Пазаруване от Amazon - тема №52

• 134 244
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
И аз нямам бебета вече, но малкия ми син отказва да ползва тоалетна хартия и още купувам мокри кърпи. А и рисунките след детски рожден ден се свалят идеално от кожата.  Mr. Green В детската градина също носим от време на време. Така че ще ми свършат работа, ако дойдат.

# 106
Поръчвам от немския амазон и имам един въпрос - как разбирате кой е доставчикът, като пращат с Amazon Logistics??
Тоест как мога да видя дали ползват Хермес, DHL или нещо друго, не виждам в профила си такава информация, само някакъв безсмислен тракинг номер?
Тракинг информацията е грешна и от customer service ме мотаят, та избеснявам.  Close

# 107
  • София
Здравейте, имам един въпрос искам да поръчам бебешки дрешки за приятелка която чака бебе, но немога да се ориентирам как да търся изгодни оферти.
Благодаря предварително  bouquet bouquet bouquet

# 108
  • Варна
Поръчвам от немския амазон и имам един въпрос - как разбирате кой е доставчикът, като пращат с Amazon Logistics??
Тоест как мога да видя дали ползват Хермес, DHL или нещо друго, не виждам в профила си такава информация, само някакъв безсмислен тракинг номер?
Тракинг информацията е грешна и от customer service ме мотаят, та избеснявам.  Close

Пробвай в www.trackitonline.ru дали ще разпознае куриерската служба.

# 109
Grumру
Amazon Logistics e тяхна куриерска компания и тракинг номер започва с Qxxxxxxxxxxx
В другите проследяващи сайтове не дават информация.
Една пратка от английския Амазон се забави много и от съпорта не можеха да намерят информация, къде е пратката ми и ми възстановиха парите. Отново си поръчах и в офиса на посредника са получили нова и забавена пратка накуп.  От Амазон казаха, че "изгубената" пратка е подарък.  Mr. Green

# 110
И така ... кърпички няма да получим.  Stop Поръчката е канселирана.

# 111
Отговориха ми:
"Unfortunately, since the carrier for your order is Amazon Logistics, there are no updates that you can see. The updates we can see are in the annotations in our system."
Трябва да призная, че customer support-ът им засега е супер, но каква е тая тъпа система, да не мога да виждам ъпдейти и да ми стои как ЩЕ си получа пратката на 23 юли.  ooooh!
Но казаха, че трябва да пристигне днес де, да видим..

# 112
  • София
И така ... кърпички няма да получим.  Stop Поръчката е канселирана.
Аз поръчах тази сутрин и имам мейл за вече изпратена поръчка.
Имам и тракинг номер.
А сега виждам, че час по-късно имам и мейл за канселирана поръчка Simple Smile

# 113
Помогнете с нещо за 2.82 от английско,за да хвана безплатна доставка! Козметика например ...и номера с подаръците става ли още. Какъв подарък може да се поръча и как? 

# 114
https://www.amazon.co.uk/Sistema-Twist-Sip-Water-Bottle/dp/B002N … QK7PAGY04CD68ZXH2

Има и други нелоши неща на марката с подобна цена.

# 115
Поръчвам 2 артикула за 20,16 лири. И двата са с безплатна доставка над 20 лири,но въпреки това ми начислява доставка 4,75. Каква може да е причината?Налични са само тези опции за доставка
Скрит текст:
FREE One-Day Delivery with a free trial of  Amazon Prime (1 business day) : get it tomorrow, July 29

Standard Delivery : get it by Monday, Aug. 1

One-Day Delivery : get it tomorrow, July 29

Express Delivery : get it by 1pm on Monday, Aug. 1

Избрала съм стандарт
ПП оправих се

Последна редакция: чт, 28 юли 2016, 22:01 от sasi6

# 116
  • Sofia
Трябва да има и free delivery 3-5 days. Това ако изпращаш до английски адрес, до Бг няма безплатна доставка. Освен това и двата артикула трябва да са с продавач амазон.

# 117
  • Пловдив
Добре де,какво значи това канселиране от продавача след като вече си е блокирал парите и е изпратил имейл с потвърждение,че подготвя пратката за изпращане,че даже и дата на получаване.В края на краищата той е направил публична оферта с ясни условия на цена и доставка, аз съм  приела офертата му след като съм направила поръчка и предоставила парите за нея.Не може така да я канселира ако аз не съм съгласна с отказа му.Някой пробвал ли е да се разправя в такава ситуация,че се иска поръчаната стока на обявената цена и условия?

# 118
  • Бургас
Добре де,какво значи това канселиране от продавача след като вече си е блокирал парите и е изпратил имейл с потвърждение,че подготвя пратката за изпращане,че даже и дата на получаване.В края на краищата той е направил публична оферта с ясни условия на цена и доставка, аз съм  приела офертата му след като съм направила поръчка и предоставила парите за нея.Не може така да я канселира ако аз не съм съгласна с отказа му.Някой пробвал ли е да се разправя в такава ситуация,че се иска поръчаната стока на обявената цена и условия?
Бъди пионер - пробвай ти и сподели после Crazy Но да си знаеш, че нямаш шанс Wink

# 119
  • Пловдив
Балли,Брадата правилно ти е написала-шанс нямаш.Случвало ми се е доста път в ибей,особено със спечелени на ниска цена стоки.Писала съм и отговорът е един и същ-вие не сте ощетен-парите не са ви изтеглени.Но пробвай,ако имаш нерви.

Общи условия

Активация на акаунт