Пазаруване от Amazon - тема №52

• 134 135
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте,
моля за адрес за връщане за английския амазон. Бяха ми изпратили етикет за обратно връщане, но не го намирам.

# 691
  • гр. София
Здравейте,
моля за адрес за връщане за английския амазон. Бяха ми изпратили етикет за обратно връщане, но не го намирам.

Определен адрес няма. Само на етикета.  Peace Виж си мейла.

# 692
Етикета вече не се отваря, затова ще помоля някой ако връща нещо, да ми напише адреса. Той е един и същ. И друг път съм връщала, но не съм го записала Sad

# 693
  • Варна
Етикета вече не се отваря, затова ще помоля някой ако връща нещо, да ми напише адреса. Той е един и същ. И друг път съм връщала, но не съм го записала Sad

Този адрес имам аз от етикет за връщане:
Ffordd Amazon - Customer Returns
Crymlyn Burrows
Swansea South Wales SA18QX
GB

Но дали не е важен и баркода който е отпечатан на етикета??? Не е ли по-добре да ги помолиш за нов етикет?
Не знам, за пръв път връщах и не съм наясно много...

# 694
Благодаря.
Ще ги помоля, за по сигурно.

# 695
Здравейте,

Общата стойност на поръчката ми в английския Амазон е над 20 паунда, но ми иска 5 паунда за доставка до адреса в Англия. Каква може да е причината ? На всички закупени от мен продукти пише Eligible for FREE UK Delivery.

# 696
Избери стандартна безплатна доставка.

# 697
Аха, ето това значи FREE Delivery (3 - 5 business days)

Благодаря!

# 698
# 699
chockolina ,  bouquet ! Имахме нужда от яке! Hug
ДДС начислява ли се, че виждам 7,32евро ДДС? Благодаря! bouquet

# 700
  • София, Манастирски ливади
Благодаря Shantal! bouquet По принцип ми трябват 36, но в таблицата с размери на Geox гледах, че за 36 е даден размер на крака 24, което е доста голямо и мисля да взема 35, дано улуча.

Стелката на гуменки 37 номер е 22,5, на балеринките не се вади, но е около 23 см. Дано съм помогнала Simple Smile

# 701
  • София

chockolina а къде идват пратикте от випа? В пощата , респективно митница ли?

# 702
  • Sofia

chockolina а къде идват пратикте от випа? В пощата , респективно митница ли?

Стоки от ЕС не отиват на митница!

п.с. Това ако го няма в първия пост, може да се добави.

# 703
Стоки от ЕС не отиват на митница!

Изглежда, че понякога отиват.

# 704

Благодаря Shantal! bouquet По принцип ми трябват 36, но в таблицата с размери на Geox гледах, че за 36 е даден размер на крака 24, което е доста голямо и мисля да взема 35, дано улуча.

Стелката на гуменки 37 номер е 22,5, на балеринките не се вади, но е около 23 см. Дано съм помогнала Simple Smile
Сега вече тотално се обърках #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт