Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... L

• 149 958
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
  • Belgium
Мяч, аз нали питах по-напред за него. Изтеглила съм кофти копие, но сърце не ми дава да го гледам така. Чакам нещо по-читаво и веднага го мятам.

Коментари в Замунда чета само за забавление, там планктонът е безумен  Crazy Mr. Green

# 46
  • в морето до колене
И аз ги чета уж за забавление и не се връзвам по принцип. Но друг човек ми обърна внимание специално за тези...

# 47
  • В Космоса
Записвам се с Manhattan Night - интересна мистерия, но малко болен мозък я е мислил, което е още един плюс за мен. Crazy

# 48
  • No Line On The Horizon
Аз се включвам с положително мнение за Голямото плискане / A Bigger Splash
http://www.imdb.com/title/tt2056771/?ref_=fn_al_tt_1

# 49
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Трудно е през лятото с налични безплатни билети за кино и абсолютно нищо грабващо вниманието в афиша. В крайна сметка избрахме The Legend of Tarzan и останахме изненадани. В съвсем положителен аспект при това. Филмът е неочаквано забавен и очаквано зрелищен. Химията както между Тарзан и Джейн, така и между Тарзан и Робин (друга аналогия за персонажа на Самуел Джаксън не ми изскача в главата Laughing)- много добра.
Скарсгард има перфектната божествено руса физика и е перфектно семпъл като актьор, което го прави правилен избор за роля от този тип.
Марго Роби от друга страна е твърде модерна за Джейн, та се налага малко да модифицират костюмите от епохата, за да се видят кълки и други заоблености в пълен блясък, но пък откъм агресивен сексапил и ръбат характер няма какво повече да се желае. Модерната Джейн явно не е крехко цвете Grinning.
Хер Уолц се превръща в най-ясно изявеният характерен актьор в Холивуд в момента. Дайте му злодей от която и да било епоха и ще го изиграе перфектно. Heart Eyes
Животни от всякакъв тип- налични и много добре направени.
Дървета, лиани, савани- също налични и много добре направени.
Музика- дразнеща, но пък епична.
Ефекти- добри, тук Мурето по-добре да се вметне с професионално мнение Simple Smile.

В крайна сметка- идеално лятно забавление и, съдейки от рекламите преди самия филм, явно единственото на ниво над неандерталското.

# 50
  • В царството на игрите:)
Привет в новата тема, да се запиша с http://www.imdb.com/title/tt2883434/?ref_=rvi_tt ,с позабравения от мен Кевин Костнър.
Благодаря за препоръката Peace Ще гледам и втория филм с него!

# 51
  • В светлината на слънцето
"Джейсън Борн" - http://www.imdb.com/title/tt4196776/ Не с една, а с две ръце и всички пипала препоръчвам.  Peace Peace Изключително добре направен за жанра си филм. Задъхан от началото до самия финал. Томи Лий Джоунс и Венсан Касел са очарователно зло, Май Деймън - просто тази роля му лежи като ръкавица, Алисия Викандер - красивото ново попълнение в екипа. (между другото видях, че тя ще е новата Лара Крофт). Потрошените коли в даден момент човек спира да ги брои. Идеята за невидимо проследимия във всяка минута свят не е нова, но е разработена добре. Като цяло няма нищо кой знае какво фундаментално ново, с което филмът да изненада на сюжетно ниво, но като динамика и актьорска игра е отлично направен. Естествено - очаквайте продължение. Grinning

# 52
Тъй като не знам дали сте го обсъждали, препоръчвам филма Brooklyn - много е добър  Peace

http://www.imdb.com/title/tt2381111/

# 53
Записвам се с Manhattan Night - интересна мистерия, но малко болен мозък я е мислил, което е още един плюс за мен. Crazy
Гледах го, интересен беше, може би 7/10. Накрая малко ме изпуснаха с историята.
Ако някой гледа хоръри - The boy - препоръчвам. Ами интересен беше, това е един от малкото филми, които освен, че ме държаха в напрежение и успяха да ме изненадат. Сега като се връщам назад виждам, че историята беше съвсем логична, но просто наистина не очаквах това да се случи.
Няма много кръв, има само накрая насилие /то като за хорър си е чудо/.

# 54
Тайно си пускате теми, а аз си мисля че всички са се опънали по плажовете и никой нищо не гледа.

Вчера гледах така хваления тук Mon roi и ми хареса. На Венсан така да му ходи да играе задник, адски много ме дразнеше. Главната героиня също ме дразнеше с инфантилността си, която хич не и ходеше на възрастта.

Започнах и The Nice Guys, копието в замунда е кофти, но филмът е забавен, Гослинг особено. Не съм го догледала още, че все му заспивам, дано и в цялост да не разочарова.

# 55
  • Once there was a Hushpuppy...
Джой, първо на теб да ти благодаря за положителното мнение за Легендата за Тарзан Hug
Първо се навихме да гледаме, после почти се отказахме и след, като Джой даде положително мнение отидохме Peace

Абсолютно съм съгласна, че филма е много хубав. Препоръчвам за разтоварване, ако на някой не му се гледат трилъри, драми и други тежки и сложни филми - това е филмът!
Удоволствие от играта на всички актьори + красиви гледки и кадри + много приятен хумор + красива любов!
Ние прекарахме 2 изключително приятни часа в киното, така  Grinning  ме усмихна!

# 56
  • София - Бургас
Гледах "Денят на майката" - много приятно филмче Peace

# 57
  • в сърцето на един мъж...
Тарзан дали става за малки деца? Да водя моите, че излизаме вече ваканция и трябва да търся забавления Embarassed

# 58
  • Once there was a Hushpuppy...
Тарзан дали става за малки деца? Да водя моите, че излизаме вече ваканция и трябва да търся забавления Embarassed

И ние си мислихме дали става за нашия на 7, не знам.
Има много животни, това ще ги впечатли децата, но от друга страна има 2 или 3 много хубави любовни сцени. Не се вижда нещо кой знае какво, но не знам до колко стават за децата. Лично на мен ми харесаха и ужасно много си отиват Марго и Скарсгард Heart Eyes

# 59
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Радвам се, че ти е харесал, Хъш Hug. За лятно забавление е наистина идеален, но според мен не става за деца- не е достатъчно динамичен, за да им задържи вниманието, а хуморът е съвсем не детски, та може и да се прозяват.

Общи условия

Активация на акаунт