да, писала си, а пък аз, че  не бих кръстила ръце по цял ден или седяла пред компа и сериалите, за да чакам мъжът ми да се върне от работа и да почне активно да участва в домакинстването и отглеждането на децата.
Бих се чувствала по- излишна и от ненужна мебел, на която е забравил да избърше праха. Simple Smile

Въпрос на изцяло личностно усещане за нещата.    Laughing
Щом те възприемат като мебел и заради това се чувстваш длъжна да работиш рамо до рамо с мъжете, твоя воля.
Но пак ти казвам, че отричай това, което ти не си виждала/преживявала.    Peace
Има на тоя свят и мъже, които не гледат на жената като на бачкатор, роден да работи нон-стоп и по децата, и по дома, и по службата, и "на нивата"    Grinning   , докато те си клатят ....оная работа.
И не говоря САМО за моя мъж.    Peace

Общи условия

Активация на акаунт