Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 38

• 133 792
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Весела мисля,че проблема ти се дължи на пресушен скалп,което се компенсира от обилно производство на себум.
С две ръце препоръчвам тази маска
http://www.magasini.net/products/view/maska-za-kosa-balgarska-roza
Ползвам предимно професионална козметика за коса,но тази маска не отстъпва по нищо,на по-скъпи такива.Мисля си,че и шампоанът от серията ще е хубав,но не съм го пробвала.
Сега прегледах темата и ми попадна поста за рускините доволни от бг козметиката с роза-на същото мнение съм въпреки,че съм пробвала много малко продукти- от тях съм останала впечатлена,също сравнявайки с по-висок клас продукти.

# 601
Аз съм много доволна от балсама на Orzen, даже ми по- харесва от професионалните.

# 602
Благодаря, дами!  bouquet

След малко ще се разходя до аптеката и ще споделя от каквото съм доволна.

# 603
Сега прегледах темата и ми попадна поста за рускините доволни от бг козметиката с роза-на същото мнение съм въпреки,че съм пробвала много малко продукти- от тях съм останала впечатлена,също сравнявайки с по-висок клас продукти.

Преди дни се върнах от море. Реших да си купя няколко козметични неща от магазинчетата там, които не съм виждала в нашия град. Обичам да си разглеждам и постепенно да си избирам. Абсолютно всички продавачки започваха да ми говорят на руски. И пред мен се случи няколко рускини да пълнят кошници с продукти.
Засега съм изпробвала само този лосион

Лек, бързо попива. Часове след това кожата ми ухаеше на рози.

# 604
Чудно изглежда, Сладкиши! И аз не съм го виждала в магазините из страната. Днес се сдобих с балсам с рози, казанлъшки производител, който не съм пробвала. За моя изненада в аптеката нямаха Орзен, нито Био фреш, явно са спрели да зареждат. Но маската от Патенце ще си я купя утре. Добавих един крем с масла на Лореал, за топлинна защита, подхранване и изглаждане (на промоция) и кокосово масло, че много ми го препоръчват. Като ми свърши шампоана, ще взема Орзен да пробвам.

В последните два дни мога да похваля душ-крема с магнолия на Ив Роше - 3.89 лв. цена без промоция за 200 мл.

# 605
Някой да препоръча шампоан и балсам/маска/специална грижа за изтощена коса с мазни корени? И да не е с цени 30+ единия продукт  Laughing

От известно време косата ми е зле в краищата, явно изгоря от слънцето, макар че уж й слагах спрейове, крем с УВ филтър... Седи ужасно, и даже да се отрежат крайчетата, пак няма да остане само здрава. В корените се омазнява бързо, което може би е и заради сухотата по края. Цялата коса от няколко дни изглежда все едно е натрупала нещо излишно, а ме е страх да я мия с агресивен шампоан за дълбоко почистване. Слагам редовно балсами за суха коса, в момента съм на Пантен, мия я с шампоана на Клоран с пустинна фурма за дълбоко подхранване, но е все по-зле. Имам чувство, че това се получи след като няколко пъти я мазах с масла (зехтин и прасковено) и седях часове преди да се измия. За втори път след ползване на масла усещам да изсъхва и не мога да си го обясня. Някой да се е сблъсквал с подобен проблем?

Да, моята коса изгоря така веднъж след мазане за 2 часа с "бадемово" масло Икаров. Това показва колко е било бадемово. Вероятно си попаднала на некачествен продукт или е бил силен за теб. При мен трябваха месеци да оправя щетите. Иначе ако косата няма нужда от масла, а само от хидратация, ефектът може да е обратен - сплъстена, клечеста и хвърчаща във всички посоки коса. Това също го знам от опит. Пантен са хубави балсами, поне за хидратация, плътност и разплитане, аз също ги ползвам, но за подхранване не вършат голяма работа.
Това натрупване звучи като хлор, сол или варовик, зависи от водат къпала. Има професионални продукти за отмиване на такива наслагвания, за масови не знам, поне при нас. Хубаво е и скалпът да се овлажнява с някакъв лек балсам, за да не се пресуши и да реагира с повишено омазняване.  От масовите маски Genera и MilMil ми действат добре, въпреки че и аз имам мазни корени и сухи краища - овлажняват добре, подхранват прилично, не отнемат от обема и не замазват по-бързо косата. Цените са около 5 и 7лв за 0.5 и съответно 1.0л. От фризьор знам, че мазните корени и сухи краища в комбинация се дължат почти винаги на агресивни шампоани, които пресушават скалпа, освен ако няма вътрешен проблем, което е доста по-рядко.

# 606
Благодаря, Петенце! Маслата май ще си ги оставя за петите  Laughing И аз се замислих за нещо от водата, но в София не ми се е случвало. На село редовно става, защото водата ни там е варовита и там най-добре ми действа къпането у баба със стоплена от слънцето вода от кладенеца  Crazy

# 607
Аз не съм впечатлена от маските за коса на MilMil. Но, пък тази е върха.

Няма и 3 лв, а косата ми става мека и лесно се разресва.

# 608
Аз мога да похваля ето тази маска. Чудесно подхранва, омекотява, разплита и мирише страхотно  Peace

# 609
Аз мога да похваля ето тази маска. Чудесно подхранва, омекотява, разплита и мирише страхотно  Peace

+1

# 610
  • Сливен

Преди дни се върнах от море. Реших да си купя няколко козметични неща от магазинчетата там, които не съм виждала в нашия град. Обичам да си разглеждам и постепенно да си избирам. Абсолютно всички продавачки започваха да ми говорят на руски. И пред мен се случи няколко рускини да пълнят кошници с продукти.
Засега съм изпробвала само този лосион

Лек, бързо попива. Часове след това кожата ми ухаеше на рози.
Може ли да кажеш кой е производителя

# 611
  • sofiq
Аз не съм впечатлена от маските за коса на MilMil. Но, пък тази е върха.

Няма и 3 лв, а косата ми става мека и лесно се разресва.

+ 1 Peace

# 612
И аз съм много доволна от тази маска, направо е учудващо как се отразява на косата ми като се вземе предвид цената ѝ.

# 613
Весела
С две ръце препоръчвам тази маска
http://www.magasini.net/products/view/maska-za-kosa-balgarska-roza
Ползвам предимно професионална козметика за коса,но тази маска не отстъпва по нищо,на по-скъпи такива.Мисля си,че и шампоанът от серията ще е хубав,но не съм го пробвала.
Ох, тази маска от кооолко време я издирвам Tired така и не мога да я намеря... Привлече ми вниманието след като редовна потребителка на темата за профи продукти за коса я похвали Crossing Arms

# 614
  • Deutschland
И аз ще потърся маската. Във фирмените магазини на Българска роза би трябвало да я има.

Общи условия

Активация на акаунт