Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 54

• 77 969
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Cristi,
незнам за какъв скрининг, сега на прегледа ми на 27 юли ми каза д-р Михова да си запиша час за скрининг, но не сме уточнявали за какъв. Аз отидох на регистратура , казах че ми трябва час за скрининг и те ми записаха  newsm78
Сега видях и в сайта на клиниката, че пише само скрининг, не видях да има различни ... а може и аз да не съм на ясно де , знам ли ...

# 286
Гледахте по Нова за бебчето, на което Михова и Чачева преливаха кръв преди да се роди? Разплаках се от вълнение  Hug

# 287
  • пазарджик
Да,много вълнуващо беше.Прекрасни са двете докторки-дано имат възможност на повече малки душички да помагат.

# 288
И за мен д-р Чачева е изключителна.
Вече е в майчинство.

# 289
nini_5553, а коя седмица ще си тогава? Защото, ако става въпрос за БХС, е взимане на кръв и след това обработката отнема около седмица.

# 290
Cristi,
на 29 август ще бъде скрининга и тогава ще съм в 13 г.с. + 1 ден Simple Smile
Момичета имам и още един спешен въпрос, нещо съм се отнесла и съм забравила да си бия зарзиото снощи , слагам го на 3 дни, дали е проблем ако го сложа днес?  Thinking

# 291
Питай за зарзиото, който ти го е назначил по телефона.
А защо ти го дават в 13 г.с?

# 292
Nini_5553 ,сигирно става въпрос за БХС и първата фетална морфология.Кръвта се взима сутринта преди прегледа-резултата след най малко една седмица и се обаждат ако има проблем,ако няма не се обаждат.После е прегледа при Михова/където въз основа на него се изчислява риска/,който пък се преизчислява въз основа на резултата от кръвните изследвания

# 293
Gerda1, не ми го дават в 13 г.с. зарзиото, аз го слагам от трансфера до днес през три дни, и снощи забравих да го сложа, т.е. ако го сложа днес ще е на 4 ден само този път, и след 3 дни пак си го слагам, и така си продължавам на 3 дни и нататък, както ми каза и д-р Михова.
А за скрининга нямам идея , сигурно и за кръвта ще ми кажат като отида , нищо не знам за сега, само че на 29 август в 10 часа ми е часа при д-р Панайотова, тъй като д-р Михова ще е в отпуск Simple Smile
Благодаря за отговора veni_4

# 294
Cristi,
на 29 август ще бъде скрининга и тогава ще съм в 13 г.с. + 1 ден Simple Smile
Момичета имам и още един спешен въпрос, нещо съм се отнесла и съм забравила да си бия зарзиото снощи , слагам го на 3 дни, дали е проблем ако го сложа днес?  Thinking
Значи си е БХС Simple Smile Даваш кръв и след около седмица ти казват резултата.

# 295
Cristi, незнам за Зарзиото, сега на 27 бях на преглед при д-р Михова, тя ме попита какви медикаменти слагам и приемам, изброих й ги, Зарзиото е едно от тях и тя ми каза да продължавам всичко за сега  newsm78

# 296
Cristi, незнам за Зарзиото, сега на 27 бях на преглед при д-р Михова, тя ме попита какви медикаменти слагам и приемам, изброих й ги, Зарзиото е едно от тях и тя ми каза да продължавам всичко за сега  newsm78
Мисля, че и аз, и Герда се объркахме заради 13а седмица. Решихме, че ти СЕГА си толкова напред, а всъщност ти утре влизаш в 9а, нали?

# 297
Мисля че в неделя влизам в 9 г.с.  Simple Smile
Ще взема да се обадя на спешния телефон да попитам какво да правя с това Зарзио като съм пропуснала  Embarassed

# 298
Пиши как е минало с д-р Панайотова.

# 299
Да непременно ще напиша, само, че след един месец ще е Simple Smile
Между другото аз се притеснявах много и за прегледа при д-р Михова , защото не я познавам и дори не я бях виждала, но тя пък е страхотна, направо се влюбих веднага в нея и забравих че съм се притеснявала Simple Smile
Момичета мислите ли че е проблем август да ида на море, някъде от 20 август, тогава ще съм 12 г.с.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт