Домакини 56/ Лятна

• 69 449
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
Поне не ходи сам, бъди доволна Hug

# 526
Ма ко, приеми го като подарък изненада!

Добро утро!
Гледам си Васко Да Гама от село Рупча. Този филм, Синьо лято и още няколко мога да ги гледам постоянно.
За днес все още се офлянкваме без планове. Пропадна моето предложение за плаж на Гърция.

Последна редакция: нд, 04 сеп 2016, 09:48 от mariat

# 527
Тази мотика е с фабричен дефект. Забравили са да и сложат кабел с щепсъл,  rotfImaoза включване в контакт.

# 528
# 529
Лейди, благодаря за закуската, нищо, че е от вчера.
Мен ме ужили оса! Уж не съм алергична, но подутия участък беше с големината на длан(без пръстите).
Дали чудовището е било нещо друго? newsm78

# 530
  • в сърцата на децата <3
Мария, много помага (но трябва да се направи веднага де) да сложиш на ужиленото място лапа от живовляк
Скрит текст:
Ели я ужили на две места миналия месец като бяхме на село, брат ми също. Брат ми не искаш да слага и се поду ужасно, на Ели сложих и имаше само две точици на мястото на ужеленото, изобщо не се поду. Расте навсякъде като плевел, много полезно растение  Peace Смачкваш 2-3 листенца и слагаш на мястото на ужилването.

Аз минавам да се измрънкам
Скрит текст:
Тази сутрин правя закуска - изкарала съм тостера и пека филии с масло, върху намазаната филия всеки си слага каквото иска. ММ отиде да поправя на техните колата и не закусваше с нас. Баба ми е на гости, та значи заедно с нея и родителите на ММ сме четирима човека. И - пека аз, мажа и слагам в една голяма чиния, те хапват докато са топли. Наядоха се накрая, беше останала една филийка докато седнах. Мислех изобщо да не закусвам, но ми се прияде, така че я хапнах. Услади ми се и реших да си изпека още две. Тъкмо слагам филийките в тостера и свекървата "Ама Ангелче, стига толкова! Виж КОЛКО СИ НАДЕБЕЛЯЛА ОТ ТИЯ ТЕСТА! СПРИ СЕ ВЕЧЕ!"  Shocked Само да подчертая два факта - първо - откакто тя е тук съм свалила 4 кг и второ - тя е с 15 кг повече от мен, но за разлика от мен не е родила преди 3 месеца... Хвърлих ѝ филийте, то ми се отяде, взех си кафето и си се прибрах. Вчера излизат с баба и с детето до магазина и ги няма сигурно час. Питам после защо са се забавили - "Ами купихме си по едно сладоледче и седнахме да си го изядем"  Rolling Eyes Мда, за мен разбирам защо не е купила (да не забравяме колко дебела съм станала), но поне за сина си да беше взела... Вчера свекъра имаше рожден ден. Е как пък не си мръдна гъза цял ден тая жена?!? Аз чистих, после им месих каймата, пържих кюфтета, после пекох скара... Изкъпах се и казах, че това е от мен. Да, ама не. Вечерта се оказа, че никой не "разбира" как се "работи" с моя фритюрник и трябва аз да им пържа и картофите... А фритюрника все пак е почти 10 годишен - "работи" като го включиш в тока и му сложиш картофите, как да работи  newsm78 Дойде сестрата на ММ с децата - нещо не ѝ беше добре на момичето, а децата тичат, пищят, гонят се - и тях да гледам. Казвам на свекървата - вземи поне салатата да нарежеш, няма как И това да правя едновременно. Тя ме поглежда с едни окръглени очи "Кой? АЗ ЛИ????"  #Shocked Ми не, не ти. Филанкишията  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Оплаках се. Отивам да чистя след гостите и да готвя за обяд  smile3515

# 531
Ех, Ангелче, за друг път ще знам. Бяхме на открито и там сигурно го е имало това лечебно треволяче.

А за свекървата- споко. Като си идат скоро няма да ги каните и точка. Гледай си кефа. Понякога много обичат да захапят. А ти също я захапи, не се фръцкай. Седни и си хапни спокойно и даже й кажи да погледа и двете деца, докато си хапнеш. Аз такова гости не бих изтърпяла. Ако е за преспиване и ходене по доктори, институции- няма проблем, но на гости за няколко дни- айде, нема нужда!

# 532
  • в сърцата на децата <3
Да бяха няколко ДНИ - да съм я изтърпяла. Но ня е тука вече трета СЕДМИЦА...

# 533
Tи, си героиня! Зa чий ..., питам аз си причиняваш това? Някой ще ти каже "браво", друг ще те потупа по рамото ли? Направо ги питай кога си тръгват?

# 534
  • в сърцата на децата <3
За чий... за дедовия сигурно. Нали сме в "нейната" къща, какви претенции да имам? В сряда си тръгват, нямам търпение вече...

# 535
E, тoвa e нoва информация. Tired ТМ не може ли да поправи нещата?

Утре да ме стрoиш, че днес режима отиде на кино!

Последна редакция: пн, 05 сеп 2016, 23:26 от mariat

# 536
Добър вечер!
Ангелче,  Hug, как издържаш не знам, а още по-малко как смогваш да свършиш всичко!
Ма ко - дано се похвалиш със страхотен уикенд.
Нова къща, нов апартамент... дай Боже всекиму. Такива новини да се чуват. Честито

# 537
  • при късмета
Здравейте!
Ангелче, я да го строяваш твоя. Преди мисля, че имахте проблеми в това отношение и положението се беше оправило, че на него му беше дошъл акъла. Върни му го, ако пак му е избягал.
Ние останахме и снощи, вместо да си ходим. Днес сутринта тръгнахме и вместо към София, хванахме другата посока на подбалканската. Сопот, Карлово и Калофер музеите. Шефа умира за всичко свързано с Левски и му беше много интересно да види родните къщи на Левски, Ботев и Вазов. Обратно да Копривщица да си вземем млякото, което сутринта оставихме да ни варят  hahaha От там през Панагюрище се прибрахме и през Нови хан. Голяма обиколка. Снимки после във фейса.
Сега по нощите отивам да сменям водата в аквариума, че винаги майка ми като храни рибите ги прехранва и водата е мътна за 2 дни  ooooh!

# 538

Добро утро!
За нас е първия учебен ден!
Малкия е стъкнат с костюма  hahaha едва го увардих ваканцията/костюма/ Sunglasses
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 539
Добро утро! Честито Съединение!
Лейди, честит ти ученик!  newsm78 Как ли ще нагиздя моя второкласник за първия учебен ден?
Kaкaта е ясна още от преди 2 месеца, а чисто-новия панталон на малкия май вече му е къс.
Какво ще правите днес? Питам всички без Валето, че тя най- вероятно ако излезе от градина ще влезе в къщата да чисти, или обратното.
Писе оня ден правих сладко от грозде. Малко ми дойде в повече махането на семките, но вече нямам търпение да намеря десерт, в който да го сложа.

добавям се
ма ко, в момента правя печени тиквички по Брезнишки! Внимавай, че теб ще те държа отговорна  за вкуса!

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 11:43 от mariat

Общи условия

Активация на акаунт