Домакини 56/ Лятна

• 69 440
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • Великобритания
здрасти и от гореща Англия , хаххха , вчера и онзи ден студено , днес не може да се диша , плажът е пълен
наиграхме се , и сега героинята заспа преди да си изпие млякото  Laughing
ще правя риба тон с картофки на фурна , вчера направих нещо като сладко от изостанали 4 праскови и малко сливи , стана разкош .. ММ чак облиза купичката  Laughing Laughing
утре ще ходим да гледаме една супер яка къща , да стискате палци , че вече не издържааам

# 556
  • при късмета
Аз пък съм ви насърдена, дето ме дразните с хубавото време, фръц  Crossing Arms
И ще кажа на мама, да ми каже повече да не играя с вас

# 557
  • в сърцата на децата <3
Ма Ко, на мене няма да се сърдиш - и при нас времето е гняс. Но така си ми е добре - и температурата е чудесна, и не вали, и не пече - идеал!

Вече се обезбабих  Joy Всички си заминаха най-после Още ми е ошашавено, ще мина тия дни да разказвам, че то бисери ли не бяха, то чудо ли. Само пресен-пресен от вчера/днес - след като съкровището преди 2 седмици още се изниза една вечер за около час и се оказа, че е отишла да яде сладолед тайно (за да не иска детето  Shocked ), имаше епизод две - баба ми дойде на гости, та излязоха с нея и с Ели... и пак така - прибраха се и се похвалиха, че яли сладолед, но за нас - тц. Е, втория път я бъзикнах, че на снахата е ясно, че няма да вземе, но поне на сина си да донесе. Вчера се прибира нашта и носи пълна торба сладоледи - за всички. Чудесно, но беше точно преди да обядваме и аз ѝ казах, че ще си го оставя за десерт и да ми го прибере във фризера. Но не ми се ядеше десерт като обядвах, следобед ядохме плодове и... сладоледа не дочака ред. Преди 2 часа се сещам, че трябва да имам във фризера, поглеждам и... ИЗНЕНАДАААА! Сладолед НЯМА...

# 558
ма ко какво им  се сърдиш те девойките рядко имат хубави  дни .
Аз днес времето го харесах нито горещо , нито студено, ама на работа едно задушно, не се диша в стаите.
Направих една пица за момчетата и сега ще почина малко и почвам да работя.

# 559
Ангелче, аз викам ти да ме крепиш в диетата а ми направи впечатление- разказваше за препечени филийки, после за плодове и сладоледи.... Какво става, питам аз и чакам отговор! Thinking

Свекър ми си дойде от чужбина и за днес очаквахме покана за вечеря(децата де, за да си играят с братовчедите), ама покана не дойде. Ще се ядат сандвичи за вечеря. А аз съм режимна- мусака с тивкички, гъби, кайма, свински бульон и застройка от яйца и заквасена сметана.
Все си мисля, че някъде бъркам! Crossing Arms

# 560
  • при късмета
ма ко какво им  се сърдиш те девойките рядко имат хубави  дни .

Ми да ме вземат, бре! Удави ни днес тук.
И Смърфи избяга от Колумбия, аз докато се позиционирам за градинско джудже.
Още търся начин да се добера до Австралия  hahaha

# 561
  • София
А аз обожавам такова време, обожавам го!
Днес цял ден вадих есенни дрехи и прибирах летни. Те това упражнение не го обожавам. Никак даже.

Джейми, дано и аз се справям така добре с градинарстването догодина като теб!

# 562
  • при късмета
И аз мразя да прибирам и изважда сезонните дрехи. Сега като прибера летните, зимните направо в новия апартамент ще вадя. Сташно улеснение  hahaha
Свят ми се зави днес. Започнала съм да прибирам по шкафове в кашони и като прибера нещо се сещам, че ще ми трябва. Ужас
И кръста си сецнах, реших, че ще вдигна кашон с книги. Щангист и трябва да ни пренасят

# 563
Добър вечер от мен.Успях да ви прочета и да се посмея с вас. Laughing
Ма ко то хубаво ще се местиш ама я по -леко с вдигането на тежести. Naughty
Вале хайде чакам снимки  да видим къщичката.
Калинка браво,оправен младеж си имаш. Joy
Ангелче свиркай си силно,а за сладолед-ми  не си заслужила,поспала  си повече. hahahaПовечко са ти били задачите,та кой превари и похапнал  повече.
Мариат браво,продължаваш с диетата.
Тук днес също беше облачно и хладно уж.Поръчах си 25 кг чушки та тия дни ще се пече и консервира пак. ooooh!
Днес и сглобихме с мм гардероба ама стана късно от задачи и обикаляне,та утре ще нагласяме пантите да се изравнят.  Днес мм хареса една зелка та утре ще готвя прясно зеле с месце. Днес кой каквото намери похапна,а аз нещо не ми се яде днес. newsm78

# 564
  • София

Вале хайде чакам снимки  да видим къщичката.

Grinning

Последна редакция: чт, 08 сеп 2016, 07:36 от Валенцето

# 565
Валенцето карсота, тази последната с въжетата вероятно са били за нещо увивно и се сетих за на  ♥snow_angel♥ свекървата вчера докато разплитах моите
Скрит текст:
всяко бобче с отделна връзка Simple Smile
Момичета само на мен ли ми се ще да натисна бутона долу в дясно  #2gunfire

# 566
  • София
Джейми, това е за боба, точно за всяко бобче си има въже. И доматите не са на колци, а на такива метални....неща. И за грахта има система от такива държачи. абе хората са го направили мераклийската.

# 567
  • при късмета
Джейми, не само на теб
Вале, ще се оправиш и с градината. Много плодове и зеленчуци да дава! Ще има помощници тук, Джейми, Писето, Ангелчето, имаме си градинарки.

# 568
Валеее- Hug супер е, браво.За догодина ще ви пращам на всички  с градини семена на китки,гледам че има  сега .Ако ти ги оставят  -гладиоли ,вади и на пролет пак ще садиш.
Да не си хвърлила нищо и гардероба ,и спалнята са супер.
А тия металните са здрави и за това е с тях.
Джейми свиркай си и да не ти пука. Wink

# 569
  • София
Писеее, душо, кви гладиоли, къде ги видЕ, хич не разбирам от цветя? Къде да ги вадя и какво да ги правя? Оставили са ми всичко хората, само гроздето ще дойдат да оберат.

Общи условия

Активация на акаунт