Пазаруване от Amazon - тема №52

• 134 274
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Лъвица, благодаря ти че писа.  bouquet

# 436
Здравейте,
имам пратка от amazon.co.uk, която трябваше да пристигне вчера. Не съм получила мейл или обаждане от Амазон. Сега не знам какво да направя. Да им пиша ли на Амазон, да чакам ли още? Някакви съвети?

Нямаш ли тракинг номер?

На shipment details имам само:  No tracking information. The carrier has not provided tracking details for this shipment at this time.
На самия тракинг в амазон пише, че е на път и че е очакван на 22.08.

# 437
Изчакай още няколко дни( провери в пощата)  и им пиши на чата другата седмица Peace

# 438
  • София
Поръчах неща в петък, дръпнаха ми парите още в събота, а пратката още не е изпратена. Обявен срок за доставка - 24 Aug - 28 Aug. Статусът е "Dispatching now". Нещо напоследък явно се бавят с доставките, при предната поръчка също беше забавено изпращането...

# 439
Поръчах неща в петък, дръпнаха ми парите още в събота, а пратката още не е изпратена. Обявен срок за доставка - 24 Aug - 28 Aug. Статусът е "Dispatching now". Нещо напоследък явно се бавят с доставките, при предната поръчка също беше забавено изпращането...
И моята поръчка от събота също е "Dispatching now".

# 440
  • Варна
Момичета, имам и аз един въпрос.
Знаете ли дали има проблем връщането на пари от амазон когато плащането е било с Gift Cards или Gift Vouchers? Уж четох но не намерих нещо по въпроса. Предполагам, че парите се връщат по баланса където стоят и преди покупката но, някой имал ли е такъв случай?
Flash* , тук е описано подробно
https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html?nodeId=15691 … _E_LM_Refund_Help

# 441
  • София
Снощи са я изпратили с Амазон Логистикс. Извод - трябва да пишем тук, за да ги пратят по-скоро, явно четат  Joy Joy Joy

# 442
Здравейте,
имам пратка от amazon.co.uk, която трябваше да пристигне вчера. Не съм получила мейл или обаждане от Амазон. Сега не знам какво да направя. Да им пиша ли на Амазон, да чакам ли още? Някакви съвети?

Нямаш ли тракинг номер?

На shipment details имам само:  No tracking information. The carrier has not provided tracking details for this shipment at this time.
На самия тракинг в амазон пише, че е на път и че е очакван на 22.08.
Аз имам поръчка от миналата седмица от amazon.co.uk, с тракинг номер и всичко както трябва. Ден преди да пристигне в габко в профила ми в amazon ми изписа We’re sorry. Unfortunately your parcel was lost in transit. Please contact Amazon.co.uk for next steps .
Проверих на сайта на габко по тракинг - пише че пратката е при тях, вече пътува към БГ. Сега чакам да видя какво ще пристигне и дали да ги търся. Странното е, че в профила ми в amazon все още стои този надпис ...

# 443
Здравейте,

Харесах си няколко чанти от vip-а, но не съм запозната с марките. Някой има ли впечатления от Keshia и Lattemiele?
Благодаря.

# 444
Здравейте,

Харесах си няколко чанти от vip-а, но не съм запозната с марките. Някой има ли впечатления от Keshia и Lattemiele?
Благодаря.
Може ли линк?

# 445
# 446
Здравейте! Нямам опит с тези сайтове, затова пиша с молба за помощ и съвет. Разглеждам amazon.de за оферти за фурна и плот за вграждане, които дс поръчам в Германия. Прави ми впечатление, че късно вечер или през нощта излизат супер изгидни оферти, които са предлагани обаче от други търговци, а не амазон, например тази нощ Shop4All GmbH. Това валидни оферти ли са или обикновена измама? Ще съм ви много благодарна за отговорите.
Ето и конкретен линк https://www.amazon.de/Bosch-HBD31PC50-Backofen-Kochfeld-Kombinat … inbaubackofen+set

# 447
  • Sofia
Линкът поне при мен не се отваря.
Гледай рейтинга на продавача и да не е от скоро в платформата. Малко по - назад някой се беше опитал да си купи телевизор "на далавера".

# 448
Странно за линка. Иначе разгледах за фирмата извън амазон. Има такава реална и действаща, но...не предлагат фурни, а предимно продукти за устна хигиена като ел.четки. Рейтингът им е супер, но откога са не знам как да разбера. Вече се парихме с изгодна оферта за жилище пусната в нощните часове и сега съм мнителна. Ако някой има опит, ще се радвам да сподели.

# 449
Здравейте,

Благодаря.
Може ли линк?

Ето: http://de.buyvip.com/#page=d&asin=B01C5Z4Q1Q&cAsin=B01C5 … amp;ref=qd_ic_t_d
http://es.buyvip.com/?src=email&sale=A3271GBM42ROJ5&ref_ … =qd_women_eb_1_21

Общи условия

Активация на акаунт