Пазаруване от H&M ➤ 6

• 82 206
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Малкият има от плътно трико, но от меланжираните. Не ги намирам в сайта. Те стоят някак гладки и не са мръднали.

# 466
Взех му 2 бр за по 14 лв май бяха,сега са по 7  #Crazy важното е,че им харесват.Той моя за работа ги ползва,та няма кой да му ги заглежда  Joy

Таман да не ти го заглеждат много много...да не ти го откраднат Laughing

Аз се чудя две долнища и две блузи ли да поръчам, или направо четири блузи с дълъг ръкав....ще мисля, до БД имам време Mr. Green

# 467
  • Варна
Взех му 2 бр за по 14 лв май бяха,сега са по 7  #Crazy важното е,че им харесват.Той моя за работа ги ползва,та няма кой да му ги заглежда  Joy

Таман да не ти го заглеждат много много...да не ти го откраднат Laughing

Аз се чудя две долнища и две блузи ли да поръчам, или направо четири блузи с дълъг ръкав....ще мисля, до БД имам време Mr. Green
Кога ще е тази БД? Нещо изпуснах ли Party Party

# 468
Амчи кога newsm78...когато взема решение и се надявам тогава да пуснат hahaha hahaha

Незнам, мечтая си тук Mr. Green

# 469
  • Варна
Амчи кога newsm78...когато взема решение и се надявам тогава да пуснат hahaha hahaha

Незнам, мечтая си тук Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy

# 470
  • Варна
Сигурно след 4ти, че да свърши промоцията....

# 471
Коя промоция? Ако е долно и горно...не ме вълнува.

# 472
  • Варна
Нея имах предвид, а може и след края на намалението да пуснат код.

# 473
Пристигна ми поръчката от офертата горно плюс долно,страхотни са дрешките,спортните панталони са огромни за моя младеж,но все ще порасне Simple Smile

Би ли показала от кои панталони си взела,харесах единия,но няма нашия размер и се чудя дали да се пробвам с по-малък.

# 474
  • около Варна
Не мога да слагам линк през телефона, но става въпрос за спортните долници, поръчах черна, сива и синя 128, доста са дълги и в кръста са широки, имат връзки. Иначе не са широки,крачолът е тесен надолу и стоят като потур леко изсухлени. Той и синът ми не е от най-едрите де, та да не заблуждавам,ако искаш ще измеря и ще пиша.

# 475
Не мога да слагам линк през телефона, но става въпрос за спортните долници, поръчах черна, сива и синя 128, доста са дълги и в кръста са широки, имат връзки. Иначе не са широки,крачолът е тесен надолу и стоят като потур леко изсухлени. Той и синът ми не е от най-едрите де, та да не заблуждавам,ако искаш ще измеря и ще пиша.

Ще ти бъда благодарна ако дадеш размери,този размер точно ме интересува Simple Smile

# 476
  • около Варна
Дължина на целия панталон 71 см. Дължина на крачола отвътре 47 см. Талия неразпъната 29 см.

# 477
  • София
Здравейте, отзиви за тези дънки имате ли?

http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0413471003.html

# 478
Разглеждах и аз офертите долно+горно. Реално точно това ми трябва - всички панталони/дънки са омалели на младежа от пролетта, а и има нужда от още 3-4 блузи с дълъг ръкав, тънко трико.
Отдавна не съм купувала нищо от НМ, но имам някакъв спомен, че малко са им уголемени нещата или поне така идваха при техните ръст 116-122см. Сега синът ми е 135см висок и се чудя кой размер ще му е добре - 134 или 140см.
Ако има някой такива панталони ще се радвам да даде реални размери.

# 479
Имам само 116 и 122 размер...

Всъщност имам и едно долнище 134 номер, огромно му е засега на сина, но аз обичам да се презастраховам и да взема по-голямо, отколкото по-тясно и малко Crazy купувах го в началото, докато нацеля размера..

Довечера мога да го измеря, ако не ти е късно....Тъмно сиво, от едноцветните е моето, но той модела май е еднакъв с тези, които сега са на промоция...по кройка имам предвид..

Общи условия

Активация на акаунт