Домакини 56/ Лятна

• 69 450
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
Вио да ти е здраво и игриво момченцето  bouquet Как е баба ти?
Вале  fingerscrossed
Ангелче да ти минава крака, пък в епикризите....ЗК си има някакви нейни диагнози и процедури, и за да мине по ЗК операцията - доктора документално трябва да се съобрази.....
Всичко изчетох - доволна съм как се справяте  Hug
Аз се подстригах като Лили Иванова на млади години и добре, че не съм си взела едни стари очила - щях да приличам на Клара Маринова в силния ѝ период  hahaha
Супер било с къса коса - на този вятър и дъжд все се чудех как да си запазя малко от малко прическата....Сега нямам проблем!!! Най-готиното е /учудващо за мен/ - изглеждам на доста по-млада  Joy аз си изглеждах на 30годишна - сега направо съм като ученичка  hahaha rotfImbo rotfImao
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 511
  • София
Къщата е нашаааааа! bowuu Party Flutter

# 512
  • София
Вио,да е здрав и щастлив Ванко! Heart Eyes

# 513
  • при късмета
Честито Вале, само прекрасни моменти в нея!

# 514
Вале честито !
Ladybird_  Hug
pisenxeto не ме обичат китките и това е , аз колкото да се старая не става. Бабата ( много мила съседка)ме повика и от всички модели кандилка и самакитка ми събра семе , наръсих на 3 места две на село и едно в града- поливам, поникнали са има няма 20 коренчета самакитка , от кандилката и следа няма.

# 515

pisenxeto не ме обичат китките и това е , аз колкото да се старая не става. Бабата ( много мила съседка)ме повика и от всички модели кандилка и самакитка ми събра семе , наръсих на 3 места две на село и едно в града- поливам, поникнали са има няма 20 коренчета самакитка , от кандилката и следа няма.
Ами рано е за кандилката поне,на пролет чак ще има.Даваш адрес и ще ти пращам на пролет с корен,че аз не мога да се отърва от нея и семена ще ти пратя.Ръси и не копай там само с ръка плеви и така.Няма цвете което да не обича грижи-демек вода и слънце. Wink
ВАЛЕЕЕ-честито,много щастливи и хубави моменти,внуци и зетьове. Hug
Калинка-честита нова прическа,ама ти чак сега ли разбра че късата коса  прави човек млад. Joy

# 516
  • Великобритания
Оха навреме дойдох за почерпката май май
честито Вале , само хубави неща да ви се случват в нея
честита прическа и на Лейди
и аз вчера накарах ММ да ме постриже малко , много добре се справя , отряза към една педя и сега ми е готино и на мен , поне не се заплита толкова , похвалих го и му направих крем карамел за награда ххаха
днес и на мен ми донесоха 2 пратки от Алито , една долница на ММ ,че много си я хареса като я видя , аз бях доста скептична , ама уцелихме размера и четка за лице за мен , много мекичка и хубава ..ще се ползват и двете
ама има още много да пристигат и чакам ли чакам ..

# 517
Каква е тази самаКитка, кандилкаща се newsm78. С тия отварачки и кандилка, ме съмнявате newsm78 уж, зимнина,  цветя, закодирано си комуникирате  newsm78. Питах тати за рецептата, за яйцата на очи. Каза, била същата,като ушите на кокер шпаньол newsm78

# 518
Ей,  Змейо,  знаеш ли каква дефлорация,  форумна,  самакиткова ще те кандилка smile3532

# 519
Ей,  Змейо,  знаеш ли каква дефлорация,  форумна,  самакиткова ще те кандилка smile3532
   Хлъц, въхохохо,  уби ме. Какво беше дефлация. .. #2gunfire това вза което си мисля ли #Cussing out

# 520
 sohappy Eтo ме!
Вале, честита да ви е продобивката! Много да й се радвате! Само хубави поводи да празнувате в нея и с много зимнина и вино да ви дарява!
Лейди, честито и на теб! Тази година на Клара Маринова и Лили Иванова, догодина Илияна Раева и Белослава!  Heart Eyes И аз се харесвам с къса коса. Е, до врата де. Миналата година се подстригах от под кръста до под ушите. Поддържах я няколко месеца къса и после пак дълга. Но не беше изправяне, пръскане с термо защита, та преса..... Айде нема нужда. Щом почнах да я връзвам и се успокоих.
Писе, пратката ми е още на митница. ММ подготвя документи и в понеделник ще отиде до пощата да разпита как ще стане цялата процедура. Ще плащаме ДДС и за представителство на БГ Пощи и не-знам-си-какво-още. Ще чакаме следващия епизод от този трилър.
Аз си признавам, че тези наименования на цветя са ми напълно непознати, но ако са хубави ще искам и аз корени и семена.
Имах хубава вечер на ресторант. Бях с готини сандалетки, а токчетата постоянно влизаха между паветата. Сега са за обущар.

# 521
Честит РД на Ванко! Да е много здрав и щастлив!  Heart Eyes

Вале, честита къща!  Peace

# 522
Добро утро!

# 523
Добро утро!!!
Вале честито придобивка! Много хубави моменти да имате в нея! Сега и теб ще те причислим към селяните  hahaha От мен подарък

Хубав ден ви желая  Heart Eyes
Хуквам на зъболекар да ми чистят зъбите.....

# 524
  • при късмета
Привет!
Калинче, много подходящ подарък, не се бях сетила.
Честита прическа, ама дай да те видим. Започнахте ли училище вие?

Ние сме били на уикенд. Хубаво, че мъжа ми благоволи да ме уведоми преди тръгването. Забравил да ми каже тази дребна подробност, че запазил  hahaha Ще го убия някой ден, бре. На Копривщица пак ще ходим, където бяхме март месец.
Събрала съм багажа. Само този багаж ми липсваше при всичко друго.
На 17 имаме двоен празник, именния ми ден и другата годишнина, откак сме заедно и решил да подрани празнуването заради местенето, та запазил там. Хубаво, ама пак ще го убия, забравил да ми каже  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт