Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... L

• 150 601
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • София - Бургас
дали някой е гледам Опасни води?
Моля, за мненине ... Thinking

# 61
За петъчно разпускане The Maiden Heist (2009) http://www.imdb.com/title/tt1107860/ .
Прекрасна игра на Кристофър Уокън, целият каст е вълшебен всъщност  Heart Eyes .
Скрит текст:
Странно, че изобщо не съм попадала на филма, случайно го мернах по торентите.

# 62
Няма нужда да пускате нова тема на 48-ма страница. Изчакайте да станат 50.

Пренасям си мнението тук.
Гледах тази романтична драма и много ми хареса: O-jik geu-dae-man aka "Always"
http://www.imdb.com/title/tt2082180/?ref_=fn_al_tt_2

Разказва се за бивш боксьор, който се влюбва в едно сляпо момиче.
В началото ми се струваше леко бавен, но се радвам, че изчаках малко и го изгледах целия.

# 63
Привет!
Минавам само да се запиша, че доста изостанах и нямате догонване.

Най-после гледах Shame (2011). Не знам дали да ви го препоръчам, изхождайки от факта, че филмът ми горча известно време. Но имайки предвид, че повечето пишещи тук са дами, да гледат (лято е, има много за окото, само подсказвам, че в 20% от филма, Фасбендер е гол). За любителите на драмата, темата за сексуалността и не само.  Peace

# 64
Shame е тежък филм, оставящ ти чувство на безизходица, а накрая на дълбоко съжаление. Наистина горчи и въпреки голият Фас, не бих си го причинила отново. Инак и аз го препоръчвам, за едно гледане.

# 65
lulumba, за Борн хубави неща си казала. Ние с една приятелка снощи се разбрахме да отидем на кино, бая чудене падна. Не знам защо реших, че Борн ще ми е скучен и ще гледам сборен филм от предните три, които не помня особено добре, но нейсе  Grinning Grinning Уди отпадна, тя не харесва нещата му, ще ходя следващата седмица.
 След дълго чудене избрахме Bad Moms, купихме си билети с ясното съзнание, че ще се яде дървото и че няма да мрънкаме.... то се оказа не толкова зле. Типично от създателите на The Hangover.

# 66
  • Belgium
Уди отпадна, тя не харесва нещата му, ще ходя следващата седмица.

Cafe Society нали? Нямам търпение за отзив, нещо много ми се е пригледал  Laughing

# 67
Ами.. нищо не съм гледала май от коментираните напоследък неща, но не искам да изпускам темата, та затова - нещо като запис. Simple Smile

Изгледахме с дъщеря ми Finding Dory (2016) на кино и макар че определено е красив и двете се съгласихме, че първата част е много по-хубава.

И понеже продължавам да съм леко на вълна "българско кино", изгледах онзи ден и Аве (2011): филмът е всъщност доста приятен от типа "двама души се мотаят и си говорят, докато наоколо големият живот си тече" Grinning и щеше доста да ме изкефи, ако не ми беше дошло до гуша вече от Ованес Торосян.

# 68
Тези двата изгледах вчера. Не са никак лоши и за едно гледане стават.
Самотни сърца / Lonely Hearts (2006)
Вече ми липсваш / Miss You Already (2015)

# 69
Здравейте, момичета Simple Smile
За сега един гол запис, не съм се включвала от година сигурно. Но ви прочетох за последните два месеца, не съм изостанала с филмите много  Mr. Green Ще пиша пак, благодаря за препоръките ви  bouquet

# 70
  • в морето до колене
Лятото нали уж било времето на летните блокбастъри - за забавление на аудиторията.
Е, "позабавлявах се" тези дни.  ooooh!

Експеримантирах с гледането онлайн от Арена. Все сикуъли, вариации и прочие "реинкарнации"
Гледах "Батман с/у Супермен"  Tired  Tired 
И "Денят на независимостта - 2"  Tired  Tired  Tired
За "Ловецът" с всичките му кралици не ми останаха нерви, честно.    Tired  ooooh!  Peace

Мисля, че ще се възстановявам чааак докато дойде време за следващото лятно забавление в края на август - реанкарнацията на "Бен Хур". Нещо нямам голяма вяра в това начинание...

Надеждите ми за нормално начало на филмовата есен се крепят на римейка на "Великолепната седморка" от Антъни Фукуа.  Praynig
Ако не друго, поне от фестивала във Венеция вече ще е станало ясно, доколко ще си струва.

# 71
За "Ловецът" с всичките му кралици не ми останаха нерви, честно.    Tired  ooooh!  Peace

Laughing Извинявай, не се стърпях.
Напълно си права - голяма филмова суша.

За Намирането на Дори искам само да допълня scaramouche - никак, ама никак не е за малки деца. Някой от кадрите са откровено плашещи. Моето не е много малко, но една част от филма ми вися на врата.

# 72
Cafe Society нали? Нямам търпение за отзив, нещо много ми се е пригледал  Laughing
За него, да. Ако вървя по план, утре ще ти кажа. Една приятелка вече го похвали, не бил лош. Simple Smile)

# 73
Гледах и аз Shame. Нищо тежко не видях, има такъв типаж мъже. На мен ми дойде навреме.

Последна редакция: пн, 01 авг 2016, 21:29 от marigold_

# 74
Cafe Society е хубав, без уау ефект. По-добър му е от последните два, но не е по-добър от Джазмин и Париж, според мен. Ако това може да ви е ориентир, де. Simple Smile))))

Общи условия

Активация на акаунт