Венеция /Тема 5/

• 141 636
  • 781
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Нещо с тези почивни дни не ми остана време за програми и планове. За пръв път ще тръгна без да знам, кои атракции ще разгледам. Но,...... ще се отдадем на романтиката. Имам план за първия ден, благодаряние на Bled  Hug. От там на татък, ще е на където ми видят очите.  Crazy

1. Само още няколко технически въпроса. Ако си купя дневна карта за транспорт, какъв транспорт включва?
2. Може ли с тази карта да се ползва някакъв транспорт от летището, или единствения вариант е 22Е с транзита?

Благодаря на всички за помощта!  bouquet

1. ACTV Автобуси, трамвай и вапорети, ...без Alilaguna
2. Не може, другият вариант е публичен транспорт-бус, влак. Евтино от Тревизо 5-6 евро в една посока.

Последна редакция: чт, 11 май 2017, 01:12 от Bled

# 331
не знам каква романтика с тези тълпи китайци.

Японци, японци...и на нашето семейство са болна тема hahaha

# 332

Чак пък болна тема.японците са най-културните туристи.тя венеция да не работи само за нас?

# 333

Чак пък болна тема.японците са най-културните туристи.тя венеция да не работи само за нас?

Нима? Вървят като пердета, не гледат снимаш ли се, минават ти пред камерата...

# 334

Нима? Вървят като пердета, не гледат снимаш ли се, минават ти пред камерата...
Това се случва с всеки.венеция да не е само за определен вид хора?а ние сме супер така ли?

# 335
Какъв ти е проблема пък на теб? Харесала си си ролята "колко съм възвишена"? Остави ни да си почешем езиците на техен гръб hahaha

# 336
  • София
Японците са много възпитани, но не и китайците
Аз за българИте няма да коментирам, едно и също семейство ни предреди два пъти на опашки, че и нагли като се засмях и викам на мъжа си ейй няма начин да отидем някъде и да не се изложим. Коментарите ще ви ги спестя, но на момичето и стана неудобно и каза на майка си - не не е права -но...
Това да не ви пречи ма грам, нали и вие сте отишли да се забавлявате.

# 337
ами пре4и ми обема на тълпите. Българи сме заси4али в грипи4ки по 2-3-4 ... ама не по 40 - 50  Shocked ами то мравуняк да беше!

# 338
Какъв ти е проблема пък на теб? Харесала си си ролята "колко съм възвишена"? Остави ни да си почешем езиците на техен гръб hahaha
Аз нямам проблем явно вие имате.аз търпя хората,е те търпят мен и такива като вас.

# 339
Здравейте, да попитам планирам посещение на Венеция август месец, наистина ли се носи ужасна воня от каналите по това време на годината? И ако има миризма може би е по-добре да не планирам спане в самата Венеция, а в Местре или извън Венеция?

# 340
  • Някъде Там
Ние планираме юни месец. И аз се чудя за спане къде?

# 341
  • София
Здравейте, да попитам планирам посещение на Венеция август месец, наистина ли се носи ужасна воня от каналите по това време на годината? И ако има миризма може би е по-добре да не планирам спане в самата Венеция, а в Местре или извън Венеция?

Ама въобще не ми се пише по този въпрос. Много съм писала по тема миризми от каналите. Това е тема за хора, които не обичат Венеция. Другите не обръщат внимание. Аз също...
Ето едно от мненията ми по въпроса...

Вижте мои карти:

Карта на Местре за хотели...

Карта на Венеция за всичко...

Избирате и питате...използвайте зум.
Може да питате и за всички останали места за спане във и наоколо. Да не ги изреждам. Възможности прекалено много.
Една насока...когато сме със самолет спим в самата Венеция-когато сме с кола спим наоколо.

Последна редакция: пт, 26 май 2017, 15:48 от Bled

# 342

Ама въобще не ми се пише по този въпрос. Много съм писала по тема миризми от каналите. Това е тема за хора, които не обичат Венеция. Другите не обръщат внимание. Аз също...
Ето едно от мненията ми по въпроса...

Вижте мои карти:

Карта на Местре за хотели...

Карта на Венеция за всичко...

Избирате и питате...използвайте зум.
Може да питате и за всички останали места за спане във и наоколо. Да не ги изреждам. Възможности прекалено много.
Една насока...когато сме със самолет спим в самата Венеция-когато сме с кола спим наоколо.

Благодаря bled, не се засягай, сигурна съм, че е така както казваш, още веднъж благодаря:)

# 343
  • София
Не, не се засягам въобще. Няма за какво.
Въпроса е, че за посещенията на Венеция миризмата е най-малкия проблем.
Едва ли някой отива да живее там. Всички сме за часове, дни...
Бях забравила този въпрос и затова.
Само последните месеци бяхме два пъти, скоро пак...Не съм и мислила по този въпрос.
Идете, вижте, насладете се и не го мислете...

Водих приятели...върнахме се и те се сетиха..."Нали бяха казали, че Венеция мирише, ама ние нямахме време да разберем, въобще не усетихме нищо."

# 344
  • Някъде Там
 bouquet и аз благодаря.
Аз се чудя за спане някъде по-дале4е и да паркираме във Венеция както си описала на първата страница ( информацията е много подробна и лесна за ориентиране - благодаря  bouquet )
Интересува ме сутринта ще има ли задръстване към Венеция?
И някое по-мъничко място неоживено и спокойно преди Венеция може ли да ми препоръчаш ( някъде 30-60мин път с кола) Още го обмислям ще се радвам и на мнението ти дали е ок тази ми идея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт