Пазаруване от Amazon - тема №52

• 134 257
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Абонирала си се за Прайм и са си изтеглили таксата,виж на първа страница как да се откажеш.

Благодаря за бързия отговор, но не намирам в акаунта си prime settings Sad
Пише, че не съм член на Prime.

# 466
Каква сума е изтеглена ? 7,99 ? Прайма не е толкова

# 467
  • Варна

Да, толкова са изтеглени.

# 468
Получих шишето, малкия много го хареса, обаче е с нормална капачка, а не както беше на снимката. Гледам, че са я променили и в сайта, но не е проблем и така съм доволна. Благодаря за линка.

# 469
  • София

Провери си старите покупки. При мен ако имам 5-6 артикула, за всеки артикул теглят по различно време.............понякога теглят за някои доста по - късно от покупката... е сега, не занам  дали чак месец по -късно е възможно....  newsm78 .. ама зависи от продавача Thinking

# 470
  • София
Получих шишето, малкия много го хареса, обаче е с нормална капачка, а не както беше на снимката. Гледам, че са я променили и в сайта, но не е проблем и така съм доволна. Благодаря за линка.

И аз го получих вчера, нашето е едно към едно със снимката.Благодаря и аз за линка! bouquet

# 471
Не са ли с непрозрачна капачка? - като предната снимка.  ooooh! Аз ги взех заради капачките. С прозрачна имам поне две шишета вкъщи, не ми трябваха такива...  Confused

# 472
  • Варна

Провери си старите покупки. При мен ако имам 5-6 артикула, за всеки артикул теглят по различно време.............понякога теглят за някои доста по - късно от покупката... е сега, не занам  дали чак месец по -късно е възможно....  newsm78 .. ама зависи от продавача Thinking

Много благодаря  Hug
Говорих сега с техен служител, ще ми възстановят сумата до няколко дни Simple Smile
Дано няма други такива плащания Wink

# 473
Не са ли с непрозрачна капачка? - като предната снимка.  ooooh! Аз ги взех заради капачките. С прозрачна имам поне две шишета вкъщи, не ми трябваха такива...  Confused
Не. Точно като на снимката в момента са.

# 474
  • Бургас
И аз получих моите две - зелено и червено. И двете са с прозрачни капачки.

# 475
Здравейте,
Хванах тези детски Candice Cooper от склада .....Само,  че не в зелено, а цвят Gold

https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00PH4X6J6/ref=mp_s_a_1_8?ie=UT … LL&ref=plSrch

Може ли да споделите мнение ....отговарят ли си на номера, какво е качеството ...... Притеснява ме, че нямат цип, а моята дъщеря все още не се връзва сама.
Изкушава ме единствено ниската цена, на която ги хванах - 17 евро. Притеснява ме да не са прекалено лъскави с този цвят Gold. Ще съм благодарна на съвет.

# 476
  • Sofia
По-горе някой беше писал, че са уголемени. И аз бях хванала едни от склада, но се отказах, заради този коментар.

# 477
Моля, препоръчайте ми някакъв подарък от Амазон за кръщене на момченце на 1 година за 50-100 лв.
Благодаря!

# 478
Здравейте!
Да попитам -в чуденка съм дали да поръчам бяла техника от Амазон и по точно пералня на АЕГнв момента има намаление в немския  Tired

# 479
Върнах стока в гаранция на френския Амазон и те потвърдиха, че са я получили и ще ми възстановят парите и куриерските разноски. В какъв срок ще ми преведат парите? Минаха повече от 10 дни, а нямам нищо по сметката - това нормално ли е или да им пиша пак?

Общи условия

Активация на акаунт