Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 38

• 133 802
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
На мен този фиксатор изобщо не ми допадна.Оставяше ми ужасно лепкаво усещане в косата.Подарих го на приятелка.
А аз го изхвърлих

# 571
  • Пловдив
Вече наистина казвам аман от шампоани Naughty Купех на Милва с копривата,еми днес ме скъсва скалпа от сърбеж ooooh! Уж беше хубав и не ми се даваха мн.пари...

Аз последно се спрях на Пантен - шампоан и балсам за суха коса. Сега смених с балсама за силно изтощена. Никак не е зле Simple Smile Само дето косата ми си е мазна след ден и половина, ама съм се примирила.
Ей тва не искам и аз...ма не откривам нищо дето разрешава проблема Tired

# 572
Вече наистина казвам аман от шампоани Naughty Купех на Милва с копривата,еми днес ме скъсва скалпа от сърбеж ooooh! Уж беше хубав и не ми се даваха мн.пари...

Аз последно се спрях на Пантен - шампоан и балсам за суха коса. Сега смених с балсама за силно изтощена. Никак не е зле Simple Smile Само дето косата ми си е мазна след ден и половина, ама съм се примирила.
Ей тва не искам и аз...ма не откривам нищо дето разрешава проблема Tired

Ако не е някакъв здравословен проблем, стрес или извънредно лош шампоан, нищо не го решава този проблем. Миеш я когато трябва и толкова. Извън големия град е по-лесно, тогава повече стои чиста. Едно време много жени си решаваха този проблем със студено къдрене  Laughing

# 573
здравейте, момичета ! не е съвсем по темата но  да попитам, някой да е доволен и има опит от по евтини витамини за пиене или хранителни добавки. нека да помислим за красотата отвътре Simple Smile благодаря  предварително

# 574
  • Перник
здравейте, момичета ! не е съвсем по темата но  да попитам, някой да е доволен и има опит от по евтини витамини за пиене или хранителни добавки. нека да помислим за красотата отвътре Simple Smile благодаря  предварително

Аз съм доволна от Допелхерц от А до Я. Като ги пия, дори не всеки ден, защото често забравям, ноктите ми спират да се чупят. Около 10 лв. за 30 таблетки мисля, че не е висока цена  Peace

# 575

Аз съм доволна от Допелхерц от А до Я. Като ги пия, дори не всеки ден, защото често забравям, ноктите ми спират да се чупят. Около 10 лв. за 30 таблетки мисля, че не е висока цена  Peace
                                                                                                                                                                                много благодаря!не са скъпи ! ще ги пробвам Simple Smile

# 576
  • София
Моля,препоръчайте ми интимни мокри кърпи от които сте доволни. Simple Smile

# 577
По въпроса за витамините и аз съм доволна от тези на Допелхерц.Но в момента пия мултивитамините на Das gesunde plus от ДМ и мога да кажа,че съдържат същите дози витамини.Сто таблетки са в кутийка за около 8-9лв.

# 578
Аз ползвам тези от няколко месеца и съм мн доволна

# 579
Аз не ползвам интимни кърпички,а бебешки.Вършат същата работа.Тези на Бочко с лайка най-много ми харесват.

# 580
  • София
Благодаря за съветите. bouquet

# 581
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
От интимните кърпи ползвам само на Agiva вече няколко години.

Доволна съм от шампоана с бяла глина и жасмина на Le Petit Marseillais.Може би от бюджетните се отрази най-добре на косата ми.

http://www.beautifullsin.com/2016/08/le-petit-marseillais.html

# 582

„цинк и биотин, Абофарма и витамини от А до Я, пак Абофарма

# 583

+1 Simple Smile

# 584

+1 Simple Smile

Аз от тези съм недоволна. Пари ми, след като се избърша с тях.

Общи условия

Активация на акаунт