Пазаруване от H&M ➤ 6

• 82 188
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Някой връщал ли е бански купен онлайн?
Днес го получих, но ми е огромен .. с всички етикети и хигиенна лепенка е.

# 511

До колкото си спомням на сайта пише, че бельо, бански и аксесоари не се връщат от хигиенна гледна точка, но по-назад потребителка сподели, че е връщала, така че най- добре се обади по телефона и попитай.

ПП намерих:

Цитат
Съжаляваме, че не можем да заменим или възстановим сумата за бельо, бански, обици и козметика от хигиенична гледна точка.

# 512
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0428886001.html тази поличка някой има ли я да ми каже талия в см на размер 116 и размер 122 .
Дъщеря ми е на 8 но размер 128 см в магазина и е огромен много .Нямаше по малки размери и не съм пробвала  Simple Smile
Сега се чудя кой размер да поръчам от сайта  Rolling Eyes

# 513
Връщала съм без проблем горна и долна част. Получих си парите без да съм се обаждала да питам.

# 514
Връщала съм без проблем горна и долна част. Получих си парите без да съм се обаждала да питам.

Много благодаря! Hug

# 515
  • Варна
В мобилната версия пише, че може да се връща. По-назад коментирахме.

# 516
  • Варна
Записвам се да чакам поръчка. Харесах днес едни дънки за детето в магазина и + това пак има налични ризи, които исках за ММ, че му харесаха, но неговите вече са му големи и с кода, който имам за компенсация събрах дънки, шапка, шал и 3 чифта ръкавици за дребен, 2 ризи за ММ и едни пантофки за мен и всичко за 89.19лв с БД. Как да устоиш  Mr. Green

Вие да не правите бойкот? Темата замръзна.

# 517
Може ли малко помощ относно размерите на мъжки панталони и дънки. Не мога да разбера кой размер да взема от теьи например http://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0368289006.html
Моя мъж носи дънки /дълги/ 33/32, а бански/боксерки Л размер. От тази номерация кое отговаря?

# 518
И аз чакам поръчка, ама се скатавам, че се улях...149 лв Blush

Пижамки, блузки с дълъг ръкав, за мен пуловерче и една блуза...поръчах и едни долни клинове за момчета, два броа за 20 лв...мисля да ги ползвам като долнища на пижами, че все не достигат...дано да не са много тесни, че иначе малкия ще ги отсвири...

# 519
  • Бургас
За първи път ще връщам част от поръчка - мъжки бански мога ли да върна? И трябва ли да въведа банковата си сметка някъде - в сайта ли? Hug

# 520
Да, трябва да въведеш банковата си сметка в профила си.
Ако връщаш част от поръчката, имай предвид, че няма да ти възстановят доставката, а само цената на артикула.

# 521
  • Бургас
Благодаря ти!

# 522
Моля, за нищо...
Аз като си вкарвах банковата сметка, и не можах да разбера дали съм го направила като хората, затова звъннах на ХМ и едно момиче ми отговори, че е видима при тях сметката.

# 523
  • Варна
Teta,  сподели за клиновете, че и аз им се чудя. Искам ги зимата за под панталони, т.ч. точно прибрани ми трябва да са. Какъв размер поръчваш ти?

# 524
134. Имам пижами 134 и са му добре на сина. По принцип носи 116 и 122 но за пижама ги искам свободни.
Ще пиша за клиновете като дойдат.

Под скиорските панталони предпочитам гащник, че не се набира и няма голо по краката😃

Общи условия

Активация на акаунт