Пазаруване от Amazon - тема №52

• 134 282
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Балли,Брадата правилно ти е написала-шанс нямаш.Случвало ми се е доста път в ибей,особено със спечелени на ниска цена стоки.Писала съм и отговорът е един и същ-вие не сте ощетен-парите не са ви изтеглени.Но пробвай,ако имаш нерви.
Парите бяха изтеглени и сега имам рефънд.
Reason for refund: Item pricing error

# 121
" .... и ний сме дали нещо на... "    Джеф Безос  Joy
https://money.bg/wealth/skok-v-pechalbata-na-amazon-zatvardi-bez … D0%B5%D1%82%D0%B0

# 122
  • Варна
Балли,Брадата правилно ти е написала-шанс нямаш.Случвало ми се е доста път в ибей,особено със спечелени на ниска цена стоки.Писала съм и отговорът е един и същ-вие не сте ощетен-парите не са ви изтеглени.Но пробвай,ако имаш нерви.
Парите бяха изтеглени и сега имам рефънд.
Reason for refund: Item pricing error

Аз им писах вчера и това е отговора, който получих (доста неадекватен, не съм виждала пакети от по една кърпичка Twisted Evil):

Hi,
we are sorry but this product is sell by one not in pack of 12.
So , this morning we have create the shipping and just a moment after we have saw this error.
We have immediatly correct this error and cancel you order.

# 123
  • Бургас
Чоки, писали са, че обикновено продават тези кърпички по 1 кутия, а не по 12 кутии (с по 50 кърпички във всяка) както беше като ги поръчахте Peace  И не знам дали някоя наистина е очаквала да ги получи на тази цена, която очевАдно беше грешна и нереално ниска Rolling Eyes

# 124
...

Аз им писах вчера и това е отговора, който получих (доста неадекватен, не съм виждала пакети от по една кърпичка Twisted Evil):

Hi,
we are sorry but this product is sell by one not in pack of 12.
So , this morning we have create the shipping and just a moment after we have saw this error.
We have immediatly correct this error and cancel you order.

Лъжат!  Mr. Green
Сега са коригирали цената на 17.50, а не количеството. Pampers New Baby Sensitive Wipes - 50 x Pack of 12

# 125
  • Варна
bradata, офертата беше за 50 бр. пакети с по 12 кърпички вътре (Pampers New Baby Sensitive Wipes - 50 x Pack of 12), а те са написали, че този продукт се продава поединично, не в пакет по 12 (this product is sell by one not in pack of 12) - затова писах, че отговорът им е неадекватен. Peace
Иначе бях 99% сигурна, че ще ги откажат, но това не ме спря да пробвам. Mr. Green

# 126
  • Бургас
bradata, офертата беше за 50 бр. пакети с по 12 кърпички вътре (Pampers New Baby Sensitive Wipes - 50 x Pack of 12), а те са написали, че този продукт се продава поединично, не в пакет по 12 (this product is sell by one not in pack of 12) - затова писах, че отговорът им е неадекватен. Peace
Иначе бях 99% сигурна, че ще ги откажат, но това не ме спря да пробвам. Mr. Green
Не съм спец с английския, но определено офертата е 12 кутии с по 50 кърпички и е видно дори по опаковката, която е с капак и с обозначение, че вътре има 50 кърпички. Peace

Така или иначе са или големи заплеси или некоректни, но ощетени няма, тъй като парите са само блокирани и после ще се освободят Wink

# 127
  • Варна
Ха, вярно картинката показва друго! Peace Не съм обърнала внимание. Но според надписа на английски пакетите са с по 12 кърпички вътре. Simple Smile

Те направиха рефънд веднага след канселирането, така че дори няма да се чака за отблокиране. Peace

Получих тези сандали - номер 4D, за тесен крак са, много удобни:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00MY4A7SU/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

# 128
На мен това ми показва онлайн банкирането -
Авторизация плащане на POS    Amazon UK Marketplace 800-279-6620 LU 23: 54    27.07.2016    28.07.2016    -17.56    BGN
нямам рефънд...
писах им - казаха, че банката щяла да отблокира парите. Но те са изтеглени не блокирани доколкото виждам...

# 129
Получих складови обувки от немския - всички в оригинални опаковки и отлично  състояние. Heart Eyes
https://www.amazon.de/gp/product/B00YNKA4OA/ref=oh_aui_detailpag … e=UTF8&psc=1-  24Е
https://www.amazon.de/gp/product/B01938UYF0/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1  - 16Е

https://www.amazon.de/gp/product/B016QDK3NI/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1   - 16.80Е

чакам още два чифта складови дамски сандали. Simple Smile

# 130

Брей, с 18% и трети по богатство! И аз искам да си купя акции, поне да работя за себе си ...

# 131
Добре де, на всички ли са канселирани поръчките. Моята си седи в историята, не е изтрита,обаче не съм я платила още. Чудя се дали има смисъл да я палщам, ако само ще ми блокират парите  newsm78

# 132
Добре де, на всички ли са канселирани поръчките. Моята си седи в историята, не е изтрита,обаче не съм я платила още. Чудя се дали има смисъл да я палщам, ако само ще ми блокират парите  newsm78

И при мен поръчката не е отказана и се вижда, даже уж е изпратена. Бяха си взели парите, но имам имейл, че са ги върнали, но още не се виждат по картата.

# 133
  • Варна
Като цъкнете на Order details горе в дясно, ще видите и рефънда в зелено.  Peace

# 134
Така е! Аз имах предвид, че не е обработен още от банката и парите реално ги няма върнати засега. Ще се появят.

Общи условия

Активация на акаунт