Домакини 56/ Лятна

• 69 425
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Ма ко,  печени, белени чушки има на Метро,  за без пари.
Я раздухай малко повечко! Червени ли са, колко струват, на какви пакети или на буркани се продават?

# 631
На 5 кг пакета. И патладжан печен,  белен,  пак така. Тази година не съм проверявала цените още,  нъ си е опция, ако си зает.

# 632
  • в сърцата на децата <3
Добро утро

Ма Ко, болничните си ги занесох и ми ги изплатиха всичките. Но след последния болничен (който е до 135-тия ден) трябвало да се пуска молба за отпуска, приложение 2 от КТ, копие и оригинал на акта за раждане на детето... А аз от 23-ти миналия месец насам съм в... нищо. Реално трябваше да ме извикат на работа  Mr. Green ММ днес ще ги занесе де, но... кой знае счетоводителката кога ще ги обработи, че да идат до НОИ, че и пари да взема... другия месец по това време. А сега точно как ни трябват... Е, поне ще са накуп и ще сменим дограмата с тях. И да се ядосвам - файда няма.

Я да ви питам и тука - имам 2 стари телефона, които продадох. Още преди да ги изпратя на новите собственици си излязох от google профила, смених паролата и уж ги махнах от устройствата, които имат достъп. Но тази сутрин при синхронизацията случайно видях, че още ми излизат като мои устройства и има отчетена активност... Пак смених паролата, мейла... Но не мога да ги премахна  newsm78 Дали могат все пак да ми влизат в профила? Не, че съхранявам някаква ценна информация, но все пак...

# 633
Добро утро!
Ангелче, аз пак не мога да се включа.

# 634
  • при късмета
Добро утро!
Ангелче, и аз не мога да ти отговоря. Както си го описала би трябвало да не може, ама знам ли. Активността дали е за това, че от въпросните телефони си ги трила?
На мен нещо ми се беше бъгнал профила в gmail и таблета и телефоните ръчно ги въведох новите данни. През профила нищо не съм синхронизирала

Ще ходя за ключовете днес.

# 635
Ангелче трябва да не може да се влиза в профила,просто да е запаметено устройството и за това да дава така. newsm78
А за парите не се ядосвай,малко ти са др проблеми, нали имаш мъж да те издържа. Wink
А за чушките наистина има в Метро в пакети замразени  при зеленчуците са.Но аз си направих снощи до късно ги прибрах и във фризера.Сега  приключих и със салатата и се заварява вън. ooooh!
Доволна ,но уморена.
Ма ко  чакаме понеделник вече почерпка. Wink
Отивам да готвя  ориз по китайски,моя измислица с разни зеленчуци и св месо. Laughing

# 636
  • при късмета
Седнах за малко почивка и чакам да ми се обадят за ключовете.
Писе, един непоискан съвет за китайския ориз. Аз нали станах специалист с китайското на Люската и започнах и с ориза да експериментирам. Важно условие е да е сварен доста преди това и много хубаво изцеден и охладен. Независимо дали ще го правиш само със зеленчуци или и с месо, всичко пускай отделно в тигана. Първо си запържи месото. В много малко мазнина. После го вадиш и пускаш зеленчуците едно по едно в същата мазнина. Вадиш едните, пускаш другите. Накрая събираш всичко на едно място и хубаво бъркаш докато е на котлона. Сложи повечко сол на всичко. Аз поръсвам в тигана всички зеленчуци отделно. На ориза повече, че той много носи. Като объркаш всичко може и малко соев сос да сложиш.
Най-добре е да имаш уок, но и в тенджера става.
На финала съм с багажа. Довечера чакаме приятели да се разглобят мебели. Ще спим като в бомбоубежище.

# 637
Мерси за съвета,знам аз и уок имам ,ама сега понеже  съм каталясала ,няма да е по този начин.
Всичко сложих в кукъра като запържих де,на програма ориз и седя и чакам.А моите се облизван защото мирише вкусно. Joy
А къде ще спите-на земята ли довечера? newsm78

# 638
Да кажа и аз за ориза- сложи малко сусамово олио или поръси със сусам- леко да се опърли и той в тигана. Става много ароматно.

# 639
  • София
Ох, Ма ко, така добре те разбирам. Обаче е за хубаво!

Я да ви покажа какво сътворих:
https://www.facebook.com/smilingValence/posts/1829142473981397

# 640
Вале, остана ли от десерта?

# 641
Идвам точно за десерта newsm62

# 642
Ангелче - изтрито е! Днес точно такива щуротии правих  ooooh! Мм ми натресе "умен" телефон - той и за чеп не става, само да ми пази сянка...Точно 3 пъти е по-голям от разкошния ми gsm... Сега вече трябва и с чанта да ходя.... Неговия стар тел. отиде при малкия - та той го изчисти и няма проблем.
Вале  chef сладкиша е страхотен, а и вярвам че си избила дяволите!
Писе още колко зимнина плануваш?
Ма ко представи си че сте на палатка  Joy Знаеш че е временно - ще се справиш!

# 643
  • София
Остана, остана сладкиш.  Сега на закуска ще го хапнат. Аз нали не мога да го ям, само гледам...

# 644
Вале, аз вчера се прецаках, но пък на теб как ти се радвам! bouquet
Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт