Кой какво сервира снощи - кой какво ще готви днес? - 5

• 38 638
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • София
  снощи-пресни чушки пълнени с ориз и млечен сос с копър
  днес-може би скумрия на скара и салата

Как точно готвиш тези чушки със соса?

# 586
печени на скара тиквички и картофи/ предварително нарязани на филийки/, после наредени в тава, с различни сирена между тях. Всичко това запечено във фурната с много зехтин, малко сол, магданоз. Отгоре заливка от 3 яйца, пармиджано реджано, кисело мляко, щипка сода и сол. Заливам като се запече.
Филенца от говеждо на скара
Голи праскови за десерт

# 587
  • София
печени на скара тиквички и картофи/ предварително нарязани на филийки/, после наредени в тава, с различни сирена между тях. Всичко това запечено във фурната с много зехтин, малко сол, магданоз. Отгоре заливка от 3 яйца, пармиджано реджано, кисело мляко, щипка сода и сол. Заливам като се запече.
Голи праскови за десерт
Нямаме скара, ама дали не мога да го нпаравя като ги позапържа в тиган със зехтин...и после по същия начин като твоите?

# 588
Голи праскови за десерт
Нямаме скара, ама дали не мога да го нпаравя като ги позапържа в тиган със зехтин...и после по същия начин като твоите?

Здравей, Klemy , аз имам скара, е ама навън като барбекю и не я ползвам, сега ги правих на една която е като тиган, по-бърза и практична. Иначе, на твоя въпрос. Аз миналата седмица правих същото, но с патладжани точно нарязани на филийки и запържени, после наредени в тава и запечени със сирена/ аз слагам едно наречено скарморца или всякакви други ор рода на кашкавала/ . Адски вкусни стават  така пържени   chef  Правейки ги така, обаче, после в тавата не слагаш олио, че и без това си имат достатъчно мазнинка от пърженето  Wink Успех на теб! А быди сигурна, че е наистина много вкусноо и всички ще са много доволни  Grinning Моят мъж е по работа към Болоня днес, та като се върне ще го изненадам с тази гозба, дано и в този вариант му хареса  Grinning

# 589
  • София
sonita,много ти благодаря!Ще купя и патаджани, ако намеря и ще ги добавя и тях! Спаси ме тази вечер от мислене!!! Laughing

# 590
  • София
Снощи - Пилешки хапки, пържени кюфтета и огромна шопска салата.
Днес - пилешка супа + яйца по панагюрски и салата от домати.

# 591
sonita,много ти благодаря!Ще купя и патаджани, ако намеря и ще ги добавя и тях! Спаси ме тази вечер от мислене!!! Laughing

Сигурна съм, че ще станат много вкусни  Grinning Кажи после какви са били реакциите у дома  Wink
Чао и поздрави  Hug

# 592
  • София
В момента правя пиле фрикасе,
може да си изпека и тиквички на грил тигана, подсетихте ме Hug

# 593
Снощи тиквички с ориз,а днес салата от картофи със зелен фасул.  Peace

# 594
за вечеря - задушени картофи с чесън и копър на микровълнова , а за детето -супа от моркови и картофи

# 595
Днес вечерята я направих на бързо - картофена супа, домати и краставици нарязани на едро, картофки от мак доналдс, яйца на очи и салата от тиквички.

# 596
За вечеря направих една манджа тип"каквото има в хладилника":
Една тиквичка, обелена и нарязана на кубчета
Броколи и карфиол по около 150-200гр (замразени)
В тиган с олио ги оставих за се позадушат, прибавих половин нарязан домат, малко чесън, сол и една идея кориандър(исках копър, ама ми беше свършил).
Стана много вкусно!   chef + салата и сирене

# 597
Снощи за вечеря салата от марули и моркови.Десерт-череши и пъпеш
Днес за обяд салата от марули и моркови.Десерта е същия
Вечеря за днес ката снощи.
Диета какво да се прави

# 598
  • София
Днес ме мързи жестоко, затова довечера ще ядем принцеси с кайма.

# 599
Здравейте и от мен.Снощи си похапнахме таратор с чесънче,шопска салатка и панирани хрупкави пилешки филенца, а за десерт сладолед с ягодки и черешки. Довечера сме на гости и се освобождавам от готвенето   Wink

Общи условия

Активация на акаунт