Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... L

• 149 888
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Аз снощи имах силна кино-вечер  Grinning
Изгледах "Момиченцето с всички дарби" / The Girl With All The Gifts и може би направих грешка, защото ми предстои да чета книгата, но не се стърпях  Mr. Green
Филмът ми хареса. Беше точно това, което очаквах - добра анти-утопия, напомни ми "Аз съм легенда" Simple Smile

След него гледах и "Съюзени"/Allied, също ми хареса  Grinning

# 706
  • Once there was a Hushpuppy...
Изгледах два много хубави и различни филма.

Първият, от които е http://www.imdb.com/title/tt2140479/ - The Accountant
Уникален просто! Скоро не бях гледала толкова хубав трилър. Бен Афлек си е Бен Афлек... Heart Eyes
Има всичко - хубав и интересен сюжет, прекрасна актьорска игра и много напрежение. Филм, който може да накара всеки да се замисли за доста неща, които не са просто нечия измислица, а напълно реални, заобикалящи ни. За мен е перфектния филм Peace

Вторият е http://www.imdb.com/title/tt4539828/ - Love on the Air
Прекрасен е за разпускане, за да ви усмихне!
Не си спомням вече дали го препоръчвахте, но аз го правя за хубаво настроение Wink

# 707

Гледах снощи Nocturnal Animals. В никакъв случай, не е лош филм, но ми се стори някак... обикновен, равен, неизключителен. Предполагам очаквах твърде много или поне със сигурност нещо различно, защото това, което получих беше просто два добре прекарани часа, без скука, без поводи за забележки, красиво кино, но и без да ми остане усещането, че нещо особено ми се е случило. Ако се постарая да отлича нещо все пак, то е Ейми Адамс, която по-скоро не ми допада, но в тази роля харесах.

Свалих си и A Single Man от едното любопитство. Laughing

# 708
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Свалих си и A Single Man от едното любопитство. Laughing
Не си ли го гледала още?
Завиждам, първият път е най-хубав Heart Eyes

Иначе аз снощи гледах дългоочаквания златотърсачески филм на Матю, Gold. Съвсем не беше изключителен, освен ако не броим за изключително да се види един от най-неустоимите на екран мъже във вид, който е отвъд отблъскващ- шкембе, плешка, мазен и разгърден, в стил чичак от 80-те. Хубава роля на чичака отново, изключително красиви индонезийски гледки, добър и завъртян сюжет, но като цяло не си оправдава предварителния шум.

# 709
  • Belgium
Хъм, Джой, викаш да снижя очакванията към Gold? Не че ми е ясно кога ще е премиерата в България де.

Аз чакам да пуснат по кината другата седмица The Founder(безумно преведено "Сделка за милион бургери" Tired) и тичам да го гледам. Знам че Майкъл Кийтън ще направи безупречна роля.  Laughing

# 710
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не е лош филм, Лу, но е от типа "гледали сме десетки такива и ще гледаме още десетки".

# 711
Гледах Jackie. Т.е. с много мъка издържах към един час и оставих майка ми сама да го догледа. С две думи - много зле. Поне за мен.

# 712
  • София
И аз се измъчих с Jackie, но го догледах, за да видя какво е докарала Натали Портман като образ, заслужил номинация. Ужасно досадно ми беше как маниерничеше през цялото време, но накрая реших, че явно самата Кенеди е била такава и вероятно Портман се справя добре.  Laughing
С две думи и от мен - тегава работа.

# 713
И аз заради Портман въобще реших да гледам филма, защото историята на Джаки ми е безинтересна, тя самата като личност също. Но и Портман според мен се справи недобре. Направо си беше дразнеща на моменти.

# 714
  • Belgium
За "Джаки" отвсякъде чувам кофти отзиви. Май директно ще го пропусна.

Снощи изгледах Allied и въпреки че очаквах да ми е скучен, всъщност ми допадна доста. Без някакъв wow ефект, но явно ми се е гледало нещо такова. Само Брад Пит да не се мъчеше така с френския горкият  hahaha Mr. Green

# 715
Hello, I must be going - http://www.imdb.com/title/tt2063666/  Хареса ми като за неделен следобед Simple Smile
Миналата неделя мързелувах с Barefoot http://www.imdb.com/title/tt2355495/?ref_=fn_al_tt_1  много готин Scott Speedman  Crazy Flutter
Още един филм гледах, но не си спомням кой  newsm78

# 716
Да, много трудно му вървеше френският.  Mr. Green Нещо и визуално не ми хареса, дано да е от грима.

# 717
  • Belgium
Чек, на мен пък визуално ми допадна, а преди ми идваше прекалено сладникав. Е, имаше една-две сцени, в които беше дървен, но като цяло съм доволна от филма определено  Laughing

# 718
Абе лицето му като замръзнало от ботокс ми се видя, не знам. Но ми хареса филмът.

# 719
  • В Космоса
"The Accountant" изгледах аз. Не е лош, но не е много мой тип филм. Един екшън, трябва да е нещо изключително и нестандартно поднесено, за да ме впечатли. Особено харесвам, когато е вкаран хумор, ако пък е черен съвсем ме печели. Този е някак уж сериозен, пък леко небивалици едни такива ми се сториха... Не знам, нещо не ми е както трябва.

Общи условия

Активация на акаунт