♡~ Пакетна Тема ~♡ N•42

• 83 889
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Привет  Hug Hug Hug
синьор Ипликчи чете ....нещо  newsm78 newsm78 ... какво ли  hahaha hahaha hahaha

Как какво, Темпи???

Та, добър ден! bouquet bouquet

Последна редакция: чт, 21 юли 2016, 17:01 от alex_94

# 91
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Алексче  Hug Heart Eyes

# 92

Времето, когато Дефне беше уверена, решителна и категорична спрямо Йомер бей!Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 21 юли 2016, 19:08 от alex_94

# 93
Здравейте!

Темпи, Котелина Peace

Скрит текст:

Ето къде са Баръш и Елчин Rolling Eyes

При мамашиъе ми попадна инфо / не мога да го намеря сега/, че втори сезон на Ашка ще започне на 23 септември

Последна редакция: чт, 21 юли 2016, 19:39 от Slawena

# 94
# 95
  • Бургас
Привет  Hug Hug Hug
синьор Ипликчи чете ....нещо  newsm78 newsm78 ... какво ли  hahaha hahaha hahaha

"Грижа за бебето и детето" от Д-р Бенджамин Спок
 stork-boy 1stroller ylinfant newsm32 newsm07

# 96
# 97
  • Разград
Burak Ceylan - празнува
https://www.instagram.com/p/BIIqLn3gFtR/?taken-by=aliburakceylan

https://www.youtube.com/watch?v=kCDee8jLMaQ

Последна редакция: пт, 22 юли 2016, 00:32 от vania_e

# 98
  • Бургас

https://www.youtube.com/watch?v=kCDee8jLMaQ
[/quote]

Добро утро!!!! Ох, че е хубавооо!

# 99
Привет Hug

Бях си дала почивка от дизита, ама ей на наруших я Mr. Green
Загледах "Любовта не разбира от думи" и "No:309" - много ми харесаха Heart Eyes  Смях, смях - шаахане Heart Eyes

Тия дни и сериалчето с Памир ще загледам Whistling

# 100
# 101
Здравейте момичета  Hug Hug Hug

Привет Hug

Бях си дала почивка от дизита, ама ей на наруших я Mr. Green
Загледах "Любовта не разбира от думи" и "No:309" - много ми харесаха Heart Eyes  Смях, смях - шаахане Heart Eyes

НеЖи  Hug Hug за №: 309 видях че има превод на бг, а този ... другия има ли  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Ванче  Hug в снощното клипче, което беше пуснала ...пак от сватбата на Осман нещо коментираха за Елчин и Баръш ....май защо не са били ...ама така и не разбрах  newsm78 newsm78

# 102
НеЖи  Hug Hug за №: 309 видях че има превод на бг, а този ... другия има ли  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Има, в датата мернах първия епизод.. Аз го минах на турски, готино е филмчето...  Peace Peace Другото, което гледам, е Обществото..  Crazy Crazy И зарязах Отмъщението, че нещо ми затъпяха..  ooooh! ooooh!

# 103
Добър ден! Hug

Отдавна не бях гледала толкова хубав нов клип, като този

ДефОм Я люблю тебя, поверь! , който е постнала Ваня Heart Eyes Heart Eyes

И аз се загледах в "Номер 309" и "Висше общество". И двата са обещаващи, дано не ги изпоразвалят! Naughty

Хубав ден, момичета! bouquet bouquet

# 104

Има, в датата мернах първия епизод.. Аз го минах на турски, готино е филмчето...  Peace Peace Другото, което гледам, е Обществото..  Crazy Crazy И зарязах Отмъщението, че нещо ми затъпяха..  ooooh! ooooh!

Темпиджим   love001 hug
аз отмъщението отдавна го  зарязах  Naughty нещо спря да ме кефи дизито  Thinking та си мислепх тез дни, ако имам време  newsm08 smile3503 да загледам № 309 че само 1-2 фрагмана съм видяла  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт