Кой какво сервира снощи - кой какво ще готви днес? - 5

• 38 594
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Снощи съ4ених само един крем с бисквити, олето на йоткер, сметана и ягоди. Ина4е дояждахме.
Днес морковена супа с авокадо и картофки с 4есън и лимон.

# 391
Вчера ядохме каквото имаше в хладилника, а за днес и ние сме в отбора на пилето с ориз.

# 392
  • В града на хумора...
вчера - ребърца на фурна с пресни картофки , салата
днес - пиле яхния , салата

# 393
вчера телешко с грах и сметана и зелена салата
днес няма да готвя, мъжа ми е в командировка 2 дни и ще я карам на салати, пресни зеленчуци и сирена

# 394
Снощи имахме гости та сервирах: пилешки бутчета в8у кисело мляко; зелена салата и шопска салата с много много ракия и бира.
Такаче днес ще сме на супички Laughing

# 395
Идеята взех от детската кухня и много ми хареса. Значи задушавам зелето в тенджера под налягане / може и в обикновенна/, отделно задушавам каймата. Когато и зелето и каймата са полуготови ги обърквам заедно и запичам във фурната. Получава се една голяма мързелива зелева сърма. Много е вкусно.

ето така правя аз сърми само че с кисело зеле,защото нямам време да ги вия.викаме му кълцани сърми.

# 396
Снощи имахме гости та сервирах: пилешки бутчета в8у кисело мляко; зелена салата и шопска салата с много много ракия и бира.
Такаче днес ще сме на супички Laughing

как се правят тези бутчета в/у кисело мляко.моля за рецептата.

# 397
Вчера - картофена супа, пържени кюфтета, шопска салата, и доизядохме яйчената салата
Днес за закуска - препечени филии с топено сирене и домат
вечеря - ще доизяждаме картофената супа и кюфтетата, малко ориз със зеленчуци за гарнитура, шопска салата и крем карамел
ооо поръчала съм на мъжа ми картофки от мак доналдс да ми донесе - любимите ми.

# 398
  • София
Вчера спаначена супа с ориз, шопска салата и наденица на скара.
Днес супа топчета, мусака, зелена салатка и ягодки със захар.

# 399
  • Вече в моята си приказка...
Пресни картофи на фурна с копър и чесън, пържен салам и салатка от домати и краставици

# 400
Крем карамел
Баницата на БУБА
Печени пилешки крила
Ягодки за десерт

# 401
  • там нейде .............
днес- малката пожела мекици за вечеря-и понеже наш тати на работа това беше вечерята Mr. Green

# 402
Наденички,картофки соте,доматки и краставици,катък,зеленчуци с кашкавал и ягодки за десерт!

# 403
днес- малката пожела мекици за вечеря-и понеже наш тати на работа това беше вечерята Mr. Green

rotfImao rotfImbo

# 404
днес-пържени кюфтета с кашкавал,задушени пресни картофи с прясно мляко,салата домати и краставици
утре-точена баница,таратор

Общи условия

Активация на акаунт