Пазаруване от Amazon - тема №52

• 134 218
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
Да рискувам ли с едни сандали от склада - "Леки до средно износване / признаци на употреба ( стоки вече са износени за кратък период от време ) . Стоките са незначителни оптични дефекти по повърхността" и т.н.?
Преводът е с Гугъл.
Получавала съм с такова описание, на едните им нямаше нищо, но другите си бяха с лек дефект, обикновено е сниман на някоя от снимките, увеличи ги и огледай подробно. Не е без риск подобна покупка.

# 496
NBM, благодаря.
С увеличаване не става, снимките са същите като на тези извън склада.
Ще се почудя още.

# 497
Здравейте, отново.
Оказа се, че предишната ми пратка се е загубила някъде по пъти или и аз не знам какво, та от амазон ми изпращат нова.
Този път доставчика е UPS и исках да ви питам те до пощата ли ще ми доставят пратката или до вратата?

# 498
Да рискувам ли с едни сандали от склада - "Леки до средно износване / признаци на употреба ( стоки вече са износени за кратък период от време ) . Стоките са незначителни оптични дефекти по повърхността" и т.н.?
Преводът е с Гугъл.
Аз съм поръчвала и да чук на някъде Praynig до сега всичко е било перфектно  Peace  Hug

# 499
  • софия
Последно поръчвах аксесоари за баня с такова описание. Е, бяха в кутиите, неразпечатани. Супер доволна съм. Не знам кой и по какви критерии пише описанията, но никога нещо не е имало дори и част от описанието като проблем.

# 500
  • Sofia
Здравейте, отново.
Оказа се, че предишната ми пратка се е загубила някъде по пъти или и аз не знам какво, та от амазон ми изпращат нова.
Този път доставчика е UPS и исках да ви питам те до пощата ли ще ми доставят пратката или до вратата?

Моите ги носят винаги до адреса ми. Момчето даже ми звъни предварително да пита дали съм вкъщи.

# 501
  • София
Здравейте мили Мами Simple Smile

Нова съм тук и се опитах да открия отговор на въпросите си за Амазон, но нещо не се справих.
Предварително се извинявам, че вероятно ще задам въпроси, дискутирани вече в други теми.
Днес направих проъчка от испанския амазон. Как пристигат вашите пратки (с коя куриерска фирма и до врата ли ги донасят)? Ако не успеят да ви открият, обаждат ли ви се по телефон?

Предварително благодаря!!!
Пристигат както ги изпратят Амазон - няма някакъв определен начин на доставка. Използват техни куриери, DHL, UPS, пощите... Следи си статуса на поръчката, там пише с какво са изпратени.
Мисля, че няма нужда да пишем за куриерите, на всеки е ясно как се доставя пратка с куриер...

# 502
Здравейте мили Мами Simple Smile

Нова съм тук и се опитах да открия отговор на въпросите си за Амазон, но нещо не се справих.
Предварително се извинявам, че вероятно ще задам въпроси, дискутирани вече в други теми.
Днес направих проъчка от испанския амазон. Как пристигат вашите пратки (с коя куриерска фирма и до врата ли ги донасят)? Ако не успеят да ви открият, обаждат ли ви се по телефон?

Предварително благодаря!!!
Пристигат както ги изпратят Амазон - няма някакъв определен начин на доставка. Използват техни куриери, DHL, UPS, пощите... Следи си статуса на поръчката, там пише с какво са изпратени.
Мисля, че няма нужда да пишем за куриерите, на всеки е ясно как се доставя пратка с куриер...

Здравейте,

Много благодаря за отговора, притеснявах се да не остане пратката на митница по някакви причини или в някой клон на пощите и никога да не я открия - за пръв път поръчвам от Амазон колкото и странно да звучи Simple Smile Засега нито са ми потвърдили поръчка, нито са ми взели парички, така че може и да не се стигне до доставка, кой знае Simple Smile Още веднъж благодаря !!

# 503
  • Варна
Здравейте,
Поръчах тази раница Дакине за 6.98 евро.
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00WNW2OM0/ref=oh_aui_i_sh_post_o1 … ie=UTF8&psc=1
Има още няколко модела на Дакине с тази цена от същия продавач ако някой търси раница. Ще видим дали всичко ще е наред с поръчката. Дава ми дата на доставка 1-19 септември.
Какво стана с раниците? Има ли развитие?

# 504
Пък аз да попитам какво стана с мокрите кърпи на Пампрес, в смисъл върнаха ли ви парите  newsm78

# 505
  • София
Здравейте,

Много благодаря за отговора, притеснявах се да не остане пратката на митница по някакви причини или в някой клон на пощите и никога да не я открия - за пръв път поръчвам от Амазон колкото и странно да звучи Simple Smile Засега нито са ми потвърдили поръчка, нито са ми взели парички, така че може и да не се стигне до доставка, кой знае Simple Smile Още веднъж благодаря !!
На митница не може да отиде пратка, изпратена от държава в ЕС. Следи статуса на поръчката, ще мине през няколко етапа - not yet dispatched, preparing for dispatch, dispatching now, dispatched.
Ще имаш и информация кой е преносителя на пратката, когато я изпратят.

# 506
Здравейте,
Поръчах тази раница Дакине за 6.98 евро.
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00WNW2OM0/ref=oh_aui_i_sh_post_o1 … ie=UTF8&psc=1
Има още няколко модела на Дакине с тази цена от същия продавач ако някой търси раница. Ще видим дали всичко ще е наред с поръчката. Дава ми дата на доставка 1-19 септември.
Какво стана с раниците? Има ли развитие?
Засега няма развитие. Даже изчезнаха и другите евтини раници от този продавач.

# 507
Здравейте,
Извинявам се, ако в темата вече е обсъждан моят въпрос. Харесала съм си едно яке и под цената ми изписва Sale:Lower price available on select options. Какво трябва да означава това? Благодаря предварително! Simple Smile

# 508
  • Sofia
Определен цвят или размер е на по- ниска цена.

# 509
  • София Младост 3
Здравейте, поръчах си от английския амазон кафеварка Bialetti Brikka, която пристигна вчера. Два пъти правихме кафе с нея и кафето направо избухва и става мазало. Допълвам, че досега винаги съм правила кафето си с кафеварка и няма как да сбъркам технологията, всичко е много просто, но тази, където исках да е малко по-скъпа и да се поглезя Sad.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0001DJT7G/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1
Моля за съвет как да постъпя. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт