Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 38

• 135 779
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
На мен не ми харесват.Идват ми много тежки за косата.

# 376

Тези маски дали ги има вече у нас?

# 377

Не  Peace в Англия са изчерпани почти навсякъде, тотален хит са

# 378
Аз съм с базата на есенсе,цял ден ми издържат.

# 379
  • Deutschland
Утре имам път към ДМ и съм решила да си взема душ гел с блестящи частици и лосион за тяло със същите. През телефона не мога да отворя брошурата им и затова питам тук. Благодаря предварително

# 380
  • София

Не  Peace в Англия са изчерпани почти навсякъде, тотален хит са
Ех,как ме хвана яд сега. Cry

# 381
Маските на Лореал ги има в ebay. Simple Smile

# 382
Благодаря Холи, Пандишпандичка  Hug Чак от Ибей едва ли ще ги взема, надявах се и до нас да стигнат  Crossing Arms

# 383
  • София
Аз съм с базата на есенсе,цял ден ми издържат.
+1 !
И друг път съм я хвалила в темата.

# 384
А аз открих едно магазинче в Дървеница, където имат моята козметика за коса Creightons и съм много щастлива, защото почти никъде я няма в България. Английска е и доста евтина. Шампоана ми е около 4-5лв -200лм. и балсама струва някъде толкова. По-принцип ползвам доста скъпа козметика, защото имам горчив опит с по-евтината, но тази определено ме впечатли. Препоръчвам горещо! Sunglasses

# 385
Похвалвам балсама да коса на Арома с мед и мляко. Наскоро питах тук и го купих, днес пробвах и наистина е уникален за моята коса, стана много лъскава. Двама човека ме питаха какво съм си слагала на косата Laughing А цената от 1.60 просто е без коментар, ще пробвам и шампоана.

# 386
На мен също много ми харесва този балсам на Арома.Ползвала съм и с невен,но с мед и мляко е по-хубав. bouquet

# 387
А аз открих едно магазинче в Дървеница, където имат моята козметика за коса Creightons и съм много щастлива, защото почти никъде я няма в България. Английска е и доста евтина. Шампоана ми е около 4-5лв -200лм. и балсама струва някъде толкова. По-принцип ползвам доста скъпа козметика, защото имам горчив опит с по-евтината, но тази определено ме впечатли. Препоръчвам горещо! Sunglasses

онова за паралелен внос?
аз имам кератиновата им две минутна маска и я харесвам
купих я защото исках да си купя "нещо", "какво нещо?", "ами не знам, нещо"
не мога да влеза в магазин и да си купя само прах за пране  Laughing

# 388

Къде по-точно в Дървеница? Аз живея там ще се ориентирам лесно.

# 389
това е онлайн магазина, но доста от нещата ги няма в него, само в реалните
адресите се виждат: http://www.chistdom.com/
май ул. Бесарабия 14 беше в Дървеница

Общи условия

Активация на акаунт