Кой какво сервира снощи - кой какво ще готви днес? - 5

• 38 577
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • Paradise
Я и аз да пиша тук Simple Smile Simple Smile
Днес за обяд спретнах страхотното пиле по аржентински  chef  chef  chef, ама много вкусно, беееее. Преди това имаше доволно количество шопска салата и таратор, а към пиленцето и пържени картофки

За вечеря остана от пилето, че аз направих порцион за една казарма Mr. Green Mr. Green, а от утре пак ще я карам на салатки

# 331
и вчера и днес - дроб сърма с кайма

как го правиш.и аз искам същото.

# 332
  • Варна
Снощи бяхме на агнешки курбан а днес на дробсърма.

# 333
Снощи зеле със свински ребра  салата краставици  десерта крем карамел. Днес кюфтета пилишки дробчета  пържени картофи  тиквички също пържени  шопска салата десерта салам торта .

# 334
Пържени картофи и таратор.

# 335
  • София
Снощи боб с бекон и царевица, салатка от домати и краставици, а днес зелеви сърми.

# 336
по пътя на логиката я направих тази дроб сърма и взе че стана хубава.но пък крем-карамела не се получи и незнам защо.сигурно защото ми беше гореща фурната от основното и затова.идея си нямам но съм  smile3515.
направих и кюфтета в доматен сос,така че днес се бях отдала на готвене.е ще минем без десерт.

# 337
И в4ера и днес кюфтета от толстолоб и разни салатки.

# 338
Снощи - миш-маш, днес - пилешка мусака.

# 339
Снощи боб с бекон и царевица, салатка от домати и краставици, а днес зелеви сърми.

какъв е този боб с бекон и царевица - искам рецептата
снощи - пържени кюфтета и пържени картофи
днес - боб и останалите кюфтета

# 340
  • варненка от София
Снощи пълнени чушки и шопска салатка, днес ще дояждаме чушките и аз ще почина малко от печката.

# 341
 снощи- лозови сърми и зелена салата
 днес за вечеря-скумрия на фурна и салата краставици

# 342
Днес сутринта правих палачинки и ми останаха затова довечера ще ядем панирани палачинки и свинско с картофи на фурна, а аз десерт - плодова салата

# 343
Снощи таратор и мусака, днес грах с ориз, наденица и таратор, плодове. 

# 344
Като Ви чета и ми се дояде миш-маш и омлет, след консултация с домочадието ще остане едното.Поздрави на всички кулинарки  chef и благодаря за идейките.

Общи условия

Активация на акаунт