Кой какво сервира снощи - кой какво ще готви днес? - 5

• 38 638
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
снищи бобец,тази вечер майче ще се дояжда  Mr. Green

# 601
Днес ме мързи жестоко, затова довечера ще ядем принцеси с кайма.

Снощи бях на тази вълна  Wink. Днес мисля да метна едни кренвирши с кашкавал, пълнени тиквички със сирене и една ягодова тортичка да направя.

# 602
Снощи салата от картофи със зелен фасул,днес таратор и пияни пържолки  Peace

# 603
Снощи супа с фиде, че става най-бързо, днес има от супата.

# 604
Днес ме мързи жестоко, затова довечера ще ядем принцеси с кайма.

Снощи бях на тази вълна  Wink. Днес мисля да метна едни кренвирши с кашкавал, пълнени тиквички със сирене и една ягодова тортичка да направя.
За днес си открадвам тази мързелива идея за принцесите, въобще не ми се готви  Blush
Снощи правих св. котлети, царевица с масло и копър и салата.

# 605
Снощи бяхме на пълнени чушки с яйца и сиренце,салатка домати и краставици, а за тази вечер ще видим.

# 606
Вчера: панирано филе от бяла риба със задушени картофки с масълце и копър, поляти с подлучено мляко
Днес: сигурно ще доядем от вчера

# 607
Снощи извъртях едни спагети с пиле, броколи, сметана и ементал. За десерт направих тортата със сирене и ягоди /на Моренка   bouquet/
Днес - ох, и мен ме мързи, а и ще се прибера късно - затова май ще заложа на 1 голяма шопска салата и може би и аз на принцеси  newsm78

# 608
Вчера: агнешко с картофи в гювеч
Днес: пилешки пържоли с гъби

# 609
  • София
Снощи ние с мъжо ядохме мързеливи сърми, а малката огретен. За десерт - ягоди с овче мляко  Simple Smile
Днес още умувам, но ще е нещо с тиквички.

# 610
Снощи - пълнени тиквички с кайма,за десерт ягодки.
 Днес - гъбена супа.

# 611
Снощи крилца с картофки , а днес пилешка супа , спагети и черешки

# 612
  • София
Довечера мисля една салата от прясно зеле и едни задушени зеленчуци -картофи,тиквичка,морков и чушка, на кубчета , задушавам и после поляти със сос кисело мляко, копър, магданоз, чесън  newsm78. преди малко го измислих това, не съм го правила,ама се надявам да стане вкусно.

# 613
Днес за обяд- кюфтенца по чирпански, салата зеле и моркови и  салата от печени чушки, моцарела, капри, босилек и зехтин,за десерт- сладолед

Довечера сме на рожден ден- обичаам Hug

Последна редакция: ср, 31 май 2006, 15:58 от DolceVita

# 614
  снощи-пресни чушки пълнени с ориз и млечен сос с копър
  днес-може би скумрия на скара и салата

Как точно готвиш тези чушки със соса?
     Задушавам лук с три-четири лъжици ориз, много копър, магданоз и едно малко бурканче домати. Пресните чушки ги изчиствам от семето, избирам по-тумбести и не много големи. Пълня ги с оризовата смес и ги нареждам прави в тенджера.Слагам около 1 1/2 ч.ч вода и се варят до готовност на ориза. Соса го приготвям от едно яйце, половин кофичка кисело мляко, 2с.л.брашно, копър и чесън-всичко това се разбърква добре и се излива в тенджерата при чушките! Чушките могат и в тава на фурна.

Общи условия

Активация на акаунт