Пазаруване от H&M ➤ 6

• 82 203
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Скрит текст:

Купих го събота от реален магазин. От долнищата нищо не ми хареса обаче и не можах да се възползвам от офертата.

В началото на септември ще пазарувам за есента и сега се оглеждам в няколко сайта. От hm харесах 2 клинчета,наподобяващи дънки и жилетки и якета, дано не свършат до тогава.  Crazy

# 481

sea.sea, може ли да споделиш за кои сайтове става въпрос, може да не са ми познати? bouquet

Извинете ме, че не е по темата!

# 482
Разглеждах и аз офертите долно+горно. Реално точно това ми трябва - всички панталони/дънки са омалели на младежа от пролетта, а и има нужда от още 3-4 блузи с дълъг ръкав, тънко трико.
Отдавна не съм купувала нищо от НМ, но имам някакъв спомен, че малко са им уголемени нещата или поне така идваха при техните ръст 116-122см. Сега синът ми е 135см висок и се чудя кой размер ще му е добре - 134 или 140см.
Ако има някой такива панталони ще се радвам да даде реални размери.
Мога да измеря 134 и 140 долнища от настоящата оферта. 140 взех на сина ми, който е 146см. и са му точни сега. След 2-3м може и да са му къси вече. А 134 са ми пратили по грешка, поръчах на колежката 122, а те пратили 2 размера по-голям 😒.
Някой беше ги описал мн. точно долнищата- с леко паднало дъно, широки в талията, задължително тр да се пристягат с връзките, иначе са мекички и удобни.
Мога да премеря и блузка 134/140 😊

# 483
  • София

sea.sea, може ли да споделиш за кои сайтове става въпрос, може да не са ми познати? bouquet

Писах ти на лично. Peace

# 484
  • София
аз се  чудя, ако отида в магазон мога ли да взема горно с  долно и 15 % от стари  дрехи?

# 485
аз се  чудя, ако отида в магазон мога ли да взема горно с  долно и 15 % от стари  дрехи?
Най вероятно не. Simple Smile
Когато отидох да взема 3=2 или там както беше  Embarassed попитах дали тези талони важат.Казаха ми не  Naughty Peace .Предполагам ,че и за тази оферта не могат да се използват .

Писах ти на лично. Peace
Ак може и на мен едно ЛС Simple Smile Кои са другите сайтове .

# 486
  • София
Талоните важат до края на месеца.Аз си купих вчера чанта с талона.

# 487
Талоните важат до края на месеца.Аз си купих вчера чанта с талона.
Да да до края на месеца са.
Написах ,че не важат за офертата 3=2 .И няма как да се използват за намаляне на цената на дрехите .
Предполагам и за офертата блуза с панталон също няма да могат да се използват .

# 488
Здравейте!
някъде по физическите магазини има ли от водоустойчивите кецове?

Не искам пак апрески да купувам  Rolling Eyes

# 489
  • Варна

Писах ти на лично. Peace

Направо напиши тук в един скрит текст, че сега ще те заринем всички с ЛС. И аз съм готова винаги да разгледам още някой сайт.

Даже не знаех, че имат водоустойчиви кецове, а и в мобилното не ми излизат.
едит:в мобилната версия на сайта намерих, но само черни. Няма такъв сайт и приложения! Може ли артикулен номер?  Миналата вечер бях там, но явно като не знам какво да търся  Mr. Green

Едни дънки много харесах(учудващо) и не ми се чакаше на каса, че имаше горяма опашка, но уви-няма ги в сайта да ги поръчам.  Cry

Последна редакция: вт, 23 авг 2016, 14:47 от eli70o0

# 490
# 491
  • София
 Laughing
Скрит текст:
Разглеждам слънчо,бебешоци,е-дрехи,babysun,kosara,minimod, пакостник ,но не съм пазарувала до сега от тях и не мога да коментирам качеството им.

# 492
  • Варна
Благодаря и на двете!  bouquet

# 493
На черните хвърлих око аз, ибаче трябва да мерим. Детето е с висок свод и трудно уцелваме.
Мрежестите маратонки ги гледам вместо пантофи в градината.

# 494
  • София

Направо напиши тук в един скрит текст, че сега ще те заринем всички с ЛС. И аз съм готова винаги да разгледам още някой сайт.

Ама колко права беше  Laughing,аз въобще не се усетих,че мога да помогна на някого, Crazy

Общи условия

Активация на акаунт