Пазаруване от H&M ➤ 6

• 82 202
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Май е време за пазаруване преди училище!Ще поразгледам за идеи.
А последно за себе си поръчах и получих тези дънки, хубави са, а цената е смешна http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0365247004.html
Комбинирам с тези сандали /много удобни/  http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0345724001.html
За дъщеря ми тези дънки http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0292025001.html

Последна редакция: вт, 23 авг 2016, 21:11 от setony

# 496
Много са ми боклучести нещата от HM  Confused  Рядко съм попадала на нещо добро от там...
Заглеждала съм се в обувките им, имат хубави на пръв поглед модели, но досега не съм посмяла да купувам. Може ли някой да даде отзиви за обувките от HM?!  newsm78

# 497
Два чифта равни сандали за мен си взех това лято...удобни са ми и отговарят на номерата.
Затворени и детски не съм вземала...

# 498
Утре изтича лятното намаление, дали ще пуснат вече есенна колекция?  Grinning
И да попитам, тъй като онлайн не съм поръчала отдавна, за колко време пристига поръчката?

# 499
И аз забърсах едни сандали, но още не са пристигнали и не знам какво да очаквам, нито като качество, нито като номер. Не съм купувала обувки от тях досега.

Ето тези са: http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0375179002.html . Според вас това наистина ли е 10 см. ток?  Thinking На мен ми изглежда по-малко (на което се и надявам  Embarassed ...)

ПП: Лятното намаление уж изтича утре, но то принципно трябваше да приключи още на 07.08, а го продължиха. А в английския сайт какви хубави неща има... Heart Eyes Дано поне някои от тях дойдат и при нас. Харесах си палто и разни други неща. В момента там са намалени.

Последна редакция: ср, 24 авг 2016, 12:42 от FreakOnALeash

# 500
Не вярвам да са по-малко от 10 см., щом така пише, но ти го пожелавам в такъв случай Peace

# 501
Не вярвам да са по-малко от 10 см., щом така пише, но ти го пожелавам в такъв случай Peace
Мерси, макар надеждата ми да е малка. Започвам да подозирам, че са снимали поне 41-ви номер  Mr. Green

# 502
  • Бургас
Аз не съм доволна нито от качеството, нито от удобството на обувките. Поне от това, което съм виждала в магазините и няколко опита с поръчка от сайта.
Само гуменките ми харесват, децата много ги носят.

# 503
Аз съм купувала 3 чифта детски обувки: есенни боти и дънкови кецове. Ботите изкарват сезона общо взето. Кецовете леко се разлепиха, но аз пера в пералнята. Другите обувки малкия ги съсипва за същото време горе-долу.

# 504
Веднъж поръчах детски маратонки, разлепиха се много бързо. Да, и аз ги прах в пералнята, но как иначе. Тя ако е качествена обувката, нищо няма да и стане. Имам и едни боти детски, уж за момче, от момчешката секция, черни, а отвътре на езика има розово блестящо сърчице. Whistling Добре, че леко се прикрива като се завържат връзките. Освен това пропускаха, от набук май са, абе не ме изкефиха. Няма да купя повече обувки. Дрехите като за цените си биват. Сега се сетих, че бях купувала от реален магазин пак момчешки кецове, много готини на външен вид, но имаха нарисувани очи и зъби на акула с боя, която се изтри много бързо. Платът се разнищи. Ми не, не съм доволна от качеството.

# 505
Аз нямам скъсани обувки на децата. Дори кецовете им пера на 40градуса, никакво разлепване. Зимната ботите с вата не мърдат, пак се перат. За мен са качествени и държа обувкуте им да са на ХМ

# 506
Аз от обувките имам един несполучлив опит /с кецове, оказаха се ужасно твърди, а и бях взела номер отгоре, писала съм в темата/, имам и доста успешни покупки.Всички, които съм купувала/и за дъщеря ми и за мен/ си отговарят точно на номера и са качествени.Харесвам ги, даже предпочитам обувките да са HM=
Фрийк, предполагам са си 10см, но например тези, които показах по-горе са високи  11 см., а са много удобни. Дано ти харесат  bouquet

# 507
Точно това се опасявах, като гледах как са лепени, че при едно пране ще се скапят.  Confused

# 508
При мен не се скапват, а ги пера след 3-4обувания. Много съм доволна от кецовете им /не високите - те са за по-слаби крачета/ малкия си тича без проблем и си ги обича. В момента има 3 чифта и си ги сменя. Мога да кажа, че ги носи цял сезон, ако му стават и повече и им вьима душата. Доволна и предоволна съм за няма и 20лв.

# 509
Аз не съм доволна от обувките им и вече трудно ще се излъжа да купя, дори да са без пари. Имах едни сандали, късаха се вече 3 пъти и ме е страх да ги обуя, не се прибирам боса. Tired Майка ми си взе боти на намаление, много са красиви, с ток, но казва, че са страшно неудобни (токът е нисък и дебел). Аз каквито и да съм пробвала, още в магазина са ми страшно неудобни. Вече дори не ги и заглеждам.
Иначе днес ходих в реален магазин и са изместили намалените неща, вече има есенна колекция заредена. Peace
Много се чудя за едно яке:
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0314522006.html
По принцип нали са им уголемени, аз нося 34 при тях, а това дори 38 ми е тясно. Не знам от модела ли е, ръкавите са къси, както и самото яке. Нещо хич не ми е комфортно с него. Май ще търся бомбър на друга марка. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт