Домакини 56/ Лятна

• 69 422
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро и от мен.Грабвайте по едно и да се разсъните.

към сладкиша на Валето. Wink
Калинка за сега уж свърших ,остава само трушията.Обаче имаме още планувани задачи с ремонти. Joy Луд умора няма,вярно днес не мога да се движа ама  и ще мързелувам .
Ма ко успешно местене,чакам утре включване.
Мариат  Naughty бързо да се стегнеш. Laughing
А за модерните телефони-ми доволна съм и не мога вече без него,по-големи са ми буквите,мога да си  снимам когато искам,имам и нет като ми потрябва ,та  не го сменям със старите и батерията кара дълго.Вярно голям е,но свикнах с него.
Успешна седмица момичета. bouquet

# 646
  • в сърцата на децата <3
Писе, в Асеновград да не е понеделник вече  Laughing  Hug Исках да те питам за поръчките от Алиекспрес - до колко долара НЕ отиват на митница? Че бях си приготвила един комплект гел лакове, лампа, пилички и пр глезотийки за около 35 долара, но и ММ си хареса разни неща и сигурно ще стане прекалено голямо за една поръчка... Нещо около 50 долара ми се върти, че беше, но не съм сигурна.

Валеее, Вале  bouquet Мазохист си ти, признала съм те  Hug Кога си на лекар?

Калинче, дано да няма вече активност от тях. За сега няма, но... Пък и те и двата отидоха за подаръци на възрастни хора, едва ли някой умишлено ще рови да ми сваля каквото и да е, най-много да ползват регистрацията за google магазина.

Да ви кажа аз пък какво готвя - домашно пиле със зеле и ориз. Сефте правя такова нещо, дано се получи. Преди време бях хапвала такова при свекървата на зълвата (нямам представа как ми се води на мен) и беше у-н-и-к-а-л-н-о! Да видим аз какво ще измайсторя. Че ме и досрамя да звънна на жената да питам как го прави и импровизирах... За сега само се облизваме покрай фурната и мирише хубаво. Дано не съм съсипала сума продукти  Mr. Green

# 647
Ангелче че мотая дните  е вярно, ама утре е понеделник.
За Алито знам че е над 15 долара.Има група в във фейса на Алито.Аз две пратки нещо  ми се губят.А поръчките ако са от различни продавачи си идват отделно та няма проблем за това колко сума ще направиш  на поръчка.Дано ме разбра.Но като чета в групите има дето поръчаха якета за 160 $ и не отидоха на митница та си е до късмет.Иначе е голяма разправия  с митницата. Crossing Arms
А за пилето да идвам на гости да похапнем. newsm78 Laughing нося чушки аз. Joy
Скрит текст:
Ако искаш да те добавя в групата  за Алито във фейса ,доста полезни неща научих ама и доста неща харесах и поръчах

# 648
  • Великобритания
Здрастиии и от мен
боже какъв мързел ме е хванал , не е истина
нищо не ми се прави , ама нищо ..искам да си лежа и да си чета книжка
ама мойто дивото се прави на див кон , иска да излизаме , отива и тропа на вратата
аз да се оплача че къщата , дето ходихме да гледаме беше супер зле , гахти мизерията , и една градина под наклон от 45 градуса , то не може да се сложи ни маса , ни стол , само за търкаляне става .. така че одисеята ни продължава , ММ каза , че няма да се нанасяме , докато не кажа че ми харесва поне 90 % , щото не му се местело след 6 месеца пак ххахахха
имам от вчера яхнийка с пуешко месце , днеска само едни пилешки бутчета мисля да направя на фурна , и за друго да не ме търсят
сега отиваме на плажа , аз да пия кафе , детето да играе на пясъка малко
Ма ко - стискам палци да мине преместването спокойно , без нерви и довечера да спите сладко сладко в новия дом Simple Smile
Ангелче , винаги можеш да се разбереш с продавача , да пише по ниска цена , но ако ги направиш като отделни поръчки , и те са до 10-ина долара , няма шанс да отидат на митиница
аз получавам по няколко пратки на седмица , дреболийки и по големи неща , сега чакам една долница на ММ и вчера поръчах много , ама много красиво яке на детето .. ще се похваля , като дойде .. А - и всичко ми идва до вратата , добре опаковано , без щети ..в петък последно получих вибрираща четка за лице , сега се караме с ММ , че и той искал , ама аз вече я ползвах , така че за него отделно ще поръчам Simple Smile) питай , ако друго те интересува

# 649
  • в сърцата на децата <3
Писе, добави ме, моля те! Пазарувала съм от Щатите (от iherb), но там със сигурност не беше до такава малка сума - първата ми поръчка беше за 75 долара и си беше чудо, че не отиде на митница. Не ми пречи да направя моите неща на няколко пратки (те всъщност са от трима различни продавачи), но ММ си е харесал бургии и комплекта са 20 долара и нагоре...

# 650
  • София
Дзак!😉 кака ви тренира агрофитнес яко.
Ангелче, на 13  съм на ендокринолог, а на 14- на гинеколог, че нещо нямам цикъл три месеца.....мн ме в страх какво ще излезе. Така бях много години, после се пооправих уж, сега пак.

# 651
Ето ме.
Ангелче,  моята пратка от 26 долара отиде на митница. Просто ти носят една бележка от пощите какво трябва да им набавиш и срещу 12 лв(май)ти освобождават пратката. После на тях плащаш и митото. ММ, обаче е категоричен, че повече тоя фитнес нема да го играе, а аз вече правих планове какво да поръчам от там за Нова година за децата.
Вале, тоя нецикъл не може ли да се регулира с хапчета? newsm78 Дано прегледите минат с шестица! Аз бях в края на месеца- всичко е ок. Пу- пу.
Ма ко, честито ти! Карай го лежерно. Нали знаеш, че лудницата ще продължи, така че не си давай зор.
И снимки да пуснеш!
Мимито, ще си намерите и вашето местенце! Само търпение!
Аз се прибрах от разходка в гората. Скъсах едно клонче с 4-5 шипки. Много красиви цветове! Едната шипка ми падна и я отворих. Има мъхести семки. Хайде сега, аграрките да се изкажат дали мога да си развъдя от тези семки в градината.

# 652
Готово Ангелче ,добавих те в групата сега ще чакаш да те одобри администратора. Wink
Вале леко,не се преуморявай.А за прегледите стискам палци. Hug
Мариат точно шипка да садиш... То има по гората поне и поляните.
Мими хайде до нова година да намерите вашата къща.
Аз идвам да се оплача изчезна едно от котетата ни-черното ми диамантче.... Sad От сутринта както мм слезна да ги нахрани я няма,кастрирани са и 3 майка им и двете калпазанки.Съседа който гледа и той котка се бил заканил..... Дано е затворена от някой съсед и да се появи,но.... Tired
Иначе тоя гардероб ми взе здравето с тия панти ,е няма и няма нагласяне и го оставих вече така.Нищо не пипам повече ,че едната панта излезе на цяло и на ново правихме с мм. ooooh!
Иначе стана много хубаво ама снимки като изчистя пак ,че от  гардероба изпада прах.

# 653
  • Великобритания
от iHerb и аз съм поръчвала - винаги плащаме мито , но от Алито  -досега никога
кви 12 лв , кви са тия глупости , гахти пощите - те големи обирджии бе , че и разкарванки насам натам -нали си плащаш доставката , що не ги носят до дома
Писееее-как до Нова година бе , алоууу - аз искам сега , веднага , дано да стане до другия месец , че ще се побъркам вече
излязохме , мойта щерка като се засили още от входа надолу така се изтърси , че не може да се спре - колената ожули , че и бузката ожулена и тя , викам да се прибираме - ама като ревна ...айде на разходка - откарахме 2 часа и половина на жегата , сега спи и аз дигнах краката да почивам с кафенце

# 654
Писе, цвета искам да го имам в градината. Едно наситено, якро....абе натурален цвят. Ще се пробвам.
Моята пратка е с безплатна доставка, но си е с висока цена, та си трябва и мито. А като знам как на митница могат да те върнат за хиляди неща(била съм митнически агент), та предпочитам на готово да се зарадвам на пратката.

# 655
  • в сърцата на децата <3
Оф от единия търговец ми излезе $15.38... дано не иде на митница заради няколко цента... Чак накрая видях, че имам и $1 доставка и затова така... От сума време съм им се заканила на тия гел лакове, сега ММ отпусна финанси и... луд с картечница  Crazy Ама нещата, дето ги поръчах в Бг струват поне тройно, че и отгоре, а и доставка ще плащам. Най-много се впечатлих от стикерите за нокти - тук са по 1 лев комплектчето (10 бр за 10 нокътя), а там са по... 8 цента!  Shocked Взех си комплект от 30 за $2.40  Mr. Green Лудост е мойто, чиста лудост. Толкова обичам да си правя ноктите, но покрай работата в градината и майчинството не бях скоро. Лакирах се във вторник - още ми е идеален лака и ми е готино.

# 656
  • Великобритания
Ангелче - ето първия ми опит със стикерите , супер яки са , и нямам нито едно повтарящо се листче
https://postimg.org/image/79v2jk0fx/
само не обръщай внимание на късите нокти , ама откато съм родила са все така

# 657
Ангелче, може да пишеш на продавача да намали фиктивно цената. Или да раздели пратката на 2 отделни. Да напише, че е с безплатна доставка и да добави тоя долар към сумата.....

# 658
  • при късмета
Добър вечер!
В новия апартамент сме. Само се пренесохме, нищо не знам къде ми е, от утре друга лудница.
Благодаря ви за пожеланията. Утре ще пиша повече, че съм скапана
 Hug

# 659

Добро утро!
Браво Ма ко днес започва голямото подреждане.... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт