Пазаруване от H&M ➤ 6

• 81 972
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Привет!Някой ако поръчвал от мъжките еспадрили 43 номер ,би ли ми измерил стелката  baby_neutral

# 16
И аз тук 😉

# 17
Един тъп въпрос - има ли физически магазин, в който да се продават нещата от секция "Home"?

# 18
Един тъп въпрос - има ли физически магазин, в който да се продават нещата от секция "Home"?
Мисля, че имаше в София. Виж в сайта им на "Разположение на магазини", там пише в кой магазин какво предлагат. Peace

# 19
Привет!Някой ако поръчвал от мъжките еспадрили 43 номер ,би ли ми измерил стелката  baby_neutral
Имам 44 отговарят си на номера. Peace

# 20
Мисля, че имаше в София. Виж в сайта им на "Разположение на магазини", там пише в кой магазин какво предлагат. Peace

Мерси, проверих! Никъде не пише да има HOME. Но явно и информацията им не е много актуална, защото за мола на Стамболийски ми дава, че имат само секция KIDS.

Въпросът ми остава - някой виждал ли е да продават неща от секция HOME и къде?

# 21
В България магазини, които предлагат от Home секцията, няма.

# 22
Момичета, имам нужда от малко помощ! Харесах едни дънкови бермуди за подарък, дамски, но не ми зарежда таблицата с размерите, имате ли идея 30 номер на какъв размер отговаря? Благодапя! Simple Smile

# 23
Сложила съм една рокля в кошницата и чакам БД.

# 24
Аз пък чакам някакво намаление за първия учебен ден...на блузки с дълъг ръкав и панталонки например...за детската градина ми трябват Crossing Arms
Сега накупих блузета с къс ръкав за синковеца и аз намазах едни сандали, стига толкоз летни от мен Mr. Green

# 25
Мерси за темата, ще дебна БД, защото в магазините не намирам номера
вчера ходих в БГ Мол, облепили магазина с табели за голямо намаление, но не намерих нищо по-различно от преди 2 седмици, тогава даже май имаше повече неща.

# 26
Хора , знаете ли долу - горе кога са намаленията .Аз си спомням ,че имаше такова голямо намаление април месец.Явно са няколко пъти в годината. Следващото кога да го чакаме ,евентуално септември  newsm78

# 27
  • Варна
Аз пък чакам някакво намаление за първия учебен ден...на блузки с дълъг ръкав и панталонки например...за детската градина ми трябват Crossing Arms
Сега накупих блузета с къс ръкав за синковеца и аз намазах едни сандали, стига толкоз летни от мен Mr. Green
И аз това чакам Crossing Arms

Успях да поръчам 4 бр.долниша на децата за градина/ясла.Сега дебна блузи с дълъг ръкав ,суичъри.
Иначе тениските ,късите гащи са много хубави ,приятни ,летни цветове.
Чакам си БД Crossing Arms

# 28
Долнища и аз поръчах, но при предното намаление с БД...Но бива още да взема, те винаги трябват Peace

# 29
  • София
А за непросветените,какво е БД? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт