Забременели след инвитро - тема 27

• 46 841
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • В сърцето на любимия човек
Момичета, пооправих списъците в началото, Айра също е родила - има си момиченце Божидара.
Обаче сега начело са две дами, които не са писали много отдавна, втората даже от февруари, когато и е бил първият преглед при ЖК. Някой има ли информация за тях  newsm78

# 481
Благодаря, Амини!
Благодаря, Магнетична!

Аз съм в Бургас, затова утре ще съм при док от ЖК, а ако не ме вкарат в болница, на 4-ти съм в София за третата ФМ, която очаквам с нетърпение Simple Smile

Ще дам отчет Wink

# 482
Здравейтее,да се похваля- днес сутринта се роди синът ми със секцио -2850  и 49см.Няма такова щастие,когато го гушнах?Пожелавам на всички такова щастие! Party Party Party

# 483
Честито, Вени. Желая ти много весели моменти с твоята рожба. Честито и на всички родили мама.

# 484
Честито Вени!

# 485
  • гр.София
Венииииииии, честито миличка bouquet
Да сте живи и здрави и бързо възстановяване Hug Hug Hug
Как го кръстихте?

# 486
Мерси mimi_demi,кафенце 66  и krassi14  Hug Hug Hug

# 487
Честито и от мен Hug

# 488
  • София/Севлиево
Честито бебче,Вени.Да расте здрав,силен и щастлив мъж.
Аз ви оставям,писах в другата тема,че нещата при мен приключиха.Този път в 9 г.с.,но може и по-рано да е било,т.к. и двете бебета отговарят по размер на 7.Обаче в петък бяха живи,а днес вече ги няма.Опит скоро няма да правя,най-рано януари догодина,но може и доста по-късно да е,още незнам.Успех на всички ви!

# 489
Вени, честито бебче  Heart Eyes  Да ви е живо и здраво, а ти бързо да се възстановяваш  Hug

Дано скоро и Пчеличката пише  Hug

# 490
  • гр.София
Ели, много съжалявам Cry

# 491
Офффф, Ели...съжалявам, но колкото и грубо да звучи поз-добре сега отколкото в 20-та седмица например.
Вени, честито бебе.
Момичета, някой знае ли в коя държава мога да намеря гинипрал на таблети?

# 492
  • В сърцето на любимия човек
В Русия. Но някой трябва лично да ти ги донесе, иначе на митницата ги конфискували, защото не са разрешени у нас.
Мисля, че и от Турция може.
Аз затова съм на Коринфар.

# 493
Пънче, златна си за пореден път. Почвам да търся брат-руснак.

# 494
Вени честита рожба!да ви е жива и здрав и много да ви радва

Общи условия

Активация на акаунт