Пазаруване от H&M ➤ 6

• 81 980
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Може би трябва да го сложа в заглавния пост...  Peace
БД = Безплатна Доставка.

# 31
В България магазини, които предлагат от Home секцията, няма.

Благодаря за отговора  Simple Smile
Значи няма къде да ида и да пипна намалените им спални комплекти, килимчета и кърпи  Crossing Arms Реших си още един финансов проблем  Grinning

# 32
  • София
Може би трябва да го сложа в заглавния пост...  Peace
БД = Безплатна Доставка.

Благодаря  bouquet Аз днес бях в Парадайс - за по-големите дечица имаше доста добри оферти, но за бебчета почти нищо, тръгнахме си само с 2 клинчета, очаквах повече.  Rolling Eyes

# 33
  • Варна
Някой да е ходил вьв варненския магазин? Заредено ли е с намалени неща ? Детски ме интересуват...

# 34
  • Варна
Преди седмица беше много обрано. Почти нищо нямаше и само единични бройки. Това в секция 1.5-... , но май и на теб тази ти трябва. Тази седмица ще мина пак и дано има нещо.

# 35
  • Добрич
Преди седмица от варненския взехме за детето дънкови кецеве за есента по 10лв, имаше и недънлови, друг цвят, пак по 10лв. Взехме есенна шапка за 2 лв и още няколко тениски от по 5лв.

# 36
  • Варна
Кецове за 10лв и аз вземах преди месец.
Сигурно постоянно зареждат по нещо, но не е много. Бельо само ми направи впечатление, че имаше за разлика от преди.

# 37
  • Варна
Някой да е ходил вьв варненския магазин? Заредено ли е с намалени неща ? Детски ме интересуват...

Привет има разбира се -аз WinkВчера наминах. Намират се намалени на щендери с цени всичко по 10лв/15лв,но като цяло в сайта разнообразието ми се струва по голямо.Примерно къси дънкови панталони /който в саита не намирам/ и  да кажем гледаш закачалките пълни ,а като започнеш да си търси размера,който ти трябва  виждаш примерно,че от  20 чифта 15 бр са в 116 см ,а останалите в 98см Shocked Или 5 броя шорти ама всичките 134см.
Някой цени са 2-3-4 лв по ниски,а някой със също толкова по-високи.
Аз специално ходих заради потниците в сайта примерно са 8.99 а в магазина 12.99 и имаше само  в 2 цветови комбинации,но пък единствената ми покупка с която се прибрах са тези каргота http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0194354022.html   чиято цена беше 10 лв но както казах по горе бяха 5  чифта в един и същи номер и само в тъмно синьо чист късмет че номера ни пасва.
За това като се прибрах взех че си пуснах поръчка.

Има и прИмоЦия 2 за 3/3 за 2 каквато е там.Вероятно би била изгодна ако и трите неща са със еднаква цена!
Силно се надявам да имат ново зареждане. Peace

# 38
  • София
Освен в The Mall, виждали ли сте по другите софийски магазини детски сака? Синът ми иска тъмносиньо за първия учебен ден, но нямаше 116. В Парадайз дали има?
Да похваля чаршафите - много мекички, както са описани. http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0244720011.html Намерих им и подходящо хасе за долен чаршаф и за 45 лв. си направих комплект за спалня.

Последна редакция: пн, 18 юли 2016, 10:44 от Cuckoo

# 39
  • Варна
Скрит текст:

Привет има разбира се -аз WinkВчера наминах. Намират се намалени на щендери с цени всичко по 10лв/15лв,но като цяло в сайта разнообразието ми се струва по голямо.Примерно къси дънкови панталони /който в саита не намирам/ и  да кажем гледаш закачалките пълни ,а като започнеш да си търси размера,който ти трябва  виждаш примерно,че от  20 чифта 15 бр са в 116 см ,а останалите в 98см Shocked Или 5 броя шорти ама всичките 134см.
Някой цени са 2-3-4 лв по ниски,а някой със също толкова по-високи.
Аз специално ходих заради потниците в сайта примерно са 8.99 а в магазина 12.99 и имаше само  в 2 цветови комбинации,но пък единствената ми покупка с която се прибрах са тези каргота http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0194354022.html   чиято цена беше 10 лв но както казах по горе бяха 5  чифта в един и същи номер и само в тъмно синьо чист късмет че номера ни пасва.
За това като се прибрах взех че си пуснах поръчка.

Има и прИмоЦия 2 за 3/3 за 2 каквато е там.Вероятно би била изгодна ако и трите неща са със еднаква цена!
Силно се надявам да имат ново зареждане. Peace

Благодаря!

# 40
Направих поръчка току-що. Само да посмеят да пуснат БД тези дни Naughty
Спалното бельо дали е намалено в магазините?!?

# 41
  • София
И аз съм доволна от последната си поръчка, само тази риза не я прецених като размер - взех 110 а ми трябва 116 , така че ако някой я иска - негова е http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0333406004.html .
Сега виждам, че има още детски дрешки намалени и пак ми се иска да пусна една поръчка ама ще изчакам БД.

# 42
Детските им ризи са наистина умалени. Моят син носи блузи 116, 122 са му дългички, но риза взех 122 и му е таман...добре, че не взех 116...

# 43
  • Карлово
Скрит текст:
Ей това боди от магазин за 12лв. Много е хубаво на живо взехме за дъщеря ми.
и такава само че в бордо и бяло
Скрит текст:
за 10лв.

Последна редакция: вт, 19 юли 2016, 13:27 от ДамаТрефа

# 44
  • Варна
Това 2/3 не важи при намалени артикули иначе в магазините си го има целогодишно. Не знам кои двойки потници обсъждате, но точно двойки купувах на 5лв намалена цена. Може би вече се водят нови и са на редовна цена.

Общи условия

Активация на акаунт