Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... L

• 150 778
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • В царството на игрите:)
Снощи си причиних /в добрия смисъл/ този филм - http://www.imdb.com/title/tt3480886/
Казвам "причиних" не, защото не ми хареса, а защото ми дойде доста тежък. Пенелопе беше прекрасна, както винаги! Peace

# 436
Загледах "Пустош" - чешки сериал на НВО. Много добър, напомня ми на The Killing. Малко е, как да кажа, натурален, но си струва. Поне за мен.

# 437
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Éperdument- тазгодишната ми греда на френския фест. И като си представя, че предпочетох този пред един куп други интересни заглавия Tired. Много наивен, фантсамагоричен на моменти, насилено еротичен, въобще- крайно неправдоподобен. Единствено достойнство- порасналата вече Адел, която все така се хвърля с душа и тяло в ролята, изглеждайки по-жива и реална от повечето актриси-ветерани.

# 438
Айде и аз да си шеърна впечатлението ми от "Her".Скоро не бях гледала нещо което толкова дълго да ми "държи влага".Хоакин Финикс....много добро изпълнение?

# 439
  • София
Връщам се от Съюзени - http://www.imdb.com/title/tt3640424/?ref_=nv_sr_1.
Слаба работа.
Играят добре, но историята е банална, плоско поднесена. Язък за голямата заявка и добрия трейлър.

Дали само ми се струва, че Брад си е опнал кожата около очите? newsm78

# 440
  • вятър в маслините, вятър над хребета
L'avenir- уникална Юпер. Уникална! Филмът е отличен със Сребърна мечка в Берлин за режисура, но без изящната дама в главната роля надали би изглеждал така впечатляващо. Хареса ми много, хареса и на трите поколения жени, с които го гледах. Препоръчвам.

# 441
"Short Term 12" дали е добро? Като бонус - Дариус (Atlanta) Laughing

# 442
  • В Космоса
Perfetti sconosciuti - тръгнах с по-големи очаквания, понеже беше обсъждан и препоръчван в една тема и наистина, много е идеен и провокиращ, но някак изпълнението не ми хареса особено и ми дотягаше на моменти.

Blackway - хм, доста замислена останах от това решение за сценарий. Не, че е нещо нечувано или пък нестандартно (аз харесвам такива), а някак... не знам, може би като видя Антъни Хопкинс и чакам нещо доста по-дълбоко. Това долу-горе беше едно нищо.

The Girl on the Train - този далеч повече ми допадна от горните два. Емили Блънт е невероятна, много я харесвам! Heart Eyes

# 443
  • Once there was a Hushpuppy...
Е, има ли го вече Акаша newsm78
Момичето от влака, в торентите?

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 16:42 от Hushpuppy

# 444
  • В Космоса
Ми аз го теглих от Замунда, но сега не го намирам... Махнали са го. Confused

# 445
  • Once there was a Hushpuppy...
Ай, стига ooooh!
сега ще гледам и в Арена Peace

има го в Арена с ужасно качество  ooooh!
Ще си чакам с по-хубаво, и без това не довиждам, за да се мъча с разни размазани глупости  Crazy

Има го в Замунда, сега отворих, уж е с по-добро Thinking

# 446
  • В Космоса
О, да, моя грешка. Аз съм се била разлогнала и затова не ми излезе предния път. Не е много зле качеството. Peace

# 447
  • Бургас / София
Аз гледах, Доктор Стрейндж и останах очарована. По добър филм по комикс в последните години е нямало. Страхотна игра на Бенедикт  Heart Eyes . Нямаше и захаросани любовни истории. Малко филма с ефектите ми заприлича на Incepcion. Вече ми писнаха филмите за Отмъстителите идват ми прекалено много комис герои в едно и не ми харесва. С нетърпение очаквам филма с Тор, Локи и Доктор Стрейндж  Hug

# 448
  Здравейте Simple Smile
Предварително се извинявам,ако питането ми не е уместно тук,но го отправям в тази тема,като най-посещавана.
Моля,да ми препоръчате филм за силата на човешкия дух,за хора,които са парализирани,претърпели злополука,временно обездвижени,които успяват да се преборят и да се изправят на крака.
Баща ми в момента е на легло искам да се мотивира,да се бори,да види светлинка в тунела.Разбрахте ме каква ми е целта.
Ще се радвам,ако препоръчате някои заглавия. bouquet

# 449
The Intouchables е супер. Не че главния се оправя и полита де.

Общи условия

Активация на акаунт