Пазаруване от Amazon - тема №52

• 134 129
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia
Стоки от ЕС не отиват на митница!

Изглежда, че понякога отиват.

Ако идват от страна извън ЕС, да.

Купувала съм си парфюм от немския амазон с продавач амазон, но никъде не беше отразено, че въпросният пърфюм бил в склад в Щатите. Е, забиха го на немската митница и понеже транспортната фирма, която ползвам не предлага услуга "освобождаване на пратки от Германия" , изчаках около месец от митницата да върнат парфюма обратно в Щатите и ми възстановиха парите (без транспортните разходи).

Има разлика в процентната ставка на ДДС-то в различните държави от ЕС, но тази разлика се начислява в момента на покупката и отново няма причина пратката да се озове на митница.

# 706
Аз съм взимала тези крокс. Доста са скъпи в момента. Да ги потърся ли?
Да искам да знам 9УК Чайлд дали отговаря на 26 номер, аз така го разбирам, за хубави ботушки на малкия бих дала тези пари(20-24L) в БГ не мисля, че са по евтини. Възможно ли е да им падне още цената? И кога би се случило?

Имам такива ботушки и доста се пързалят. Цената в момента наистина е много висока и не ви съветвам да ги купувате.
Падат до малко над 10 лири. Поне аз за толкова съм ги взимала, но нямам спомен по кое време на годината. И аз мисля, че не стават за голям студ.

# 707
Аз ги бях взела за 10 лири миналата година. По-безсмислена покупка от тази нямам. Дъщеря ми ги обу два-три пъти, защото са основно за дъжд и не много студено време.

# 708
Аз ги бях взела за 10 лири миналата година. По-безсмислена покупка от тази нямам. Дъщеря ми ги обу два-три пъти, защото са основно за дъжд и не много студено време.
Ние си ги носихме основно, но детето ми е малко и не ходеше по големите студове дълго. Много и харесваше, че може сама да ги събува и обува.

# 709
Ботушите ги има и дъщеря ми, за студ не са подходящи, при по- топло време пък ужасно много запарват краката.

# 710
Нас ни чакат при превозвача тези Lemigo . Имаме ги в мъжки вариант и мнението е, че са много топли и удобни за сняг... ще видим при детето как ще е.

# 711
  • Варна
chockolina ,  bouquet ! Имахме нужда от яке! Hug
ДДС начислява ли се, че виждам 7,32евро ДДС? Благодаря! bouquet

ДДС-то ти е включено в първоначалната цена, просто при изписването ги разделя.

chockolina а къде идват пратикте от випа? В пощата , респективно митница ли?

Не ходят на митница, както е писала и Шантал, стоки от ЕС не се обмитяват. От испанския ВИП досега винаги с куриер съм си получавала пратките. Peace

# 712
Момичета, а как ставате ВИП ? Абонамент ли заплащате ? Виждам, че в английския Амазон има т.нар. Prime клиенти. За да е безплатна доставката маркирате ли всеки път "free shipping with Amazon"във филтъра или избирате за продавач Амазон всеки път ? Другите продавачи май чарджват дсотавката. Има ли някакъв удобен начин за ползване на търсачката, така че да излиза бързо най-изгодната цена на търсения продукт или трябва да се рови ? Извинявайте, но от скоро поръчвам в Амазон.

# 713
  • DE
Моите от випа идват в пощата  Peace

# 714
  • Пловдив
Момичета, а как ставате ВИП ? Абонамент ли заплащате ? Виждам, че в английския Амазон има т.нар. Prime клиенти. За да е безплатна доставката маркирате ли всеки път "free shipping with Amazon"във филтъра или избирате за продавач Амазон всеки път ? Другите продавачи май чарджват дсотавката. Има ли някакъв удобен начин за ползване на търсачката, така че да излиза бързо най-изгодната цена на търсения продукт или трябва да се рови ? Извинявайте, но от скоро поръчвам в Амазон.
Това са сателитни сайтове така да се каже.Не е там където ти гледаш.
http://de.buyvip.com/?src=email&ref_=pe_2338941_151172231#pa … 4&ref=qd_hero
http://es.buyvip.com/ref=pe_220051_151281671_dai?src=email&s … en_A11PT9GVO20KR3
http://it.buyvip.com/ref=pe_219891_151282241_dai?src=email&s … en_A17PRWF5PLXBH0

# 715
  • на Мелмак
chockolina Благодаря за споделените линкове , и аз пуснах едно яке и едни ножове да не съм без нищо  Laughing
ММ не успя да си избере нещо , а иначе ми трябват обувки  newsm78, да видим с коя поръчка  Grinning

# 716
Etty775 може ли линк към ножовете?

А нещо детско, по-специално обувки/боти 33 номер момиче  Hug

# 717
  • Пловдив
Може ли да ми кажете как да търся добавки в немския амазон?

# 718
Момичета, ако изключа превалутирането, а картата ми е левова, на какъв курс ще му сметнат поръчката?

# 719
  • софия
Курса на твоята банка, продава, който е по-добър от този на Амазон.

Общи условия

Активация на акаунт