Тия помагала да не са златни бре?Плами, дай малко снимки!
Ние пак ще кандидатстваме, дано тази година е нашата и най - накрая вземат да ни изберат
Добре звучиш, радвам се, че нещата при вас се подреждат, заслужавате го! Поздрави и прегръдки на домочадието 

нещо тия журналисти.

Обаче съм доволна,но още работа ме чака тези дни-един огромен кашон пълен с камби.
Ама зимата като баба мравка ще си похапвам и пийвам.
Ако искаш Сашко да говори и български трябва много да настояваш! До нова година той вече проблем с английския няма да има, но ако го оставиш да ти отговаря на английски - няма да говори български. Казвам го от моя опит и то при положение, че моя е по-голям и чете и пише на български. Първо започна да отказва да пише на български, после да чете...като говори словореда е на английски...та при нас у дома се говори само на бг, ако ми говори на английски се правя че не чувам, всеки ден задължително чете и пише на български...Много се радвам че се чувствате добре 

Видя ли, че няма нищо страшно с резултатите от изследванията. 

Смятаме да забегнем отново, ама този път тук наблизо. Все още не е започнал мусонния сезон и е сухо и слънчево. Дано такова си остане и през почивните дни.

Намери де. Че не знам къде щях да се дяна от срам ако бяхме отишли без цвете. Все пак тези хора ще ми гледат детето от тук нататък 3 години... И тъкмо се притесних, че букетите са "прости" хризантеми, и видях, че доста родители отиват с... карамфилчета в целофан. Явно има огромно разминаване между стандарта в букетите тук и в Пловдив. Там са едни пищни букети, та орхидеи, та чудеса... За осми март чак се засрамих с нашите лалета... Да видим сега дали ѝ е харесало - стана с мерак, влезе с ентусиазъм - дано и утре да е така