Пазаруване от H&M ➤ 6

• 81 991
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, за учениците какви долнища или екипи взимате?Все пак играят на закрито през зимата, моето дете много се поти и не мога да реша.Особено ако няма да се преобличат и ще ходи по екип( хич не обичам )
Аз всех от памучните които са 3 на цената на 2 артикула.За втора година вземам долнищата сина ми цяла зина и пролетта не ги свали.Само да вметна,че са слим модели.

# 661
  • на морето
Здравейте, за учениците какви долнища или екипи взимате?Все пак играят на закрито през зимата, моето дете много се поти и не мога да реша.Особено ако няма да се преобличат и ще ходи по екип( хич не обичам )
Аз всех от памучните които са 3 на цената на 2 артикула.За втора година вземам долнищата сина ми цяла зина и пролетта не ги свали.Само да вметна,че са слим модели.
може ли линк Hug

# 662
може ли линк Hug
И аз взех такова долнище.Приятно ме изненада материята Simple Smile Само горнище остана или някоя плътна блузка.
На дъщеря ми взех това което си хареса .
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0395658013.html

# 663
  • София
Код 0497 - 15% отстъпка за всяка покупка плюс безплатна доставка.
Валидно само до 31.08.2016.
ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ НА СЪФОРУМКАТА, КОЯТО НИ ДАДЕ КОДА!

+1

и аз не съм го получила! много съжалявам, че не съм проверила темата Sad
ще се радвам отново да споделяте такива кодове!

# 664
Моята поръчка вече е изпратена и нямам търпение.
Сега, обаче ми хрумна, че се нуждая от обемен, дълъг /от тези развлечено огромните  Grinning /суичър.С цип.Нещо, което да намятам набързо сутрин, като разхождам кучето.Ако някой има или е виждал подобен, ще съм благодарна за насока...В сайта в момента ми дава "профилактика"...

# 665
може ли линк Hug
И аз взех такова долнище.Приятно ме изненада материята Simple Smile Само горнище остана или някоя плътна блузка.
На дъщеря ми взех това което си хареса .
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0395658013.html
И аз взех същото.Долнище 128 см,но горно взех 134см мерих на място в магазина и така ни пасна долно с горно и клин 40лв

# 666
  • Варна
Някой споръчкя от 30ти и вече видима в Еконт?

# 667
  • София
Moята още не е,но те ще работят само утре и после чак в сряда.  ooooh! h

Скрит текст:
Във връзка с националните ни празници – Съединението и Независимостта на България, неработни дни за офисите на Еконт са 5, 6 и 23 септември (понеделник, вторник и петък).
Почивните дни 5 и 23 септември (понеделник и петък), ще бъдат отработени от офисите ни в съботите 10 и 17 септември, с работно време от 9 до 18 часа.
На 22 септември (четвъртък), офисите ще бъдат с работно време от 9 до 14 часа.

Доставката на пратки ще става по следния график:

Пратки, приети на 3 септември (събота), ще бъдат доставени на 7 септември (сряда).

# 668
  • Варна
Сега проверих пак и моите са е излезли. Последно проверявах в 23:30 и не бяха, а са чекирани при тях в 22:05
Сега се чудя да ги пренасочвам ли за офис и да се мъча сутринта да бягам да ги вземам, че ще пътуваме или да се помоля на куриера раничко да мине при мен. Не че нещо ми е спешно, но искам да се успокоя, че сменените дефектни неща не са отново дефектни.

# 669
  • София
При мен няма нищо-здраве да е,след празниците,а ти на 30 по кое време я пусна поръчката,помниш ли?

# 670
  • Варна
Едната в 12ч(те ми я пуснаха с техен ваучер за компенсация), а другата в 18:30 вече с кода от темата.

# 671
Моята пратка е в София, снощи не се виждаше на сайта все още, но да видим дали ще я донесат днес

# 672
  • София
И моята е пристигнала-въпросът е дали ще мога да я взема днес,че и ние ще пътуваме.  Grinning
Момичета, а в еконт може ли да се плаща с карта,досега винаги съм плащала в брой.  newsm78

# 673
Моите са дошли. Не съм получила още смс, че да пренасоча към дом.адрес...

# 674
Получих мейл, идва  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт