Домакини 56/ Лятна

• 69 434
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
  • гр.Варна
Честит пъ,ви учебен ден  Whistling
Моите голеееееееееееми ученици сутринта ми спретнаха голяма трагико-комедия. Joy
Дванайсетокласничката опъна кабелите на пресата и машата и седмокласника се спъна и се стигна до  #2gunfireПосле се опита да се нацеди в дънките си които му бяха точно ,но след Турската ни почивка са му отеснели и сутринта  SickНапиках се от смях.
Кой искаше да кача снимки.Ми не става ,не мога и това е .Представeте си синьо море,пясък ,палми ,шезлонг ,коктейл и аз-хипопотама с черна шапка се препичам.Край мен препуска стадо състоящо се от газела/щерката/ , носорог /ММ/ , и малкото хипопотамче/синчето/ което се щура насам натам между барчето и Аквапарка.Ей това е  Joy
Ангелче дано на Ели да и е харесало на градината ,че моят синковец рева цялата първа група като магаре.Сълзите и сополите бяха придружавани със сърцераздирателните думи- "На кого ме оставяш мамичкоооооо.Върни сееееееееее.Ще слушааааааааааааааам.Помоооооооооощ." #Crazy
Стискайте ми палци тази учебна година.Ще ми трябват много късмет и силна нервна система.

# 706
Пламиии, голям смях с почивката и детската градина  Joy
Честит двоен празник на патерици на Криста!
Честит първи учебен ден на всички, които изпращат или посрещат някого!
Валенцееее, срам ме е от тая държавица, в която живеем...

# 707
Добро утро!
Хайде на въртележката!
С първата смяна на щерката и аз съм на крак. Да съм и направила чай, пък да не бъде горещ....
Вече съм отметнала и малко домакински задачи.
И да се похваля, че вчера получих от свекървата 5-6 пакета печени и излюпени червени чушки. Е, имаше и неуважена баница, обаче на чушките много се зарадвах.
Ма ко, хайде да идва нета и да качиш малко снимки от новото жилище!

# 708
На патерички честит двоен празник на Криста !
Славе ще свиркам като мина следващия път край вас Simple Smile

плами76 представих си картинката Simple Smile Това със сутрешното приготвяне и при нас е една малка война .В понеделник суха тренировка - темата: как ще се оправим с децата така че да не закъснея за работа .От сега ми е едно , но тренировката е суха защото същинската част предстои два седмици от началото на октомври.... Сами и баткото на смени , май ще си купя магнезий от сега ...иначе в училище е спокойно, работата си върви.
Пак ще пиша когато мога.

# 709
Джей, моля те обясни защо учителите имат претенции за размера и брой листа на тетрадките. Днес купих нови, за да отговарят на изискванията на учителите.

# 710
За часовете по математиа е ясно голям формат , там изобщо не се замислям, другите преподаватели никакви изисвания нямат , малко листи бързо изписани тетрадки, след време тръгват да търсят нещо ама то се оказало в старата тетрадка , а няма логика да я носят... Моите сегашни 6 клас писаха на 40 и 60 л ,миналата година, ами тези с 60 им беше нужна още дена за 10 дни, сега ги гледам масово пак с малък формат , като предупредих голям, как химична реакция изписана с думи се събира на един ред- никак, ама да му мислят .Поне учебни терадки да си купят че и без тях като пристигнат и ...или пък в 7 клас имаме едни построявания ами там на малък формат на двата листа едвам се събира чертежа.

# 711
Разбрах. Съгласявам се, но това са учителите, които са преподавали и на мен. Тогава никой не е имал изисквания. А сега вече даже и претенции имат.

# 712
Мариат има доста разлика в материала и начина на преподаване от сега и преди години.Аз по моята щерка гледах как пишат задачите .
Браво за помощта от свеки,ще си похапвате зимата чушчици. Wink А за ранното ставане  ,зор е до като свикнеш,поне при мен е така.
Привет аз днес пак със зимнина се занимавам и се надявам повече др да не ми щукне да правя,само царската трушия.Днес беше ред на кашона с камби,е успях да извадя 6 кг камби +1 кг моркови.Доволна съм  и на вкус ми харесват.Обаче ще видим като дойде време да отварям бурканите как ще са,защото комбинирах от две рецепти маринатата. newsm78
Джей ще се справят децата,като са сами стават по самостоятелни.
Ма ко хайде нямаш ли пак нет.
Вио как е баба ти,как са децата  .
Мими хайде нова къща не харесахте ли,чакам до края на месеца тогава да черпиш. Laughing
Плами посмях се хубаво с децата като си ги представих.
Приятна вечер на всички,толкова запомних. Sunglasses

# 713
  • Великобритания
здрастии
при нас какъв дъжд вали не е истина , Господ ме чу - след вчерашната жега , заради която щях да пукна , толкова се молих да завали поне малко - е , днес ще ни удави , не дъждец , а порой , който не е спрял от сутринта - гаси кефа , ММ каза че съм пълно куку , щом му се радвам ..ама верно ми беше залипсвал
правя една пилешка супа , че отдавна не сме яли ,
Писе - в понеделник ще ходим да гледаме една , на снимки е супер , дано е нашата
Мариат  -питах майка ми , че я тя е учителка , ама начална - там нямали никви специални изисквания
ваште даскали са много спешъл хххаха
Ма ко - още ли нямате нет
Лейди - дъжд при вас има ли , ако не да пращаме с кофите Simple Smile
Ангелче , детето радва ли се все още на градината ?
гушки на всички Simple Smile

# 714
Мимито, разбрах и аз за дъжда. И моята снаха се радва. Каза ми, че приличал на български дъжд. С гръмотевици и светкавици.
Днес е някакво подобие на събота. Така мъчат децата. На щерката раницата е колкото нея на килограми.

Честит имен ден на всички празнуващи днес!

Последна редакция: сб, 17 сеп 2016, 09:10 от mariat

# 715
  • гр.Варна
Честит празник на всички празнуващи. bouquetТочно подобие на събота е днес.Децата на училище, а ние на работа си губим времето.

# 716
Честит имен ден Ма ко  bouquet и Честит празник на всички софиянци и празнуващи днес.
Здраве,любов и късмет ви желая.
Ние днес си направихме една разходка близо до нас,  хапнахме и си починахме на чист въздух и красота.
Ето тук бяхме може някой де е ходил ,а ако не е препоръчвам да го направи.
Скрит текст:
След работата днес нямам сили за нищо,взех си две пратки от Алито  и понеже мм отказа да идем с колата до пощата ,ходи сам пеша до там. Laughing Вярно едното е подарък за него де,ама горе беше хладно,а тук жега.

# 717
  • при късмета
Ето ме, имам нет вече
Писе, благодаря!  Hug
После ще пиша, че ще е много

# 718
А, тъкмо щях да питам дали Ма ко е погълната от гердеробеното чудовище и тя се разписа!
Ся и да почерпи!

# 719
  • при късмета
Леле, вярно забравих почерпката  ooooh!
Моля заповядйате
Скрит текст:

Сега изчезвам, после ще пиша

Общи условия

Активация на акаунт