Пазаруване от Amazon - тема №52

• 134 141
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
този път мн бавно ми пътува поръчката до немския адрес  newsm78

# 661
  • Варна
Скрит текст:
И аз съм на вълна прахосмукачка. Исками се да е вертикална, без торба и да е на батерии. За момента съм се спряла на тази и ще се радвам, ако някой има наблюдения да сподели https://www.amazon.de/AEG-AG35POWER-Handstaubsauger-Lithium-Powe … 52636&sr=1-15

От скоро имам тази https://www.amazon.de/gp/product/B019MMT6F6/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1. Май е същата.
Според мен е доста шумна, голямата четка е Ок за килими. На плочките обаче подхвърля боклуците (може би е много мощна, но няма регулиране на мощността, 2та степен е още по-силна).
За малко и бързо почистване става. Изпразването на контейнера не ми е много приятно, но това е така за всички прахосмукачки, които са без торбички. Много е красива, отпред диодите светят. Laughing В нашите магазини намерих една подобна на Electrolux, ако искаш да видиш и пипнеш нещо подобно.
Толкова много я исках, а пък сега я ползвам рядко.
Много ти благодаря за споделеното!  Hug На пръв поглед мисля, че са еднакви. Искам лека прахосмукачка за ежедневно чистене -  да е подходяща и за килими, и за твърди повърхности, а също и да я ползвам за колата. Жилището е малко и мисля, че подобна би ми вършила работа.
Имам подобен, може би по-стар модел на Елекстролукс от 6-7 години. За бързо почистване я ползвам си я постоянно и съм доволна. Преди няколко месеца батериите свършиха и се наложи да ги сменя, излезе към 60лв. Имам и друга прахослукачка, която е доста голяма и мощна, но нея я вадя все по-рядко.

# 662
  • Варна
Моля за малко помощ  Praynig Миналия месец последно правих поръчка от немския амазон и никога досега при потвърждаване на плащането не ме е питало в каква валута ми е картата  newsm78 . Уж си изключих конвертора на амазон за валутата, обаче продължава да ме пита. Какво следва да отбележа там, помня, че не биваше да е лева, за да не ме удари с някой "трънски" курс?

# 663
  • гр. София
Моля за малко помощ  Praynig Миналия месец последно правих поръчка от немския амазон и никога досега при потвърждаване на плащането не ме е питало в каква валута ми е картата  newsm78 . Уж си изключих конвертора на амазон за валутата, обаче продължава да ме пита. Какво следва да отбележа там, помня, че не биваше да е лева, за да не ме удари с някой "трънски" курс?

Ако е за немския пак потвърждаваш евро.  Peace

# 664
Момичета, какви са стъпките за връщане на стока в английския амазон? Поръчах кожено яке за приятелка и и е голямо. В сайта трябва ли да отбележа нещо или направо го връщам към амазон?

# 665
  • София Младост 3
Помните ли ме, с кафеварката Биалети гейзер, аз вече бях забравила, тъй като добре съм я скрила вкъщи за да не я виждам, но вчера си сетих за нея, тъй като получих съобщение от габко, че имам пристигнала пратка в офиса им в Англия. Много странно нищо не съм поръчвала, не съм абонирана за Прайм. Каква ли ще е тая пратка??? Тогава за кафеварката нищо не им писах, че не знам английски, само на вас се оплаках...

# 666
Между тези двете самобръсначки, коя ще ме посъветвате да поръчам
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00WGNQOH2?psc=1
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B004XIBA7W/ref=pd_aw_vtph_364_t … YZZT511MM3RMN60EK

# 667
# 668
  • гр. София
Момичета, какви са стъпките за връщане на стока в английския амазон? Поръчах кожено яке за приятелка и и е голямо. В сайта трябва ли да отбележа нещо или направо го връщам към амазон?

Стъпката не е една и така малко трудно ще се обясни. Отиди в История на поръчките ти, там на поръчката ти цъкни на якето и мисля, че имаше бутон Return или нещо подобно..... И оттам караш по стъпките, то ще те води.  Peace

# 669
Момичета искам да поръчам за малкия ботуши за зимата ето такива:
https://www.amazon.co.uk/dp/B007PY5RZW/ref=wl_it_dp_o_pC_S_ttl?_ … mp;th=1&psc=1
но нещо не мога да се ориентирам в номерата, в описанието е посочено "The Crocs shoes will display US sizes", но номерата които се продават са УК или Чайлд УК,  как да разбера кои точно отговарят на 26 номер, много ще съм благодарна на тези от вас които са купували от тази марка и споделят как да намеря точно този размер  Praynig 

# 670
Аз съм взимала тези крокс. Доста са скъпи в момента. Да ги потърся ли?

# 671
Момичета имам нужда от помощ.
Купих си прахосмукачка на VAX преди по малко от година,но ми се счупи четката която се върти отпред(направо се е откъснала от лагера).Искам да им пиша понеже не съм наясно дали влиза в гаранцията,но въпроса е към кого трябва да се обърна?Нямам написана гаранционна карта с касова бележка,както в България явно там нещата стоят по различен начин,защото съм си купувала доста уреди от там и нямам на нито един попълнена  гаранционна карта.
Как се процедира в такива случаи  newsm78

# 672
  • София
Момичета искам да поръчам за малкия ботуши за зимата ето такива:
https://www.amazon.co.uk/dp/B007PY5RZW/ref=wl_it_dp_o_pC_S_ttl?_ … mp;th=1&psc=1
но нещо не мога да се ориентирам в номерата, в описанието е посочено "The Crocs shoes will display US sizes", но номерата които се продават са УК или Чайлд УК,  как да разбера кои точно отговарят на 26 номер, много ще съм благодарна на тези от вас които са купували от тази марка и споделят как да намеря точно този размер  Praynig  
Миналата зима съм поръчвала същите. Номерата на Crocs съвпадат с английските - на ботушките пише C10, поръчала съм Child 10UK. Синът ми тогава носеше към 27 номер и му бяха добре. Стелката я измерих горе-долу към 16 см - дано това ти помогне да избереш номер  Peace

# 673
Аз съм взимала тези крокс. Доста са скъпи в момента. Да ги потърся ли?
Да искам да знам 9УК Чайлд дали отговаря на 26 номер, аз така го разбирам, за хубави ботушки на малкия бих дала тези пари(20-24L) в БГ не мисля, че са по евтини. Възможно ли е да им падне още цената? И кога би се случило?

# 674
Миналата зима съм поръчвала същите. Номерата на Crocs съвпадат с английските - на ботушките пише C10, поръчала съм Child 10UK. Синът ми тогава носеше към 27 номер и му бяха добре. Стелката я измерих горе-долу към 16 см - дано това ти помогне да избереш номер  Peace

Супер значи горе-долу съм разбрала, че малко ми беше объркано
 Hug Благодаря ви, много сте отзивчиви и бързи  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт