Домакини 56/ Лятна

• 69 416
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро!
Вчера гледа ББ. Обаче темата в Бг-мамма е супер яка. Толкова много отдавна не се бях смяла.
Ма ко, ако нещо не знаеш къде е- свиркай. Ние ще хвърлим боб, ще гледаме на кафе. Писето ще дойде да разглоби и после да сглоби гардероба.....помагачи ще се намерят!
Надявам се не се оплакваш от местеното. Това си е като нов старт в живота. Не всеки ден се случва. Е, при едни е на бързо, при други бавно, при някои всичко е новичко, при други- не съвсем, но пак е изпълнено с емоции.

# 661
# 662
Ма ко, честито! Много, много, много се радвам за вас  Hug

# 663
  • София
Ма ко, айде на късмет да ви е и само хубави неща в новото жилище!

Вио, как са нещата при вас, все по-рядко ни навестяваш?

Бонболинке, стъпвай по-смело , де! Laughing

# 664
Ма ко, айде на късмет да ви е и само хубави неща в новото жилище!

Вио, как са нещата при вас, все по-рядко ни навестяваш?

Бонболинке, стъпвай по-смело , де! Laughing

Намерили си "твоята" работа, Бонболинке?

# 665
Добро утро!
Писенце, много се надявам да ти се върне котето.
Ние с малкия се измъкваме на верандата, пък ако поспи може и кучо да пусна да подивее, че много бели прави и трябва да я наблюдавам.
Ма ко, да подредиш и свикнеш с това кое - къде е по-бързо.

# 666
  • Великобритания
Добро утро
Ма ко - честито , как спахте като за първи път в новия дом
спиии ми се
аз ББ не гледам от няколко години , ама съм фен на Фермата и вчера се залепихме двете с детето да гледаме , тя кво не разбира не знам , ама седи и гледа с мен - доволна съм и от новия сезон , ще е интересно

# 667
Прекрасни,направо ме е срам от колко време не съм влизала.А пък от кога не съм ви чела и писала... Embarassed
Радвам се,че не сте ме забравили  bouquet
От нялолко дни съм на нова позиция,на старата работа.Ще видим как ще се развият нещата и ако не потръгне,отсега съм предупредила,че няма да я бъде и ще се разделяме.Иначе свикнах и даже ми липсва старата позиция,надявам се и тук да свикна .Иначе лятото не го усетих-мама си бе тук за месец,та ха на море,ха насам-натам и изтече.Сега съм една седмица пак отпуск,но няма да ходим извън града,та ще съм редовна.(надявам се и занапред,де).Детето го приготвяме за градината.Кучо,дето го бяхме намерили,порасна много и е един мечок.
Иначе с когото сме приятели във ФБ си ги следя редовно,но моля всички,с които съм контактувала само тук,да ме извинят.

Отивам да подреждам и пак ще дойда.

# 668
  • при късмета
Ето ме.
Още ги няма тези с нета  #Cussing out
Бонболинче, Здрасти
Не само първата вечер, а ще сме като на палатка не знам колко време  hahaha
Продължавам и аз не знам вече с какво
 Hug

# 669
# 670
ОООО благодаря! Взимам си веднага.
Ма ко, споко, всичко е в реда на нещата си. След няколко дни лудницата ще е още по- голяма. Така че, възползвай се максимално!

# 671
  • в сърцата на децата <3
Привет
Идвам само да поздравя и тук Ма Ко за новата къща  bouquet
и да измрънкам - вчера с децата из града цял ден - как не се самообесих не знам! Това упражнение няма да го повторя Н-И-К-О-Г-А!!! На всичкото отгоре си чистих преди седмица портфейла, но нямах време и само извадих снопа касови бележки и ги оставих на масата. Вчера установявам, че с бележките съм извадила и на децата картита за градски транспорт  ooooh! Та на всеки курс - по 3 кинта, вместо по 1. Тотала накрая излезе над 20 лева, вместо 6-7... Примъкнахме сума багаж от апартамента (на мен нали никой не ми дава зор, та се местим като народна песен половин година) и днес имам да пера, да пера, да пера...

Скрит текст:
Абе хора, нещо верно ми става с нервите, препоръчайте ми нещо успокоително без рецепта  newsm78 От нищото направо ще утрепя някой!

Бонболинке, привет  Hug

# 672
Ангелче, нещото без рецепта се нарича "алкохол"!
Аз ще ти изпиша най- безвредното. Глог, валериана и мента. Не знам фирмата, но е около 2 кинта в малки бели шишенца. 4х1 хапче. Много разходки, по- малко работа, не си слагай на главата никому непотребни задачи. Никой няма да ти каже "браво". Пийвай си и вечерен чай, маточина.....нещо, което да успокоява. Като спят децата- лягай и ти. Я с книжка, я без книжка. После ще домакинстваш. Слагаш малкия в карситчето и на плота. Ти готвиш и го наблюдаваш.

Добро утро!
Днес ще имаме гости. Трябва да се стегна, да оближа къщата, да измисля менюто, наготвя за обяд, направя подготовка за вечерта и т.н. Поне ще ми е забавно.

# 673
Привет!
Ангелче,голямо местене,верно.Иначе за мента,глог,валериан и аз съм за.Приемала съм го известно време.
След малко събуждам чавето и изчезваме към центъра,че ще има пленер за детска рисунка.Сега са дните на града и има различни прояви.

Хайде успшен ден

# 674
Добро утро!
Ейнджъл, глог мента и валериан не е препоръчително за кърмачки  Peace Имаше едно хомеопатично, Седатиф се казва - без рецепта, мисля, че ще ти свърши работа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт