Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 38

• 133 845
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Доволна съм от обезцветяващите дози на Lycia, обаче не знам дали си внушавам, но ми се струва, че космите са станали по-големи.  newsm78 Май ще трябва да пробвам с нещо друго, някой да е забелязал нещо такова?

# 556
Да кажа за мицеларната лавандулова вода - това категорично не е моят продукт! Преди малко я пробвах - чисти добре, но след това лицето ми лепнеше ужасно, веднага хукнах към банята да се измия с вода и сапун ooooh! Погледнах се в огледалото - под очите ми се появили червени петна (споменах, че кожата ми е свръх чувствителна и от почти всичко се зачервява и обрива, та явно някоя съставка не й хареса Crossing Arms)

От крема Rose Yoghurt, обаче съм очарована, мисля да си взема и други неща от серията Simple Smile
Този е моят, но ще си взема и другия, дето се води подмладяващ Mr. Green:

http://www.cosmeticsbulgaria.com/bg/product/55-uspokoyavasht-kre … ce-rose-joghurt-/

Днес наред за проба е My rose нощен Laughing

Последна редакция: пн, 22 авг 2016, 21:37 от Bambuki

# 557
  • София
И аз съм очарована от MyRose  дневен, мисля да взема и нощния

# 558
Да кажа за мицеларната лавандулова вода - това категорично не е моят продукт! Преди малко я пробвах - чисти добре, но след това лицето ми лепнеше ужасно, веднага хукнах към банята да се измия с вода и сапун ooooh! Погледнах се в огледалото - под очите ми се появили червени петна (споменах, че кожата ми е свръх чувствителна и от почти всичко се зачервява и обрива, та явно някоя съставка не й хареса Crossing Arms)

От крема Rose Yoghurt, обаче съм очарована, мисля да си взема и други неща от серията Simple Smile
Този е моят, но ще си взема и другия, дето се води подмладяващ Mr. Green:

http://www.cosmeticsbulgaria.com/bg/product/55-uspokoyavasht-kre … ce-rose-joghurt-/

Днес наред за проба е My rose нощен Laughing

Благодаря ти, че показа този сайт. Доста неща си харесах.
Удиви ме цената на розовото масло? Реално ли е толкова скъпо?
Разбирам,че е много ценно и е истинско и натурално, но за такова малко количество ми се вижда безумна цена.

# 559
Miss_Bingley, толкова е розовото масло Simple Smile Гледам, че и тази година май са се вдигнали доста цените, явно реколтата е била с по-малко количество. Миналогодишните бяха 6000 до 8000-9000 евро за килограм масло, но реколтата от тази година още преди да приключи розобера надмина 10 000 евро за килограм. Търсенето е огромно, а има недостиг на работна ръка по розобера, освен това сезонът беше рисков с нетипично затопляне и захлаждане.

А ако е био сертфицирано, цената става направо космическа. Между другото, аз съм си купувала чисто розово масло - 5 грама, когато цената беше още около 12 лв. Невероятно действа. Според специалисти от дестилериите чистото розово масло обновява кожата, изглажда бръчки, премахва петна, пъпки и всякакви несъвършенства. Ама няма как да се мажем само с него Simple Smile

Виж, с лавандулата се оказа, че малко сме попрекалили в отглеждането и количествата добив от цвят са огромни, което пречи на производителите да искат висока цена.

# 560
  • При децата ми
Толкова много се зарадвах, че не мога да не се похваля! Simple Smile
Ето това получих преди малко на лични:

Здравейте,

Вие сте сред изтеглените потребители в ирата на "Българска роза". Честито!
Моля, изпратете координати за получаване на продуктите на e-mail: igra@bg-mamma.com Grinning

Тъкмо днес сутринта ми свърши и последната капка от дневния крем на "Фитокод" и щях да поръчвам.

# 561
Наминавам да похваля течния фиксатор за къдрици на Victoria Beauty. Много е лепкав, но върши добра работа, нанесох го на влажна коса след нанасяне на олио и вече трети ден къдриците ми изглеждат като току що измити и оформени дори и след въртене цяла нощ в кревата. В момента даже е намален на 5 лв. в Ремедиум.

# 562
  • София
Наминавам да похваля течния фиксатор за къдрици на Victoria Beauty. Много е лепкав, но върши добра работа, нанесох го на влажна коса след нанасяне на олио и вече трети ден къдриците ми изглеждат като току що измити и оформени дори и след въртене цяла нощ в кревата. В момента даже е намален на 5 лв. в Ремедиум.
С какво точно е твоят фиксатор? С екстракт от охлюв, кератин, с кристали, с провитамин В или ? Аз си търся, но не зная към кой точно да се насоча, затова те моля за повече инфо!

# 563
  • Пловдив
Вече наистина казвам аман от шампоани Naughty Купех на Милва с копривата,еми днес ме скъсва скалпа от сърбеж ooooh! Уж беше хубав и не ми се даваха мн.пари...

# 564
Вече наистина казвам аман от шампоани Naughty Купех на Милва с копривата,еми днес ме скъсва скалпа от сърбеж ooooh! Уж беше хубав и не ми се даваха мн.пари...

Аз последно се спрях на Пантен - шампоан и балсам за суха коса. Сега смених с балсама за силно изтощена. Никак не е зле Simple Smile Само дето косата ми си е мазна след ден и половина, ама съм се примирила.

# 565
Скрит текст:
С какво точно е твоят фиксатор? С екстракт от охлюв, кератин, с кристали, с провитамин В или ? Аз си търся, но не зная към кой точно да се насоча, затова те моля за повече инфо!

izoma, ето този е моят:
http://victoriabeauty.eu/bg/products/hair-care/19-0770021

Води се с провитамин В. Не мога да намеря състава му из нета, ако ти е нужен, като се прибера мига да го погледна и да ти го пусна.

# 566
  • София
Скрит текст:

izoma, ето този е моят:
http://victoriabeauty.eu/bg/products/hair-care/19-0770021

Води се с провитамин В. Не мога да намеря състава му из нета, ако ти е нужен, като се прибера мига да го погледна и да ти го пусна.
Благодаря ти!Този е с провитамин В. Щом ти харесва, ще си го взема и аз!

# 567
Направих сравнение с един професионален продукт, който ползвах до момента, и този флуид. Определено като ефект предпочитам Викторията. При мен работи, ако косата ми е по-влажна към мокра. На по-суха не стои добре. Моите къдрици не са от най-ситните, мачкам ги с ръце и не ползвам сешоар. Пробвай, дано ти пасва.  Simple Smile

# 568
Фиксаторът за къдрици на Виктория стои ужасно на суха коса. Слепва много. Ако сте с естествено права коса и я къдрите с маша например, в никакъв случай не слагайте това нещо на косата за фиксация.

# 569
На мен този фиксатор изобщо не ми допадна.Оставяше ми ужасно лепкаво усещане в косата.Подарих го на приятелка.

Общи условия

Активация на акаунт