Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 38

• 133 795
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
здравейте, момичета ! не е съвсем по темата но  да попитам, някой да е доволен и има опит от по евтини витамини за пиене или хранителни добавки. нека да помислим за красотата отвътре Simple Smile благодаря  предварително
Пила съм бирена мая,доста ми помогна(зависи от организма),имах слаба имунна система и всеки месец бях с бронхит и зачервено гърло.Мисля,че струваше 6,7лв около 120 таблетки.Но да знаеш,доста се пълнее от него-за 7месеца +10 кг и много апетит отваря Laughing

# 586
Пила съм бирена мая и не съм качила и грам.Доста дълго ги приемах по три пъти на ден.Освен,че помага за кожата и засилва имунитета други ефекти съм нямала.

# 587
Пила съм бирена мая и не съм качила и грам.Доста дълго ги приемах по три пъти на ден.Освен,че помага за кожата и засилва имунитета други ефекти съм нямала.
На мен ми увеличи апетита и я спрях.Хубаво е да се пие ама с тая ексра -мерси.

# 588
Как се приема за имунитета, в каква доза

# 589
sunrise_67,аз приемах три пъти по две таблетки.
Бирената мая укрепва имунитета и помага за възстановяване на защитните сили на организма.
Дори след една много тежка за мен операция докторът ми беше препоръчал да пия бирена мая,за да се възстановя по-бързо.Освен това помогна и за по-бързото зарастване на раната от операцията.

# 590
А дали бирената мая помага за суха екзема и раздразнена кожа? С нищо не мога да се оправя Sad

# 591
Може да пробваш.Ако не те е страх да не качиш някой допълнителен килограм. Simple Smile
Някой казват,че напълнявали от нея,при мен нямаше такова нещо.

# 592
Може да пробваш.Ако не те е страх да не качиш някой допълнителен килограм. Simple Smile
Някой казват,че напълнявали от нея,при мен нямаше такова нещо.

Даже два килограма ще ми дойдат добре  Laughing

Благодаря!  bouquet

# 593
Благодаря,steffie, сега ще я започна бирената мая, че съм с проблемно гърло

# 594
Да похваля ето този део-крем на Балеа.
http://4.bp.blogspot.com/-ImcaoWyJcE8/VMksmDoKddI/AAAAAAAAAZE/0B … 150128_190608.jpg
Без алуминиев хлорхидрат и без алкохол. Heart Eyes
След като прочетох за какви ли не ефекти от алуминия,вкл.и рак на гърдата,си изхвърлих всички дезодоранти и си взех този.
Гледах и една рецепта за домашен дезодорант  и мисля да си направя.Малко домашно производство. Grinning

# 595
Оле, Балейския део- крем е ужасен. Миризмата е отвратителна- има кисела нотка, която ми напомня на... пот Laughing действието също никакво го няма- слагала съм го само в къщи и не, а не се потя. За тежките ми тренировки пък какво остава Laughing Оставих го за зимата, дано тогава поне да ми влези в употреба ooooh!
Стефи, ако търсиш без алуминий- рол-он-а на Балеа с пх 5,5 , светло синя капачка. Много съм доволна от него, но го сменям с другите на марката, понеже ми омръзва аромата. Последно взех новия-5 в 1. Страхотен е, а миризмата е много приятна и силна Heart Eyes

# 596
Мери,на мен део-кремът на свежо ми мирише,но може да пробвам и този който препоръчваш. Wink Обмислям и домашен дезодорант да си направя от кокосово масло,царевично нишесте и сода.Незнам дали ще върши работа,но мисля да пробвам.

# 597
Мери,на мен део-кремът на свежо ми мирише,но може да пробвам и този който препоръчваш. Wink Обмислям и домашен дезодорант да си направя от кокосово масло,царевично нишесте и сода.Незнам дали ще върши работа,но мисля да пробвам.

На мен ми подарих био-крем дезодорант със сода, царевично нишесте, лавандула и салвия. Ако не се потиш при 35 градуса или някъде да си на пек и жега, е ефикасен. Содата се рони и остават бели следи по тъмни дрехи.

# 598
  • Deutschland
Доволна съм от гела за лице на Nature of Agiva с роза. Измива много добре и оставя лек аромат на рози. Кожата ми става много гладка и нежна. Ивчето беше писала в блога си за този с божур, но не го намерих. Радвам се, че българската козметика продължава да се развива в положителна насока и да се създават такива страхотни продукти.

# 599
Някой да препоръча шампоан и балсам/маска/специална грижа за изтощена коса с мазни корени? И да не е с цени 30+ единия продукт  Laughing

От известно време косата ми е зле в краищата, явно изгоря от слънцето, макар че уж й слагах спрейове, крем с УВ филтър... Седи ужасно, и даже да се отрежат крайчетата, пак няма да остане само здрава. В корените се омазнява бързо, което може би е и заради сухотата по края. Цялата коса от няколко дни изглежда все едно е натрупала нещо излишно, а ме е страх да я мия с агресивен шампоан за дълбоко почистване. Слагам редовно балсами за суха коса, в момента съм на Пантен, мия я с шампоана на Клоран с пустинна фурма за дълбоко подхранване, но е все по-зле. Имам чувство, че това се получи след като няколко пъти я мазах с масла (зехтин и прасковено) и седях часове преди да се измия. За втори път след ползване на масла усещам да изсъхва и не мога да си го обясня. Някой да се е сблъсквал с подобен проблем?

Общи условия

Активация на акаунт